שלום

iris1022

New member
שלום

היי לכם פורום מקסים.
אני סיימתי קשר זוגי בימים אלה עם חבר שהיה לי 3 וחצי שנים ואפילו 4 שנים.ונורא קשה לי..אהבתי אותו נורא והוא אותי.אך כנראה זאת היתה חברות רק מצידי הוא לא יזם כלום והיה סופר קמצן שזה ממש הציק לי שאני מבזבזת עליו חופשי והוא שקל לא מוכן להוציא עלי.הכל התחיל שהבאתי לו מתנה ליום האהבה והוא זרק אותה בפנים שלי ואמר לאמא שלו קחי את המתנה אין לי מה לעשות איתה..ופעם אחת הבאתי לו מתנה ליומולדת והוא בכלל לא לקח אותה.הוא היה פוגע בי בלי הפסקה עד כדיי כך שאמא שלי אמרה איך את תמיד חוזרת אליו אחרי שהוא מתעלל בך שוב ושוב ואת בוכה? אני אהבתי אותו.ועשיתי כל כך הרבה דברים למענו.אבל זה היה רק מהצד שלי.רק אני מביאה דברים לקשר רק אני יוזמת רק אני עושה.עוד מעט הוא בן 40 ואמא שלו עדיין עושה לו כביסה וזה הפריע לי מאוד.הוא היה נוסע חופשי בלי לשלם עם אבא שלי במונית שלו כל יום הרבה פעמים..ולא הזיז לו הרי הוא קמצן אז למה לא לחכות לאבא שלי שעה עד שהוא יבוא ויקח אותו במונית חופשי ובלי כסף..זה כבר התחיל להיות מציק ומועקה ומפריע מלפני חצי שנה שכל יום הייתי מקבלת עליו עצבים כי לא מגיע לי חבר שלא מפרגן לא קונה לי כלום פשוט יושב רגל על רגל ואני סתם אחת יושבת שם ומחכה למשיח שיזיז משהו שישתנה אולי .היו לי הרבה תקוות אך את כולם הוא ניפץ בשניה.ויש בי המון אני חכמה יפה לא חסר לי דבר.ומה שהכי מפריע לי בכל הסיפור הזה שהמשכתי עם זה כמה שיותר..עוד חודש עוד שנה עוד שנתיים ואתה מתרגל אליו ומכיר אותו והתחלתי לחשוב איך אני יסתדר בלעדיו הרי הוא היה איתי כל חיי 4 שנים זה המון .אבל עכשיו אני למדתי לקחים ומה שבטוח אני מרגישה שאני כבר רוצה להכיר לי חבר חדש לאט לאט ובזהירות הכל יהיה שונה אני יודעת דף חדש לא כמו שהכרתי שהיה לי.אז סליחה אם חפרתי קצת אבל הייתי חייבת לפרוק .תודה לכם..
איריס

שלום

אל תוותרי על דברים שחשובים לך בשביל אנשים אחרים, אם הם לא נותנים לך בתמורה. היטיבי רק במידה שאת רוצה בכנות לשמח אדם במעשיך ולשמוח באושר שתגרמי לו, ועשי את ההטבה והעזרה בעיקר בגלל התחשבות באדם האחר, ובגלל אהבה וחיבה וגם אז שהעזרה תהיה מתחשבת ולא אנוכית, ושלא תהיי כנועה ותוותרי על מה שאת צריכה.

למעלה