שלום
אני בת 35, יש לציין שלפני 3 חודשים הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופא עיניים והכל תקין.
לפני מספר ימים המחלתי לחוש חוסר נוחות בעפעף התחתון של עין שמאל. הרגשתי שכל פעם שאני מורידה את המבט למטה העפעף כאילו מתחכך
עם העין ויוצר חוסר נוחות.
הסתכלתי במראה ולא ראיתי שום בליטות על העףעף מבחוץ או מבפנים.
הרגשתי כאילו העפעף יבש וזה גרם לי אפילו קצת למרוט את הריסים באותו איזור מחוסר נוחות.
ואז התחלתי להרגיש חוסר נוחות בכל העין ומן תחושת יובש כזאת. (יש לציין שהעין לבנה)
התחלתי לעשות בערב לפני השינה קומפרס עם מים חמים לעין וזה הרגיע קצת אבל בבוקר התעוררתי
וכל העור מתחת לעףעף הרגיש יבש מאוד.
כששמתי פודרה על העין (כשהתאפרתי) התחושה של היובש בעין התגברה.
מה לפי דעתך יש לי?
כיוון שחזרתי לפני חודש מחו"ל דאגתי לבקש מהרופא מרשמים לתרופות שונות שיהיו איתי בחו"ל למקרה הצורך
כך שיש לי בבית טיפות עיניים סגורות בשם תרוצידין רגיל ומשחת עיניים סנטומצין,
האם הן טובות למקרה שלי?
אני בת 35, יש לציין שלפני 3 חודשים הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופא עיניים והכל תקין.
לפני מספר ימים המחלתי לחוש חוסר נוחות בעפעף התחתון של עין שמאל. הרגשתי שכל פעם שאני מורידה את המבט למטה העפעף כאילו מתחכך
עם העין ויוצר חוסר נוחות.
הסתכלתי במראה ולא ראיתי שום בליטות על העףעף מבחוץ או מבפנים.
הרגשתי כאילו העפעף יבש וזה גרם לי אפילו קצת למרוט את הריסים באותו איזור מחוסר נוחות.
ואז התחלתי להרגיש חוסר נוחות בכל העין ומן תחושת יובש כזאת. (יש לציין שהעין לבנה)
התחלתי לעשות בערב לפני השינה קומפרס עם מים חמים לעין וזה הרגיע קצת אבל בבוקר התעוררתי
וכל העור מתחת לעףעף הרגיש יבש מאוד.
כששמתי פודרה על העין (כשהתאפרתי) התחושה של היובש בעין התגברה.
מה לפי דעתך יש לי?
כיוון שחזרתי לפני חודש מחו"ל דאגתי לבקש מהרופא מרשמים לתרופות שונות שיהיו איתי בחו"ל למקרה הצורך
כך שיש לי בבית טיפות עיניים סגורות בשם תרוצידין רגיל ומשחת עיניים סנטומצין,
האם הן טובות למקרה שלי?