שלום...

מאו יין

New member
שלום...

כן כן נעדרתי זמן מה ועוברים עלי הרבה דברים ולא כל כך טובים... שאלה די פשוטה, מהי שיטת (או דרך) 12 השלבים לצאת מהתמכרות??????

מצטרפת לשאלה,ו...

מאחלת שנה טובה!!!! אוהבת אתכם!

מאו יין

New member
החלטתי להקפיץ את השאלה..

כי אני די מאוכזבת מחוסר התגובות שלכם!! וגם כי אתמול אני ובן זוגי החלטנו שדי! פירקנו את הבנג סילקנו כל שארית חשיש ו"פרח" אחד ששכחתי מקיומו...מהבית! והיום בפעם הראשונה אחרי 5 שנים אני הולכת לחזור הביתה והבנג לא יהיה ממוקם על השיש מול דלת הכניסה ליד הכססונית עם החשיש ואני לא אוכל מייד "לדחוף" את זה לפה שלי ולשאוף לקירבי תערובת מסריחה של העשן שאני כל כך מכורה לו... מהם 12 השלבים?????

יאיר5

New member
אני אישית ממש לא מכיר את 12 הצעדים.

אבל יש כאן אנשי אן אי ואני מופתע שהם לא ענו ישר ופירטו לכם תתוכנית.... אולי הם לא שמו לב ועכשיו הם יענו. כשאני הפסקתי להשתמש בהרואין אז התחלתי לעשן גראס ומאוד אהבתי לעשן גראס לקחת אקסטה פעם פעמים בשבוע ולאט לאט הפכתי את העישון לאובססיה דבר ראשון בבוקר איך שהייתי קם ישר הייתי מדליק באנג וכל היום הייתי רק מעשן וברגע שהחלטתי להפסיק אז הפסקתי במכה לא לאט לאט ככה ביום אחד החלטתי והפסקתי בהתחלה זה חסר אבל אחרי כמה ימים החוסר הזה מתמלא בדברים אחרים וחוץ מהפרעה קטנה בשינה לא הייתה לי בעיה להפסיק לעשן. אני מקווה שגם לך ולחבר שלך יהיה קל ותצליחו ככה "בקלות" להפסיק לעשן אני חושב שהדבר הכי חשוב בלהפסיק לעשן כל דבר זאת ההחלטה והרצון לעמוד בה. זהו מאו יין שתהיה לך ולחב שלך שנה טובה ונקייה מסמים. יאיר

מאו יין

New member
../images/Emo140.gif

המוווווון תודה יאיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתהיה לך שנה קסומה מלאת בריאות אושר אהבה ושמחות!!!!!

יאיר5

New member
תודה גם לך והלוואי והשנה החדשה...

תהיה השנה הכי הכי טובה שהייתה לך ושכל מה שרק תרצי יתגשם. יאיר

למעלה