שלום :)

lil star1

New member
לבד

עם עצמי הצלחתי לגמור, באמצעות נגיעה בדגדגן בעיקר
יש לי וויורטור.. :)
יש לי לי גם רוקט פוקר :)
נגיד אם הוא יורד לי אני אני מתה (מעונג) אבל הוא מהר מאוד רוצה לחדור אלי (נראה לי שהוא לא אוהב את זה)
הבעיה שאין לו סבלנות, וסקס עם עצמי, אני יודעת טוב מאוד, הסקס ביחד זה הבעיה,
אני מנסה להסביר לו מה אני אוהבת, אבל יש גם הרבה ביישנות (משני הצדדים) וזה נורא קשה.
מעצבן החוסר עיניין שלו בנושא יותר מהכל, לא רק בגמירה שלי (זה לא באמת כל הנושא בסקס תאכלס, בסקס יש הרבה יותר מזה),אלא בכלל ביחסי מין ביננו.
ואני מנסה לדבר איתו על הנושא, נראה לי שאולי נצליח להתקדם בנושא הזה כי יש עם מי.
בכל מקרה אני אשמח לעצות לפיתוח העיניין :)

gami088

New member
היי לך

אז רציתי להרגיע אותך קצת.. אני כיום בת 23.. והייתי כמוך עד לפני כמעט שנה... כך שזה גם עניין של גיל...אבל... זה גם עניין של סבלנות מצד בן הזוג... כן, אם אין לו סבלנות והמון, לא תהיה לך אפשרות להגיע לסיפוק וזה מחרפן מאוד, להיות חרמנית יום ולילה ... הבעיה היא שאו שיש לגבר כבוד כלפייך, אכפתיות ואהבה ואז הוא יהיה סבלני כלפייך, או שאין ואז חבל, זה שביל של סבל ותסכול מיני... הכי חשוב... תעשי מה שטוב לך... תנצלי אותו מינית אם צריך.. תשתמשי בו כמו שאת משתמשת בויברטור שלך, זה יעזור ואת תיפתחי... אני לא מדברת על ניצול בצורה רעה, אלה בצורה הטובה... הוא יאהב את זה אם את חשובה לו... בהצלחה רבה

lil star1

New member
שלום :)

אני בת 22
יש לי בן זוג כמעט 3 שנים, ואף פעם לא גמרתי (ואני נורא נורא רוצה)
אני מאוד נמשכת אליו והווא אלי, ואני מאוד אוהבת סקס, אבל אני מתחילה להתחיל להרגיש נימפומנית, כי אני רוצה עוד ועוד כדי לנסות לגמור, אבל הבן זוג מותש ממני כבר, והוא לא רוצה בכלל.
וגם אין לו סבלנות לכלום. (הכוונה למידע שיעזור: ספרים, אינטרנט)
בעיה נוספת שעוזרת לזה היא שהוא גומר ממש מהר אלא אם הוא שם על עצמו משחת מאלחשת. (שזה מבאס אותו כי הוא לא מרגיש כלום, אבל לא אכפת לי פעם שיהיה קצר והוא ירגיש אותי ופעם לא, העיקר שיהיה גיוון!!)
לדעתי מה שהולך בסקס שלנו סיפור הביצה והתרנגולת, אני רוצה עוד ועוד כי אני רוצה לנסות לגמור (באמת שנדיר אם אני אומרת לא, לא נראה לי שקרה) והוא כבר לא רוצה כי הוא מרגיש שהוא לא טוב בזה אז הוא מעדיף להתעסק בדברים אחרים (לטאטא את הצרות מתחת לשטיח)

עצות?

למעלה