שלום

High Elf

New member
סליחה ?

בתור נציג נכבד של העלפים הנעלים אני מוחה על הדברים האלו. העלפים הנעלים אולי מסתגרים ומתבודדים משאר הבורים בעולם אבל לא נהסס להשיב מלחמה במקרה הצורך. שמור על הלשון. אל תשכח שאתה מדבר עם עלף שגילו בכמה מאות עולה על שלך ואשר שולט בכוחות שבני האדם הפתטים והאומללים יכולים רק לחלום עליהם ! אבל בכל זאת שתדע שנשלחתי לפה מטעמי שלום ומשום סיבה אחרת !

forest elf

New member
אין צרוך

להעליב את בני האנוש , חלקם לא מודעים לדבריהם הרי אנו יודעים שלא בנו להילחם בהם ואין ברצוננו להשתלת על העולם אנחנו בסה"כ גזע של שלום טוב עכשיו במציאות (עד כמה שהיא אינה ניראת אפשרית בפורום הזה אלפים לא כול כך נוראים בסה"כ הם מתוארים ברוב הספרים נעלים וטהורים , עתיקים (כלומר החיים שלהם אין סופיים) ומכאן בא חוכמתם הרבה . אלפים זה אלפים , אנחנו חיים ביערות בינינו קיימים חכמים קוסמים ולוחמים מצוינים ואנחנו שוררי שלום אז השנאה הזאת לאלפים מיותרת לחלוטין, לפחות לבני עמי שבכלל לא מעוניינים בענייני מלחמה נוספים (יש לנו מספיק בעיות אחשיו) באמת אנחנו לא מעוניים להשתלת על העולם ודברים מהסוג הזה.

DDN

New member
מעולם לא טענתי שאני בן אנוש!

אני חצי אורק (וחצי אל) AND DAMN PROUD OF IT!

crouching tiger

New member
היא צודקת - ויותר

לא רק שהאלפים לא משתווים לבני האנוש והם גזע שוחר שלום - אלא גם שברוב הספרים/משחקים תצא שהאלפים הם הגזע המקורי והטהור מכולם. בני האנוש הם כמו הכלאה בין האלפים לגמדים עם נטיה להיות דומים יותר פיזית לאלפים ושכלית לגמדים(רובם).

זהר כהן

New member
שלום גם לך

היי לי ולעוד כמה חברים יש קבוצה של D&D ואנחנו מחפשים אנשים שיצתרפו ואם את רוצה אז תכתבי מ"ס טלפון או מ"ס אייסקיו ונוכל לחזור אלייך בהקדם האפשרי נ.ב מה את יכולה לספר לנו עלייך ? ניסיון קודם מאיפה את מכירה את הנושא ועאלה בתודה, זהר

אני שומא עלפים....רררר..

רק גמדים שמנמנים אים עגילים וגרזן גדול!...וקצת טרולים למעלה תודה. גם אני רוצה להיצטרף!!!

למעלה