שלום

שלום

אני תלמיד מחטיבת הביניים הנגיד בהרצליה שלומד בשכבת ט´ השנה החליטו שכל השכבה שלי ילכו שנה הבאה לתיכון החדש הנמצא כמרחק גדול מביתי ומרוב שכבתי וחבריי.. מי שיכול לענות לי בבקשה ..למה דווקא לחדש למה מי שגר קרוב ליובל ילך ליובל ומי שגר קרוב לראשונים ילך לראשונים ומי שגר קרוב לחדש ילך לחדש? האם זה לא נשמע יותר הגיוני... מחכה לתשובה... עודד

צודק אחי

גם אני בנגיד ואמרו לי את זה אבל אולי לך זה רחוק אבל לי זה קרוב וכל התיכונים האחרים רחוקים לי מהבית אתה מבין?

*neta*

New member
בנוגע לשאלכתם..

קודם כל ברוך הבא
ועכשיו, גרמן החליטה שכדי שלא יווצר מצב שיחרימו את התכיון החדש, חילקו את החלוקה לתיכונים לפי המצב הבא: חטיבות רעות ובן גוריון-תיכון היובל (שגם מכפר שמריהו באים, מי שרוצה). חטיבות סמדר והנגיד-התיכון החדש. תיכון ראשונים-זאב ויד גיורא. כמובן שאם ברצונכם ללכת לכיתה ייחודית (שהיא על-אזורית) אתם יכולים לבחור איזה תיכון..

שגיא123

New member
החלוקה הזאת הוגנת בעיקרון

אבל צריך להתחשב באלה שלא רוצים\יכולים ללמוד בתיכונים מסוימים ולאפשר להם לעבור לתיכונים אחרים.

*neta*

New member
ולכן יש כזאת אופציה של העברות..

אבל הסיכויים לא ממש גבוהים.. אני בכיתה ייחודית מאז החטיבה, כך שאני לא מומחית בזה אבל אם תרצה אני אתן לך קישור על איך זה מתבצע, אבל יש עוד זמן לזה.. והחלוקה נועדה כדי שלא יווצר מצב שיחרימו את התיכון החדש, מכיוון שהוא חדש וניסיוני והרבה לא רצו ללכת לשם כי "אין שכבה בוגרת". כתוצאה מהשנה ש"אורט"-"חדש" נסגר, שופץ ונפתח מחדש, יצא שביובל יש פיצוץ אוכלסין, 16 כיתות י"ב (קרוואנים...!).

shiri_b

New member
החלוקה בעיקרון הוגנת

אז איך יוצא שראשונים נחשב לבית ספר עם תלמידים יותר טוב מהיובל? מבחינה חברתית והכל

*neta*

New member
אני לא זוכרת שקראתי

שראשונים נחשב לב"ס יותר טוב מהיובל מבחינת תלמידים. מבחינה חברתית כל ב"ס זה עניין אחר..

shiri_b

New member
לא התכוונתי שיש בראשונים

תלמידים טובים יותר התכוונתי מבחינה חברתית. למרות שבאמת בראשונים יש יותר כאלה שמתגייסים (ולכן אין גדנע!!) ויש שם באמת "תלמידים יותר טובים" אם אפשר להגיד את זה.

*neta*

New member
מה זאת אומרת

תלמידים יותר טובים מבחינה חברתית? ולגבי "תלמידים טובים", אני לא בטוחה שהבנתי את כוונתך (לא ירדתי לסוף דעתך
), בציונים או בהתנהגות? כי באחד יש מחוננים ובשני יש כללית אבל זה איכשהו מתאזן..המגמות הייחודיות וזה.. ובאחד יש פרשות סמים, גניבת בגרויות, מלחמות צבע של הי"בטניקים..אבל זה יכול להיות בשניהם.

אנשים...

אני אסביר לכם אולי לא הבנתם.. אני וכל החברים שלי רחוקים מהחדש..והיובל 2 דקות מהבית שלי..אז למה לסבול?

shiri_b

New member
כי ככה זה.

רעות סמדר ולא זוכרת מי עוד הולכים ליובל. הנגיד ולא זוכרת מי עוד הולכים לראשונים. יש אזורי חלוקה, וכל חטיבה הולכת לתיכון שהיא יועדה לו.

*neta*

New member
זה שמנסה לנשום..

תקרא שוב פעם את מה שרשמתי פה. אם אתה רוצה אני אתן לך קישור לטופס העברות מב"ס לב"ס.

nery

New member
הנגיד הולכים לחדש, האמת

אבל 80 אחוז מאנשים שאני יודע עליהם לפחות, העדיפו ללכת ליובל או לראשונים (ואיפשרו להם, עד שלב מסוים). וגם אני גם במרחק פסיעה מהיובל - זה לא מנע ממני להגיע לראשונים.

liat Gi

New member
שלום!!

אני עכשיו בתיכון החדש.. קרוב לקניון אומנם, אבל התלבושת האחידה הזאת מוציאה לי חשק לבוא לב"ס..

באמת נדפקתם מזלי שביד גיורא

בחרו בסוף שלא.. אבל תגידי תודה שאין לכם דבר דפוק שנקרא מוגנות זה כזה מטומטם

זה חוק מטופש שאומר שאסור לגעת

פעם שרטתי שלא בכוונה את חברה שלי והביאו לי מוגנות זה רשום בתעודה אגב.. כל מי שמקבל מוגנות הולך בהפסקה לחדר מאוד נחמד שקוראים לו "פסק זמן" שם הוא יושב לו ומשתעמם...

למעלה