שלום

p o l i

New member
שלום

יה איזה פורום נחמד יש לי שאלה בשנות השמונים (מן הסתם...) היתה להקה שנקרא אלפא לייף ואני צריכה שמות של השירים שלהם אני מאוד אשמח אם תעזרו לי... תודה מראש

turrican

New member
אלפאלייף?? אולי אלפאוויל

אלפא אני מכיר 2..בעצם שלושה.. אלפאוויל המהוללים (Big in japan) אלפא בלונדי ואלפא 80 - האלפא הכי גדול ביפן..חהחה
נ.ב. ברוכים הבאים לפורום 80!

turrican

New member
טורה מה המצב?

לאן נעלמת..רצו קטעים בבוקר..חבל על הזמן.. ביקשתי ממנהל רשתות לסדר אינטרנט לרבע שעה בשיעור..הוא שכח והיה לי שעה להריץ דחקות עם אלפא והחברייה של הבוקר..איזה יופי.

ToraToraTora

New member
יא, איזה כיף לכם :( רק אני ........

קבורה בעבודה... טוב נו גם משהו.

alpha80

New member
טורה! טורה! טורה! טורה! טורה!

טורה! טורה! טורה! טורה! טורה! טורה! טורה! טורה! טורה! טורה!

turrican

New member
האהבה לטורה פשוט פורחת בפורום

לפחות נותנים לך לשמוע אייטיז בעבודה??

p o l i

New member
קראק... ../images/Emo3.gif

יכול להיות שזה היה אלפאוויל אני לא מכירה אף אחת מהלהקות האלה אני מנסה למצוא את השירים בשביל מישהו אחר בכל מקרה אני אשמח לקבל ממכם את שמות השירים של הלהקות שהזכרתם

alpha80

New member
אלפא----וויל

חיפשת אלפאוויל? באת לפורום הנכון. זוהי רשימת השירים של האוסף של אלפאוויל. ALPHAVILLE: FIRST HARVEST 1984-92 01. big in japan (3.54), 02. sounds like a melody (4.29), 03. sensations (3.58), 04. the mysteries of love (3.34), 05. lassie come home (6.58), 06. jerusalem (3.35), 07. dance with me (4.08), 08. for a million (6.09), 09. a victory of love (4.13), 10. the jet set (3.40), 11. red rose (4.38), 12. romeos (4.52), 13. summer rain (4.10), 14. forever young (3.45), 15. big in japan (culture mix) (6.08) קונים, כן?

p o l i

New member
תודה../images/Emo140.gif

מסתבר שאני כן מכירה את השירים האלה אחרי שהורדתי אותם ושמעתי נזכרתי כמה שהשירים האלה יפים....

למעלה