שלום

איילושה

New member
אפשר לנסות

אני בהריון שבוע 9

ומשבוע 6-7 בערך אני עם פטרייה שבוע סופש אחד הייתי עם איזה משחה שחכתי את שמה וזה רק עשה לי יותר גרוע אז ממוצאש ועד יום שישי הייתי עם משחת אגיסטן 1 אחוז חומר פעיל יום שישי לקחתי נרות אגיסטן הנר האחרון נפל בבוקר לשירותים והוא היה שלם אז הלכתי לרופא הנשים שלי הוא בדק אותי ואמר שיש הפרשות ונתן לי עוד נר אחד של אגיסטן אמר שעם זה יעבור וגם טבע קוטן..לפי מה שאני רואה הפטרייה לא עוברת מה אני צריכה לעשות..
נמאס לי כבר לבזבז כלכך הרבה כסף על תכשירים שלא עובדים וזה גם קשה כל הזמן ללכת לרופא לקבוע טור כי לא תמיד יש וכו' מה באמת יכול לעזור לי?

יעל ND

New member
פטריה

חשוב להתאים לך תזונה מתאימה. חשוב, למשל, להוציא מהתפריט חלב ומוצריו וסוכר לבן.
ומאחר ואת בהריון הטיפול בנרות הוא טיפול טוב. צריך רק להתאים לך נרות מתאימות. זה לא תמיד מצליח מפעם ראשונה, צריך סבלנות. ורוב הנרות נמכרות ללא מרשם. כך שאם את יודעת בוודאות שמדובר בפטריה, את לא חייבת לקבוע תור לרופא וכל זה. על רוקח בבית מרקחת ידע לעזור לך.

כן הבעיה שזה ממש יקר בלי מרשם זה יכול להגיע ל

50 שקל באמת בשבוע הלך לי על הפטרייה הזאת 200 שקל את האמת אני אוכלת הרבה חלבי אני אוהבת מעדנים אבל רובם אני אוכלת ביו ואמרו לי שזה עוזר..אני יפסיק עם המתוק למרות שבהריון ממש ירד לי כל החשק למתוק לפני ההריון הייתי אוכלת יותר מעכשיו
גם חשוב לציין שלפני הפטרייה לקחתי אוגמנטין 875 כנראה שזה מזה..

0 אור 0

New member
קשה לי מאד עם השיטה של מתן מרשמים ללא אבחון

זה דבר מאד רחוק מהוליסטי
ובכל זאת ברוח אוירת תרופות הסבתא שנחה על הפורום וכדי להמליץ על משהו שבכל זאת יותר בריא מתרופות, אפשר לנסות שמנים אנטי פטרייתיים - גרנים, לבנדר ו/או פלמה-רוזה.
השימוש הינו על ידי טיפטוף של טיפה אחת על מגן התחתון.
לשימוש אינטנסיבי יותר , כגון בנרות שנתתי מרשם להכנתם בשאלה קודמת שלך - עדיף להתייעץ קודם עם ארומתרפיסט מוסמך שראה אותך בעיניים, דיבר אתך ואבחן אותך.

למעלה