שלום.

שלום.

היי. רק באתי לראות מה הולך פה בפורום רומח הדרקון. בתור מישהי שנורא אוהבת פנטזיה, אמרו לי שאני פשוט חייבת לקרוא את סידרת ´רומח הדרקון´ לפני כל ספר אחר שאני קוראת כל ספר אחר. האמת היא, קראתי את ´כישור הזמן´ קודם ולצערי אני כל הזמן מוצאת דברים שדומים אבל לא נורא. הקיצר, התחלתי לא מזמן את הספר הראשון ברשומות ועד עכשיו אני ממש נהנית. הדמות האהובה עליי כרגע היא גדילן אבל רייסטלין לא הרבה מאחוריו. לגבי תניס אני לא בטוחה בגלל שהוא יותר מידי מזכיר לי את רנד. מי-נהר וסהר-פז גם דיי חביבים עליי למרות שאני עדיין לא בטוחה שאני אוהבת את היחסים שלהם. מאוד טרגיים והכל. אמממ זה כל מה שרציתי להגיד. שלום. :) להת, רננה.

חחחחחח טאניס דומה לרנד?

ממש לא! טאניס יודע להקשיב!!!!! רנד מתנהג כמו חמור שלם! אם בכישור הזמן יכלו להקשיב לאחרים הרוב לא היה מתרחש! במיוחד כל הקטע אם האסס סדאי ורנד! ורנד והאיאלים! פשוט רנד מעולם לא למד להקשיב כשהוא גדל רק אם אביו ואף אחת לא מצליחה לגרום לו להקשיב אפילו לא שלושת אהובות שלו! סוף נקודה! כישור הזמן מאוד מרתק ונחמד אבל מטופש מאוד טוב אבל דפוק סוף סיפור

Magma99

New member
טוב שאהבת

חכי שתגיעי לטרילוגיה השנייה... את תתאהבי בדלאמאר
וחוץ מזה כישור הזמן ארוך מדי, נמרח מדי, ועם דמות ראשית (רנד) מעצבנת אגואיסטית ואנטיפתית.

:)

למה כישור הזמן דפוק? הרבה אנשים אומרים שכל התיאורים של ג´ורדן מעצבנים אותם אבל אני מוצאת אותם נחוצים ואף מעולים. אבל זו אני. ורנד מזכיר לי את טניס בגלל ששניהם לא בדיוק יודעים מה הם רוצים מעצמם. לטניס יש את הקטע עם החלק האלפי שלו והחלק האנושי שלו ולרנד יש את כל הקטע של... טוב, הדרקון שנולד שוב. ולואס טרין והכל. אבל זה לא מקום לדבר על כישור הזמן אלא על רומח הדרקון אז אני אשתוק לי כרגע. פיזבן אמרתם? המממ, אני אחכה לו בקוצר רוח. יש לי מין דבר כזה שאני ממש בקלות מתאהבת בדמויות. ואז יש לי אובססיה איתם. זה קרה לפני זה, הרבה.

Magma99

New member
Join the Club

גם אני מתאהבת בקלות בדמויות דלאמאר רייסטלין ודריזט כולם מקסימים!

איך הגעת לזה שהאלף האפל

הזה בעלם העיניים הסגולות הכל כל מיוחדות בעולם האופל יפה? יש לו שיער לבן לגמרי! הוא די גבוהה אבל לא כמו כל אלף ארצי! ואין לו שום סוג קסם שימושי כבר לדריזט הזה! (לפחות לא בטרילוגיה שאני קראתי שהוא נולד עד שהוא עוזב את המערות לטובת בני האנוש הטובים יותר)

רייסט מקסים? לא הייתי מתארת אותו כך

הוא אמנם מיוחד בהרבה דברים אבל הוא די ארסי, סתור בן אדם, חסר כל התחשבות וגם די אנוכי ואפלולי. למעשה, כשאני חושבת על זה אני אפילו מכירה מישהו שאני יכולה לתאר קצת ככזה. להגיד שהוא מקסים? לא. אבל מיוחד? כן. מקסים אפשר להגיד על קרמון או תניס, נגיד. כי יש בהם את החום והאיכפתיות שחסרה ברייסט

Landei

New member
רייסטלין הוא דמות כל-כך

מוצלחת מכיוון שהוא דמות רב מימדית! ישש בו הרבה מעוד רגשות נעלים - הם באים ליידי ביטוי בהתנהגותו כלפי בופו, ולבסוף כלפי קריסניה. יש בו הרבה חמלה שאיש אחר לא מצליח כלל להחיל רגש כזה. הוא מתייחס היטב לכל אלה המזכירים לו את עצמו. כוח רצונו אדיר ויוצא דופן: יש לו משמעת עצמית חזקה ויכולת להתנזר מהנזילות של אהבה פיזית ותענוגות גופניים אחרים (מה שהיה לו להציע לקריסניה היה הרבה מעבר לדחפים הורמונליים. היא התנהגה כזונה זולה, אינה יודעת להעריך את עומק האפשרות שהוא הציב לפניה: אהבה אילעית, כנה). אני אישית מעוד מזדהה איתו: גם אני מרגישה כך כלפיי הסובבים אותי, גם אני שונאת את רחמיהם ואת לעגם לי. וגם אני יודעת כייצד זה להיות נפש הכלואה בגוף משובר ומגביל... טוב, מה את רוצה? כולנו פה חולים בסנדרום שטוקהולם בכל הנוגע לרייסטלין!

מוריה! רייסט ממש לא מקסים!

מוריה די כבר להגיד את זה עליו! נראה לי אפילו שבראל יפה מימנו! (את בראל אפשר לתאר כמו רייסט רק שרייסט רשע יותר מימנו וזהוב) אז דייי!

רייסט מושלם!

רייסט הוא הדמות הכי מדהימה ברומח הדרקון! חיחי אנימורפס רולז!!!

למעלה