שלום

• פותח הנושא x a
  • פורסם בתאריך

x a

New member
שלום

היי
רציתי לדעת
אם אני עושה מנוי סלולרי בסלקום נגיד לאייפד מיני 3 g
האם זה כולל גם את האייפד החדש3g שיש לי בבית
כלומר מנוי סלולרי לאייפד מיני ויש לי גם אייפד סלולרי בבית
האם זה יכלול את שניהם או צריך בנפרד לכל אייפד
אני יכול ללכת לסלקום לפקידה לשאול אבל אין לי כוח
לכל התור הזה ולשאלות ולחפירות שלה
תודה
ועוד דבר יש לי אייפון 4s וקניתי iMac חדש
איך אני מעביר את הצילומים באייפון לiMac
ניסיתי לסנכרן אותו וגיבוי הכל באייטונז
אבל הוא לא גיבה לי כלום למחשב וזה די מעצבן
מחשב שעולה 10 אלף שקל ועושה לי בעיות כאלה
חח בטוח שזה משהו קטן פרוצדורלי בתוכנה
אם יש פה מישהו שיכול לנדב לי טיפ לזה איך מגבים
הכל בפירוט שיהיה מובן
תודה):שוב גם זה אני יכול ללכת לאיידיגיטל לשאול אבל אין
לי כוח להסברים של המוכרת חח
פה יותר קל.. חח

Y. Welis

New member
בד"כ מנוי אצל חברה מקנה לך כרטיס אחד

לשיחות וגם דאטה. לאייפאד צריך דאטה בלבד. צריך לברר עם כל חברה אם ניתן להוסיף עוד כרטיס דאטה ובאיזה מחיר. לא כולן מציעות דאטה נטו (ל'גולן' למשל אין. רק יחד עם שיחות).

אני יודע שיש חב' דאטה ל-012 וכן לביליבון.

noa_f

New member
כל מכשיר שתתקע את הסים הנ"ל בתוכו

ישתמש בתוכנית ששייכת לסים.
אם אתה רוצה להשתמש בשני המכשירים בו זמנית, אתה צריך או תוכנית שיש לה אפשרות לעבוד מול שני סימים ("דו-סים") או שתי תוכניות נפרדות, עם מספרים נפרדים ותשלום נפרד.

עד כמה שידוע לי, אין בישראל תוכניות של דו-סים שמאפשרות גלישה בו זמנית משני המכשירים (או אפילו שיחה בו זמנית משני המכשירים). אבל יתכן שאני טועה

עכשיו לגבי ה"אין לי כח לעמוד בתור, לברר, לשאול": קנית מחשב בעשרת אלפים שקל, אתה עומד לשלם מאות שקלים בשנה על תוכניות דאטה וגם קנית גם שני טבלטים באלפי שקלים - לא נראה לך ששווה להשקיע קצת "כח" בבירורים ולמידה?

אתה יכול לשאול בפורום סלולרי (יש לינק בעמודה השמאלית -> ) לגבי תוכניות דאטה מומלצות. סביר להניח שאף אחת מהן לא תהיה ב"סלקום" דווקא....

לגבי המק:
מגיעה איתו תוכנה בשם "איי-פוטו". זו תוכנה לניהול של תמונות. בנוסף, המק מסתנכרן לאייקלאוד.
תכנס ל- system preferences > icloud ותגדיר שם את אותו חשבון אייקלאוד שיש לך באייפון.
תגדיר באייפון שאתה רוצה להעלות את התמונות לאייקלאוד, תגדיר את זה גם במק.
אחרי זה, ברגע שתצלם תמונה, היא תופיע גם באייפוטו במק. (טוב, המהירות תלויה במהירות האינטרנט שלך בשני המכשירים. אבל זה מתחיל את התהליך באופן מיידי). אם תפעיל את אייקלאוד גם באייפדים, התמונות יעברו גם לשם (ומשם לאייפון ולמחשב)

באתר של איידיגיטל יש סרטוני הדרכה למתחילים. כנ"ל גם באתר של אפל. איידיגיטל גם נותנת ללקוחות שלה הרצאות הדרכה על המחשב ועל תוכנות "איי-לייף" שמגיעות איתו.

למעלה