שלום

שלום

רחליקה ,
אני מתעניינת בפורום ובטארוט זמן רב ומעוניין לעזרה בפריסה שביצעתי.
קצת רקע טיפה מורכב -
היום אני אישה נשואה.
בצעירותי כשעוד הייתי רווקה היה לי ידיד הרבה שנים ( הקשר איתו התחיל כמיני באופן חד פעמי והפך מיד לאחר מכן לידידות של מס' שנים)
לאחר כמה שנים שהיינו ידידים הוא רצה יותר מידידיות והיתה הזדמנות ביננו שנוצרה שבה הביע את רצונו לנסות יותר.. אני שהייתי כבר מאוד פגועה מדברים שעברתי איתו ואכזבות ממנו אך גם המון הערכה כלפיו לא הרגשתי אליו רגשות רומנטיים וחתכתי את הקשר עם המון כאב לב וניסיון להפקת לקחים ועבודה עצמית .
עברו שנים התחתנתי הקמתי משפחה ואני מאושרת.
לפני מס' שנים פגשתי מישהו (גם הוא נשוי ) שהזכיר לי מאוד את אותו בחור מהעבר ונמשכתי לקשר איתו ( ידידותי בלבד)
ככל שהזמן עבר כלפי הידיד החדש התעוררו לי רגשות כלפיו ונוצר משבר אישי אצלי שכמובן גם העלה סוגיות זוגיות עם עצמי,
היום אחרי תהליך מאוד ארוך ומורכב עם עצמי נפלו לי המון תובנות ותשובות לגביי ולגבי החיים שלי האישיים והזוגיים.
כיום אני בנקודה אחרת וכבר לא מלאת רגשות כלפיו אלא תוהה האם בכלל מה שתמיד רציתי לשמור על ידידות עימו נכון בכלל עבורי או מיותר?
לכן שאלתי כיצד עלי להתנהל עם א' לאור נסיון העבר שלי כדי ללמוד מטעויות העבר ולנצל את ההזדמנות לתיקון לקחי העבר ויצא:
תוצאות פריסת ייעוץ רזה:
מצב נוכחי - שמונה המטות
עיצה - הכוכב
ממה להמנע - עשר הגביעים
תוצאה - ארבע המטות
למיטב הבנתי המצב הנוכחי הוא הזדמנות עבורי מבחינה אנרגטית לשינוי לקחת יוזמה ולנצל איזשהו מומנטם
עיצה- להיות כנה ופתוחה ( הידיד הנוכחי לא יודע שהיו לי רגשות כלפיו בעבר ) כלומר כיום לבוא לידידות בכנות בלי ציפיות למשהו אחר אלא מתוך אהבת אדם לאדםאו אולי הכוונה בעיצה לא להיות תמימה (כמו שהייתי אז) ושוב אפגע
ממה להימנע- לא כל כך ברור לי כי להימנע מלהיות מסופקת ומאושרת? להימנע מחלום על איזשהו שלמות מושלמות?
תוצאה- הליכה בדרך שתביא עימה למידה ומתנות אבל ללא יעד או תוצאה מוחלטת של הצלחה ברורה
אשמח לעזרה בפירוש

רחליקה האחת

Member
מנהל
חוקרתבדעתי ברוכה הבאה

המצב הנוכחי מצביע על יכולת לבנות ולהבנות ממקום סובלני, סבלני

וסיזיפי.

עם זאת, ניתנת לך הזדמנות לפתוח את תיבת הפנדורה הפנימית שלך ולהטהר.

אין הכוונה בהכרח לשתף אחרים במצבך הרגשי

אלא למצוא דרך לנקות כאב רגשי ישן עם בעזרת אדם מקצועי

ואם בכוחות עצמך.

לעיתים ,העבר שב לחיינו עם סיטואציה או אדם באמתחתו

ומסייע לנו לבחון את התקדמותנו בשבילי החיים.

