שלום.....

שלום.....

ושוב אני פה בביקורון.... נראה שעושים פה חיים. יפה לכם.... מה שלומכם אוצצצצרות שלי? איך עוברים עליכם ימים טרופים אלה? משו שונה? ביכול אופן... אני עם גישה לפורום עד יום שבת... למה? ככה!!! אז יאללה בואו לומר שלום... סאנשיין... מתי נוסע?.... שמופע... 1 באוקטובר, לא שכחתי ענתי, אני יודעת שאת לא פה כי את בצבא אבל שוב נותנת לך מאהבתי והכי חשוב תהני מכל רגע, גם מהפחות נחמדים. טורין (וואלה שנים לא קראתי לך ככה) מה שלום הפלטיניום היפה הזה שתקוע לך בפה? (זה נשמע רע אבל לא ´כפת לי) טייגר.... אוהבת... גילוש.... כמו שציינתי... תישאר כמו שאתה... שכחתי מישו?.... אופק... נכון... איך אפשר לשכוח 1.88 מ´ של אבירות? שיהיה לך רק את הטוב שבעולם גבר... יאללה... שנה טובה אנשים... ועם יד על הלב... הרבה אהבה....

gilshl

New member
מ´ניינים סבבה אז צריך לנצל עד סוף

את הקישור שלך לאינטרנט עד הפעם הבאה, כדי שתהיה לנו מנה מספיק גדולה שלך, שלא נתגעגע עד הפעם הבאה שיתמזל מזלנו ותבקרי שוב. with love and respect

יו.... יו.....

וואלה שנים לא ראיתי אותך.... שמע יש לי בעיה קלה... החבר שלי יושב פה ומחורר את התמונה של שמשון (הדיסקמן שלי) האם הוא כל כך שונא אותו????? ואם כן למה, לעזאזל, הוא בחר אותו?!!!!!! הא... מה שלומך מותק?

gilshl

New member
שלומי טוב תודה

ואם אץ עדין לא יודעת הוא תמיד מתעלל בדברים חיים או דוממים, והנה ההוכחה.

למעלה