שלום

forest elf

New member
שלום

אני חדשה בכול העסק של משחקי תפקידים, אבל אני כבר מזמן אני מתניינת בזה , אז אולי תוכלו להזביר לי בקצרה איך זה הולך ??? אני ממש רוצה להיקנס לזה

D e a t h

New member
מה זה התקפת עלפים ... . ?

קודם high elf עכשיו forest elf ... Dnn הולך להתעצבן .... או קיי משחקי תפקידים זה כמו סיפור אטרקתיבי אתה קובע מה הולך ליקרות יש לך את השה"ם שמתאר את המקום בו אתה נמצא ואת הסיפור .... אתה יכול גם סתם ללכת להטריד בחורות ... בקיצר מה שבלך יש גם הרבה סוגים של משחק מהדורה 3 מהדורה שנייה פרי פורם , RD&D שזה כמו D&D רגיל אבל אמיתי אם נשקי עץ וגומי ....

forest elf

New member
לא יודעת מה עם אלפים ..

חשבתי אל משהו, זה מה שבא לי לראש , אבל רק שתדעו שאני בת
אני יודעת מזה משחקי תפקידים בכלליות , אני שואלת מה הולך כאן בפורום הזה , אתם משחקים משהו דרך המחשב , יש לכם משהו אחד שיש לכם כמה גרסאות ,או שממצאים לעצמהם תפקידים??

DDN

New member
אני לא אתעצבן!

אני השלמתי עם האלפים (וגם עם העלפים!) לפחות עד אחרי החגים. למה אתם עושים ממני מפלצת????? למה?????????? למה?????????? בכל מקרה, אלפית יער, להיכנס זה כם כ´, לוסט (ואני אקרא לך לוסט, כי דף נשמע דבילי בעברית), ברוכה הבאה אלפית יער! מה הולך כאן? אנחנו מדברים על הכל בנושא (כמו הנושא שהתחלתי על הDM שמנסה לחסל אותנו), עצות בקשר למשחק, לדמויות וכו´, יש פה משחקים שרצים (TICים) שהם משחקים דרך הפורום, יש כרגע משחק מרוצללים שרץ, משחק פנטזיה "הקבוצה", ואיפהשהו גם משחק מבוסס על העולם של סטארקראפט. את מוזמנת להצטרף לדיונים שלנו, אל תתביישי לשאול שאלות, ואני מאוד מקווה שתתרמי לפורום ולא "תעלמי" לנו. לפעמים אנחנו קצת מפחידים (אל תשימי לב לפוזה שלי ולשנאה התהומית שלי לאלפים פה ושם, זה פשוט גימיק מוצלח)

DDN

New member
קטעתי את עצמי

בכל מקרה, אולי אנחנו קצת "לא מוברגים" פה, אבל זה בדיוק מה שנהדר כאן! תראי את הדיון המעמיק על הדרדסים הקומוניסטים, כמה שרשורים למטה. . .. בכל מקרה, ברוכה הבאה, וכל הכבוד שאת כותבת אלפים כמו שצריך!

Elenlos

New member
שלום לך!!

רק שתדעי שלא כולם שונאים אלפים (או עלפים... אני לא רוצה לריב) אני למשל: שונא את הבני אדם בתור עם!! אבל הרבה אנשים מהפורום הזה שונאים אלפים (או עלפים...) אני לא בדיוק יודע למה, אבל אל תתני לזה להשפיע על השם שלך. וחוץ מזה ברוכה הבאה ותהני!

DDN

New member
למה כולם שונאים אלפים?

כי אני מנהיג כריזמתי וכל הפורום הזה הולך אחרי כמו צאן לטבח!!!! MUWAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAH רגע! לא התכוונתי ל"צאן לטבח"! זו הייתה פליטת פה, באמת! אני באמת שונא אלפים! אתם כולכם שונאים אלפים! לא! אל תלכו! לא. . . .. .

magnus the red

New member
למה לא?

עברנו על זה כבר, לא? אני לא קשור לDDN אבל שונא אלפים בלי קשר שלום בכל מקרה וברוכה הבאה ואני לא מתכוון "שלום ואהבה" או "שלום ובואו נעשן גראס ולא נתקלח" או "שלום ובואו נרקוד ביערות ונשרוף לגמדות את הזקן כמו ההיפים המסריחים שאנחנו, האלפים, באמת". כי כל האלפים היפים מסריחים וזה לא פורום גאווה אז די כבר עם כל האלפים!!! אה... אהמ.. אופס, טוב נו ברוכה הבאה

High Elf

New member
שלום

היי. אני גם חדש בפורום. אני עלף נעלה. טוב זהו בעצם. נ.ב. אם הצלחת להבין את ההיררכיה כאן בפורום בבקשה תסבירי לי !

elvortay

New member
שלום לכולכם

הי לכולם ברוכים הבאים לפורום. למה אף אחד לא מקשיו לי אמרתי לכם ddn רוצה להשטלט על העולם צריך לסקול אותו עכשיו
ה