עצת הכוכב מלמדת על הכרח לבחון את המצב באופן שכלתני.

הכוכב גם מזהיר מרגישות יתר ופגיעוּת רבה

ומלמד על אפשרות לנפילה חוזרת.

כדאי להמנע מחלומות שווא ומתחושת חוסר תקווה.

הרקע למצבך הוא חוסר סיפוק רגשי בזוגיות.

חוסר שדוחף אותך להאמין "שבחוץ" תמצאי נחמה.

אולם, ארבע המטבעות מצביע על הכרח להשאר במסגרת

ולטפל בנושאים הללו לפני החלטות גורליות ובלתי הפיכות.

הסקרנות שלך בשיאה אבל זיכרי:

הסקרנות הרגה את החתול והיא זו שהוהילה בסופו של דבר

לפתיחתה של תיבת פנדורה.

לסיכום:

הקלפים ממליצים לך לברר עם עצמך מה הכאב הבלתי פתור מהעבר

ומהו הכאב הנוכחי בזוגיות.

בדקי מה ביכולתך לעשות כדי לשנות את המצב ,

למלא חללים ריקים בתוכך ולהיות מאושרת!

כל הקלפים בפריסתך מלמדים על תחושת חוסר תקווה שמכרסמת בליבך,

לצערי הרב!

מחבקת מכאן

רחליקה

רחליקה ..

קודם כל תודה רבה , מעבר לכך אני מסכימה שיש פה הזדמנות ריפוי מול העבר לקח לי הרבה זמן חודשים על חודשים וכתהליך מס' שנים-2) כדי להבין שהדברים מורכבים ולפתוח אצלי את הפצע מהעבר ולנסות לטפל בו, אני יודעת מה הכאב הבלתי פתור מהעבר ומנסה לטפל בו כיום, ובזוגיות הנוכחית אני לא מרגשיה כאב זוהי זוגיות טובה מאוד וכן אולי אצלי יש צורך למלא חללים חסרים וליצור שינויים בה בהתאם לאמיתות שיתגלו בה כממלאת צרכיםאבל אני חושבת שזוהי זוגיות טובה שיכולה להיות מעולה ולשם כך עלי לטפח להשקות ולהבין ולהוביל לצמיחתה..
אני מסכימה שהפתרון אצלי ושאל לי לנקוט בשום החלטה גורלית וכמובן שעלי לשמור ולטפח את המסגרת שלי המשפחה והבית .
אבל עדיין לא הבנתי אם אני יכולה להשיג את כל זה בלי לשמור על קשר עם אותו אדם.
האם נוכחותו מיותרת לי לתהליך עם עצמי ?או שעוזרת לנפילת אסימונים? ולתיקון כאבי העבר.
האם לקחת צעדים אחורה ולהתרחק או לשמור על הידידות ממרחק ומינון מבוקר .?
מה עדיף לי לטובתי לחיי לתובנות ותשובות ותהליך שלי עם עצמי , האם כדאי לי להתנהל מול אותו אדם ואיך ? או בכלל כבר לא להיות בקשר עימו?
ואת זה לא כ"כ הצלחתי להבין מהמלצת הקלפים
סליחה אבל באמת חשוב לי לדעת כיצד להתנהל בקשר הזה והאם בכלל להתנהל בו וזה עוזר לי או מיותר?

רחליקה האחת

Member
מנהל
קלף הכוכב

כפי שציינתי מצביע על רגישות ופגיעות.

אל לו לאדם להעמיד עצמו בנסיון...

לפיכך מוטב שתהיי מרוחקת מאדם זה

ואם אפשר הימנעי מתקשורת עימו.

(בשפת העם קוראים לזה לתפוס מרחק
)

בשלב זה אינך בשלה עדיין ואת עלולה להגיע למצב של

"מתוך שלא לשמה

בא לשמה".

חיבוק ותודה מכל הלב על השיתוף הכן והנוגע.

רחליקה

למעלה