שלום!

ƒire

New member
שלום!

יש לי בעיה. היום קיבלתי את הצו גיוס עם תאריך של סוף נובמבר שזה לפי הבנתי קרבי , ואכן יש לי פרופיל 97. אבל אני ביקשתי להמשיך ללמוד (אני במגמת מחשבים ואלקרוניקה), איך הם יכולים להגיד לי קרבי אם עוד לא סיימתי את הלימודים ואני ביקשתי משהו טכנולוגי! מה אני יכול לעשות , האם זה נורמלי, האם זה קשור לציונים?! מה שהכי מוזר שהייתי בצו ראשון רק לפני 3 ימים! וכבר הם יודעים
בבקשה תענו לי מהר , כי אני לחוץ ... תודה!

יוסי99

New member
לדעתי אתה יכול להרגע

זה צו זמני, שמוציאים לך אוטומטית אחרי שהיית בצו ראשון. מעכשיו עוד עשויים להגיע אליך הביתה עוד כמה וכמה כאלו. בכל מקרה, תברר את זה מול מדור עתודה או כל מקום אחר שממנו ביקשת דחייה, רק כדי להיות בטוח. ברגע שיודיעו לך שהתקבלת למה שביקשת, גם ישלחו לך צו גיוס חדש.

ƒire

New member
או-קיי ...

אני אמרתי בצו ראשון שאני רוצה דחייה , אבל לא נראה לי שביקשתי מפורשות. אז מה אני עושה עכשיו?, מתקשר למי? וחוץ מזה מה הדרישות לעתודה: מחשבים או אלקטרוניקה או חשמל , אני מתכוון בכלליות , כמו כמה יחידות ציונים וכו´.

bigbang

New member
תשובה

אם אתה רוצה ללכת לעתודה, תתקשר למדור עתודה (אבל לדעתי כדאי לך לחשוב על זה..) הדרישה העיקרית היא להתקבל לאוניברסיטה (ואתה חייב לעשות פסיכומטרי כמובן), לכל אוניברסיטה נוסחה לחישוב הציון המשוכלל ודרישות משלה. תברר באתרים של האוניברסיטאות.

ƒire

New member
או-קיי 2

אני עולה לי"ב , מתי לעשות את הפסיכומטרי עכשיו או בסוף הלימודים ובכלל האם לבקש דחייה כבר עכשיו או אחר כך ?

D a n n y b o y

New member
תעשה עכשיו, תרשם עכשיו

תעשה הכל עכשיו, אתה תמיד יכול לוותר אם זה לא מתאים לך... עכשיו אתה בטח שואל, למה עכשיו? כדאי לעשות פסיכומטרי באוקטובר כדי שתוכל לשפר באפריל (אם תצטרך, כמובן...). אני חושב שההרשמה לעתודה החלה ותסתיים בסביבות פברואר.

wiz

New member
אני חושב שההרשמה לפסיכו´ הקרוב

כבר הסתיימה... אם לא, אולי גם אני אנסה שוב (כן, כן, למרות שזה לא משנה לעתודה...
).

למעלה