שלום

שלום

מחפשת אייפון יד שנייה לקנייה או מסירה לילד קטן בן 7 שמצא לשחק באייפון

תודה רבה

yoyo10

New member
את יכולה לקנות לו איפוד יד שניה זה זול משעמות

ומבחינת משחקים זהה

לוויתי מחברה לניסיון והילד לא אהב

אוהב את האייפון
מה גם שבעתיד זה יוכל לשמש את הילד לנייד כשהוא יהיה גדול יותר

צודק בטח לא אהב . ומה בדיוק הוא לא אהב ב

בו?

ואגב, כשהוא יגדל - מה שתקני היום יד שניה (תקבלי) הוא ב ט ו ח לא יאהב אז שיקול זה לא רלוונטי לימינו .

הציניות הזו... לא מיותרת

זה פשוט נורא שאנשים צינים... נורא !!!!!!! ובנוסף לועגים

לא מכובד
תודה רבה

זה לא היה לעג זה להסביר את מציאות היום- תקבלי

אייפון 3 או אולי 4 , בעוד שנה זה כבר ישן ומפגר (טכנולוגית, אל תעלבי שוב) כך שזה לא שיקול ובטח לא לילד שבגיל 7 כבר מנהל אותך..
אבל זה כיס שלך,שיקול שלך ואולי תמצאי גם מי שימסור את הפריט המבוקש , וכן בציניות אוסיף - (ואת לא חייבת לקרוא)- שאני מקווה גם שמה שימסרו לו יענה על דרישות הצבע/דגם

מצרף לך את הקישור הרלוונטי מיד2

אבל לדעתי כאשר הילדים אומרים "אייפון" הם מתכוונים לסמארטפון , רק שלשום ראיתי בוואלה מכשיר אנדרויד 5" מסך ב-800 ש"ח.

יש גם סמארטפונים זולים יותר , אבל המסך קטן יותר

yoyo10

New member
מבחינת ילדים איפון ואיפוד זה בדיוק אותו הדבר

זה בעצם איפון שאין אופציית של טלפון אל לבן שלה זה כנראה חשוב משום מה כאילו כל היום הוא עושה שיחות

בכנות ולא בציניות..

הדרישה לאייפון לא ריאלית בגיל כזה, אפילו אייפוד לא הייתי קונה בגיל כזה. ילד צריך לשחק בחוץ עם החברים ולא בבית עם המכשירים לדעתי, הוא יכול להסתפק במחשב הבייתי לשעה-שעתיים ביום וגם אז עדיף עם חבר. זו דעתי, לדעתי תחשבי שוב, ובכל מקרה אני לא מאמינה שמישהו ימסור אייפון, אולי אפשר לקנות ביד 2 אבל גם אז המחירים מעל 1000..

לא אני לא מחפשת שמישהו יתרום לי אייפון

חשבתי שאתקל באנשים טובים, תמיד הייתה לי הרגשה שיש כאן במודיעין לצערי הלא טוב אנשים ציניים מתנשאים שאוהבים לעשות צחוק מאחרים וילדותיים
תודה רבה

היי, לא כתבתי שזה במקום המפגש עם החברים

אלא לקראת סגירת היום כשעולים כבר למיטה...
תודה

הבנתי..

עדיין לדעתי אייפון זה איזה שהוא דרישה לא ריאלית, זה עולה המון ונראה לי פחות חינוכי וגם יבאס אם יתקלקל, זה עולה המון בסך הכל. לנו יש טאבלט פשוט ב- 250 שקל שאנחנו מרשים לילדים לגג שעה ביום והם מאוד נהנים ממנו, גם בו יש משחקים נחמדים מאוד..

למעלה