שלום.....

נריה פי

New member
שלום.....

קוראים לי נריה! ואני מאוד אוהבת את היהודים!!!! ויש לי בקשה קטנטונת: אם למישהו יש את המילים של השיר "מעשה בזונה" אז הוא יכול לרשום לי?! אני פשוט לא מבינה מה היא אומרת שם!!! נריה

sagiiltus

New member
אין לי כח להעתיק את המילים

כנסי ל hayehudim.com תבחרי למעלה בדיסקוגרפיה ותלחצי על השיר, המילים אמורות להופיע מצד שמאל

yuli c

New member
הנה...

לשיר דרך אגב קוראים אינטרמת וזה אחד השירים שלהם שאני יותר אוהבת... הנה המילים...(קצת גס אבל נחמד) אינטמרמת/היהודים מעשה בזונה שילמו לה בחמישים הייתה עומדת ככה בתולה מוצצת חן לאנשים חלמה על בית רחוק חלמה על גבר רומנטי ובינתיים בין הרגליים עברו סוטים ואימפוטנטים אז אני חי בעולם בעולם מיליטנטי ושוב פעם רואים פה דם ת´מחבל הזה הכרתי כבר אין לי כסף לקנות את מה שפעם עישנתי ושוב פעם אנל´א נרדם אני מזמן כבר לא גמרתי הוא הרביץ לה שנתיים אמר שזה לא אישי ולהכאיב זה אנושי ואת יצור טיפשי shit אז היא לגמה מהיין והסתכלה באקדח בסוף חתכה עם הסכין ת´זין ואיך שהוא צרח הוא לא היה המפקד הם לא נתנו לו הקשב כולם אמרו טיפוס שקט אחד כזה שיש לו לב והוא היה בלבנון ושם הם נתקלו היום בחולון הוא לבד שוכב עכשיו אתם תפללו ואל הקבר תעלו וההורים יהללו השועלים ייללו

L a y L a

New member
היי תגידו...

נכון הקטע האחרון .. "ואל הקבר תעלו וההורים יהללו השועלים ייללו" לא שמעתי אותו שר את הקטע הזה , הוא שר אותו ? או שלא ?... אם לא .. אז למה יש אותו במילים ?... אגב , שיר ענקקקק... :)

sagiiltus

New member
ליהודים יש בעיה קטנה

שנקראת "תסמונת של אי שינוי שירים" משמע הם שמים אותו בחוברת בדיוק כמו שהשיר נכתב, ולא כמו ששרים אותו.. זה בולט רק בשיר אינטרמת ואלה..

ברוכ הבא לפורמינו הייקר...

ואני רוני הסטלנית ל. והינה המילימ לשיר אינטרמתשיר בסט
אגב... מעשה בזולה שילמו לה ב-50 היתה עומדת ככה בתולה מוצצת חנ לאנשימ חלמה אל בית רחוק חלמה אל גבר רומנטי ובידיימ בינ הרגלימ הגופ התאימ ואימפוטינטימ (השורה הזאת אינ לי מושג מזה...) אז אני חיי בעולמ.. בעולמ מיליטנתי.. ושוב פעמ רואימ פה דמ תמחבל הזה הכרתי כבר אינ לי כספ ליקנות את מה שפעמ עישנתי ושוב פעמ אנלא נירדמ אני מיזמנ כבר לא גמרתי הוא הרביצ לה שנתיימ אמר שזה לא אישי להרביצ זה אנושי ואת יצור טיפשי..
אז היא לגמה מהיינ והסתקלה באקדח בסופ חתכה אמ הסכינ ת´זיינ ואיכ שהוא צרח הוא לא היה המפקד המ לא נתנו לו הקשב בחור אחד שקט אחד כזה שיש לו לב והוא היה בלבנונ ושמ המ ניתקלו היומ הוא בחולונ שוכב לבד עכשיו אתמ תיתפללו... כל השיר זה משמיעה...אז אמ יש טעויות..לא אשמתי.. קואק קואק שנימ לא כתבתי כאנ.. אבל אל תידעגו אנשימ אני כאנ לא יעזוב אותכמ אפ פעמ
... (וזה איומ
) אזזז אמ יש לכמ משהו להגיד תגידו...ואותכמ אני יראה כבר בראשונ... ומי שהיה בבאר שבע..מכווה שהיה לו טופ... טוב נו..איכ לא..?!..זה בכל זאת היהודימ..
אז דבר איתכמ אחוריזה.. בהביי חופש נעימ וצימוקימ זה פיחס
(אני לא בעגודה אני סתמ שונאת צימוקימ
)... רוני הסטלנית ל.

סתם אור

New member
בורך הבא....

היי קוריאם לי אור אב זה לא ממש חשוב... ועוד משהו בחיים אל תבוא לדימונה....! תיהנה מהשיר..!

L a y L a

New member
ברוך הבא ...:))

אני כאן .. ואף אחד לא מכיר אותי בכלל.. אז בהזדמנות זו אציג את עצמי .. מיי ניים איז אביגיל .. :) נעים מאוד לכוווולכם ! :)

ברוכה הבאה!! וגם את אביגלגליג!

נכון שאפשר לקרוא לך ככה? אביגלגליג אני פשוט חולה על השם הזה... וולקם נריה!

L a y L a

New member
חחח .. אביגלגליג ?...

אני תקועה עם הכינוי חיבה הזה כבר הרבה זמן ... אז לא מפריע לי :).. חחח.. איך קוראים לך ?...:)

חן ה

New member
אור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה אתה אומר אל תבוא לדימונה?????????? אני יודע שזאת חרא של עיר אבל אפילו......., אתה מדימונה?

סתם אור

New member
יא טיפש...

זאת אור פרנקל... ולמה תמיד חושבים שאני בן??? השם אור לא שייך רק לבנות כאילו!!!

סתם אור

New member
ןאגב...

דימונה זה כן חרא של עיר ואני מזהירה את כל מי שקורא את ההודעה.... אל תבואו לדימונה... אין לכם מה לחפש פה! אני לא יודעת אפילו מה אני עושה פה!

מיי ניים איז:

נופר!! שם מזוויע ביותר קראי לי נופי,טופי,נוף,נופע ושאר ירקות... אביגלגליג מאיפה את?

L a y L a

New member
לא לצחוק אבל...

אני מבת ים .. בלי דעות קדומות בבקשה :)... מאיפה את טופי ?

למעלה