שלום

עגלי

New member
שלום

יש לנו מדפסת epson stylus pro7800 שמדפיסה מגליל על חומרים כמו מדבקה נייר בריסטול ולאחרונה ניסינו גם קנווס השאלה שלי מה ההבדל בצריכת הדיו בין החומרים השונים במיוחד לקנווס בכמה גדולה צריכת הדיו לקנווס?
תודה לכל העונים :)
 

Schnitzell

New member
נייר מסויים לא גורם לצריכת דיו שונה.

הגדרות ההדפסה שלך גורמות לכך. איך את שולחת להדפסה - דרך הדרייבר הרגיל של המדפסת או באמצעות RIP? מה הגדרות האיכות שלך - רזולוציה, עומס צבע, Density, Ink Limit וכו'? כל אלה משפיעים על צריכת הדיו.
 

עגלי

New member
סליחה, לא הבנתי

מה זה rip ? בהגדרות של ההדפסה דרך שליחה להדפסה מהמדפסת אני מגדירה שזה קנווס מה שמגביל לאיכותי ביותר .
 

Schnitzell

New member
יש פירוט של צריכת הדיו במדפסת עצמה.

בלוח המקשים של המדפסת, לחצי על Menu, אחר כך Printer Status, ובסוף Job History. בחלונית יופיעו 10 העבודות האחרונות (רק לפי מספר, לא לפי שם), עם פירוט של גודל ההדפסה בס"מ רבוע וצריכת הדיו במיליליטרים.

כדי להשוות תוכלי לעשות ניסוי - להדפיס את אותה עבודה בדיוק, אחת אחרי השניה, על שני סוגי חומרים (מדבקה וקנווס, לדוגמא), ולבדוק את הצריכה של כל עבודה.
 
למעלה