שלום

ריאנה

New member
שלום

אני חדשה כאן,אבל הנושא ממש קרוב אלי, אני נשואה 5 שנים ומרגישה שממש זה לא זה בעלי עובד שעות על גבי שעות ובקושי בבית אני כבר כמה פעמים הייתי בדרך החוצה אפילו בלי כלום רק להתגרש אבל אני רגילה אליו למרות המצב וקשה לי תעזרו לי חברים.

שאלת את עצמך למה את רגילה?

מה זה רגילה? פחד מהלבד? נוחות? למה צריכים להיות רגילים למשהו שלא עושה לנו נעים?

ריאנה

New member
המצב

הוא שאני רוצה כל כל לתחיל חיים חדשים,פרק ב אבל כל פעם, אני מוותרת ואומרת אשאר לבד עם הילדים, ועד שאמצע מישהו אני דיי צעירה והפחד הזה להתחיל מחדש לארגן את עצמי בחיפושים אחרי גבר עושה לי דילמה להשאר עם בעלי, למרות שלא כל כך טוב לי או לעזוב הכל ולהתחיל מחדש מהתחלה, בגלל זה פניתי לכאן אולי תעזרו לי.

מיקי 35

New member
ריאנה זהירות...

אל תחכי למצוא מישהו כדי לעשות את הצעד... את עשויה למצוא מישהו שלא מתאים לך בדיוק, ורק על מנת לעזוב תהיי איתו שוב תיכנסי לזוגיות לא מוצלחת מוקדם מדי... אם תחליטי להתגרש תעשי את זה כי לא טוב לך, ואל תתני את זה בכלום. ה"למצוא מישהו" היא מלכודת מסוכנת... (ותאמיני לי, אני מדבר מניסיון)

*יערית

New member
ממולץ לך להכנס

לפורום בשם זוגיות במשבר.. גדולי העיצות נמצאים שם
כאן אנחנו בהחלט בפורום אחר..נושא אחר...מקום אחר... בהצלחה

ריאנה

New member
יערית מתוקה

ממש תודה לך על העזרה אני חושבת שכאן זה המקום לפרק ב כי אנחנו בכלל לא זוג במשבר ואני פשוט רוצה להפרד ממנו סופית אני יודעת שכאן ישנם חלק עוד נשואים,חלק גרושים אז אפשר לקבל שיתוף פעולה. ביי

מיקי 35

New member
ריאנה...

אומנם הצטרפתי לפני פחות משעה... אך בכל זאת... אני מבין אותך לחלוטין... אני הרגשתי שזה לא זה 9 שנים, עד שסוף סוף החלטתי שהגיע הזמן לחתוך... אני עדיין לא יכול להגיד לך מה יש בצד השני, כי עדיין לא הגעתי (ההליכים עוד לא הסתיימו)... אבל אני בפירוש יכול להגיד לך שמעולם לא הרגשתי חי כל כך כמו בתקופה האחרונה מאז שבעצם נפלה ההחלטה, והידיעה שהיא סופית... לא שאין בילבול לפעמים (ראי הודעתי...) אבל ההרגשה פנימית היא טובה... וכרגע נראה לי שזה שווה את התהליך הלא נעים שצריך לעבור...

מייקי69

New member
לרתום את העגלה לפני הסוסים

לדעתי את קצת נחפזת. לא בכדי בחרת את הפורום הזה. קורץ לך כבר להיות "אחרי". אחרי הלבטים. אחרי ההחלטה. אחרי הביצוע. אחרי הבדידות והפחד. והופ - הנה את כבר בפרק ב´. הוייסהההההה! אין קיצורי דרך, ולא משנה אם תכתבי ותתייעצי בפורום "זוגיות במשבר" או בפורום "גרושים/גרושות" או כאן. בין כך ובין כך תצטרכי לשבת עם עצמך, לשקול את הטוב מול הרע. לבחור ולבצע. צודקת. מסלול לא פשוט. לא קל. אבל אין ולא המציאו קיצורי דרך. אז יאללה, תחזרי לפרק א´ שבו את נמצאת, ותתחילי בכמה תרגילי מתמטיקה פשוטים. פלוסים ומינוסים. בינתיים את יכולה להביט בנו. היינו שם. עברנו את זה. שרדנו
אופטימי, לא? מחזיקה לך אצבעות!

ריאנה

אינך יודעת עד כמה הנושא אינו קרוב אלייך... את רק חושבת שהוא קרוב . עדיין לא החלטת מה לעשות עם פרק א´ שלך וכבר את בפרק השני? גם אחרי גרושים עדיין לוקח זמן לפתוח בזוגיות חדשה, מה החיפזון? אם את חושבת שבצד השני כבר מחכה לך הנסיך ,את טועה ובגדול! אם מאסת בחיי נשואייך ואת חושבת שאין דרך חזרה ,אוקי, אבל אם עדיין מנקר בך הספק , השארי , נסי לתקן,לאחות את הקרעים. וכמו שאמרו לפני,הפורום המתאים לדעתי הוא זוגיות במשבר,שהרי את עדיין לא פרודה אפילו,עדיין לא החלטת מה את רוצה מחייך, פרק שני זה ממש לא לעניין כרגע.

למעלה