שלום

שלום

הנה אתם באים לעשות שלום עם עצמכם והאמת שאתם באים לעשות שלום לא רק עם עצמכם אלה גם אם מי שפגע לכם בעבר ובעיקר עם הבחירות שעשיתם בעבר אפילו בגלגולים קודמים... ההחלטה לעשות שלום היא חלק חשוב אך השלום האמתי אינו רק הפסקת אש או סדר. הוא שיתוף פעולה רב צדדי. אם תירצו אין זאת אגדה אבל האם אתם מוכנים לחיות את האגדה במציאות... שלום הוא לא ויתור כדי להיות בשקט ולא בויכווח שמפריע לשון בלילה. הוא הכרה בצורך האמיתי בכעס ובדאגה למאן היותנו אנושיים... ואיך נוכל להיות על אנושיים אם תרם היינו אנושיים. השלם עם הכעס הדאגה והמשיכה וההתמכרות זה השלום הפנימי... אחרי השלום הפנימי תקן גם אם זה ייקח שלושה זמני חיים ויותר אז תגיע לשלום האמיתי

נועיק

New member
קראתי כמה פעמים את מה שכתבת

התמקדתי בלהשלים עם הכעס והדאגה,
חשבתי לעצמי שהמשפט נשמע טוב, אבל לא הבנתי מה הכוונה.
אתה יכול להסביר מה צריך לעשות בפועל, מה זה להשליך עם הכעס והדאגה?
תודה

רייקי

כמו בעקרונות הרייקי. יש מקור אחד יש מספר דרכים יפות לאמור אתו הדבר... לא תכעס ? רק היום לא תכעס ? רק היום לא אכעס ? רק היום השתחרר מכול כעס ? לכעוס ז"א להעלות את הלחץ דם תמידית (דוג') ? - האנשים. השתחרר מכעס ז"א בצורה הפשוטה ולצעוק עד שהוא יצא מהגוף ? להבין שזה פוגע באנשים סביבך ובך בכמע ריגעי ל"ד מטורפים (אבל לתקופה מאוד קצרה). - האנשים הרגישים שמנסים לשחרר. ללמוד לשחרר את זה בצעקות בריצה בים ? בלימודי קרטה ? שצועקים עם כול מכה. העיקר לא לשמור בבטן ! - אלה שמצליחים לשחרר. ללמוד לשחרר אותו בנשימה של רייקי ואנרגיה קוסמית - העל אנושיים. (?)

אין לי מושג גדול זה היה ניסיון לתקשר אחרי הרבה זמן שלא הצלחתי

נועיק

New member
אני אוהבת תיקשור, לפחות מבחינת האתגר

ולכן התעמקתי במה שכתבת כדי לפענח.
שאלתי על ההשלמה כי נראה שאלו מילות המפתח, ואני לא מבינה מה זה להשלים עם הכעס.
מבחינת לעשות שלום עם הכעס?
להיות שלמה כי הכעס הוא חלק מהשלם?
להשלים עם העובדה שיש כעס ואין שלמות?
תיקשור או פילוסופיה, לא משנה, נותן מקום למחשבה.
תודה

למעלה