DDN

New member
ילדון אלף נחמד, תבין משהו קטן

אני שולט לכולם פה במוח!!!!! כולם עברו פה שטיפת מוח על ידי! פומי, לוסט (או DEATH), גיל, ביצת דרקון קטנה, ועוד הם כולם חיילים שלי במסע שלי נגד האלפים והולכים להיות שרים בממשלה שלי אחרי שנכבוש את העולם!!!!! (קיץ 2004, לכבוד היומוהלדת של גיל) בלופרינט, אם אתה רוצה כיסא, אתה מוזמן לקבל אחד. בקיצור, אלבורטאי, ילדון אלף חמוד שנשאר לבד בעולם, יש לך שתי ברירות: להיכנע, או להמשיך לצעוק "זאב זאב", אבל אף אחד לא ישמע אותך. . . . IN (SPACE, NO ONE CAN HEAR YOU CLEAN (OR SCREAM אז תכנע, תכנע, תצטרף אלינו, תקבל גם אתה כיסא בממשלה. אחרי הכל: "פינוקיו, אנחנו חברים שלך"

DDN

New member
ולמי שלא הבין,

כמו כל פוליטיקאי טוב, השורה האחרונה הייתה הצעת שוחד בתמורה לשתיקה. אני לא באמת הולך להשתלט על העולם. . . ..

forest elf

New member
אתם ממש אחלה אנשים

אבל הבנתי שאתם לא מחבבים אלפים במיוחד אניייחולה להפתיח לכם שהאלפים שלי לא יעשו בעיות (כול עוד זה לא יבוא מהצד שלנו) אנחנו בסה"כ רוצים להיות בשלווה ביער שלנו כמו כודם . בינתיים אנחנו מנהלים מלחמה מאוד כשה עם התרולים שנמשכת 227 שנה , ייחולנו להסתדר מצוין עד שהמוח המזערי שלהם התפתח במספר סנטימטר והם החליטו להשתמש באש !! היער שלנו נשרף! העשן מתפשט בכול הממלכה הרבה נחנכים ולא ייחולים לתפקד. אחרי הרבה מאמצים הצלחנו למצוא פתרון למצב בזה שחתמנו ברית שלום עם גמדי ההר הדרומי והם מבאים תגבורת לצבא שלנו שקטן מיום ליום . עם שום דבר לא ישתבש הם יגיעו בתוך חודש עד אז אני אנסה למצוא דרכים נוספות.. טוב עכשיו אתם יודעים את הרקע שלי , ושאנחנו לא רוצים להשתלת על העולם אלא רק על היער השכן שידוע בשם "היער הקודר" שהתרולים השתלתו עליו וזה היה הפתיל שהדליק את המלחמה!!. ~~~~~~ הפורום הזה ממש אחלה קראתי במאמרים ובכלל וזה באמת אחלה פורום
ול High Elf אתה מוזמן להצטרף אלינו עם אתה רוצה בכך ולכול מי ששונא אלפים , אל תשנו אותנו לפני שתכירו אותנו , ותהיו לחברים שלנו .

D e a t h

New member
סליחה אני יסביר את הדרגות ! ! !

גורבש - הדרקון הנעלה . אני - הבן שלו (אבל אל תגלו לו). גיל - איש טוב שצריך להחליף את DDN . DDN - שונא עלפים חסר כריזמה שרוצה לשרוף אותי משום מה . רמץ - דרדס קומניסט . פומי - נטש אותנו . ועל השאר אני לא יודע . אבל אני מקבל בברכה כול אחד חוץ מכאלה שמעצבנים אותי (בלש חסר הבית) שממש בלי להצית אותם .(אבל לא משנה) . זהו נעים להכיר ושלום .

pumiforever

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה שעזבתי אתכם (ואני כבר בשלבי חזרה
) לא אומר שלא צריך להציג את תפקידי בפורום: אביר פורום wanna be שגאה בעצמו

Tanath

New member
הבן שלו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם היה לגורבש בן, אני משוכנעת שלפחות כמה מבאי הפורום הזה היו יודעים על כך... חוץ מזה, זה כולה פורום, למה צריך דרגות, תפקידים, רמות ושאר סמלים וסימנים? בסה"כ באנו לדבר. I didn´t lose my mind, it was mine to give away

DDN

New member
חסר כריזמה?!?!?!?

זה שעכשיו אתה מת (DEATH) אני לא אשם! לא רוצה לשרוף אותך, רק את כפות הרגליים. גיל בטח לא איש טוב, ובטח בטח לא צריך (וגם לא רוצה) להחליף אותי. וחסר כריזמה? אז איך הצלחתי ללכד את כולכם למען מטרה נעלה של מלחמה באלפים? והסמלים והסימנים עושים את הכל יותר "כיף".

DDN

New member
הוא הכינויים שלו.

פעם הוא היה אבוד (LOST) היום הוא טוען שהוא המוות (DEATH), אבל למעשה הוא מת (DEAD) כי הוא חשב שהוא מקריב את פומי לדרקון, והדרקון אכל אותו במקום.

למעלה