שלום

ברוך הבא בצל קורתנו...פורומנו

אז שתדע שאתה לא הבוגר הראשון כאן, קדמו לך נחמן היקר ומצפה לגאולה, שהם מעט יותר מבוגרים ממך.
אכן אתה צודק בהחלט שבזמנו, כשהיינו צעירים ורכים בשנים , זה לא רק היה מוקצה מחמת מיאוס, אלא אם מישהו היה מעז לדבר על זה היה מייד "נסקל באבנים". נכון שהיום בעידן הטכנולוגיה והאינטרנט דברים רבים השתנו גם לטוב וגם ללא טוב...

היום אתה אב ל-12 וסב לנכדים (כ"י), אגב גם אני סבא... חחחח, ואני מאמין שיש לך גם נכיה לנשים, שאם לא כן לא היית מגיע למצב משפחתי כזה מכובד, אני גם רוצה להאמין שאתה באמת אוהב את נוות ביתך ואת צאצאיך ואין לך כל כוונה חלילה לוותר על הקן המשפחתי שלך. לכן קשה לי להבין הכיצד אתה מנסה לנהל רומנים עם בחורים, בעודך נשוי++, יסלח לי כבודו אבל אני אישית (וזו רק דיעה שלי) רואה בזה בגידה באישה שיודעת (כל עוד לא יצאת מהארון וסיפרת לה על מצבך) שאתה כולך שלה ובעצם אתה מחלק את אהבתך בינה לבין אחרים וזה לא הוגן. אגב, לדעתי בגידה לא חייבת להיות רק עם אישה אחרת, אלא במקרה דנן בגידה עם גבר היא גם בבחינת בגידה ושוב סליחה על עזות המצח שלי והבעת דעתי.

אשמח לעמוד איתך בקשר במסרים ולספר לך על עצמי ועל מה שעברתי בחיי כך שאם תרצה לשפוט אותי תוכל לשפוט בצורה נכונה ואני כמובן חלילה לי מלשפוט אותך, אני כל כך מבין ללבך וכל כך מבין את צרכיך, אבל צריך לדעת לשים קווים אדומים וסייגים בהתאם.

בכל אופן אתה תמיד מוזמן להביע כאן את דעתך, לשתף אונו בלבטיך ולהעלות נושאים מעניינים לדיון, זו הבמה לשפוך עליה את לבך.

חרדי 110

New member

התשובה נמצאת בעצם השאלה, היות ואני אוהב את משפחתי, וזה כולל את כולםםםםם,
לכן אני מעדיף שלא לספר, גם אם זה לא יוביל לפירוק התא המשפחתי שלי, זה יעשה חורבן,
ניסיתי כמה פעמים לדבר עם אשתי על הנושא, לא ביחס אלי, אלא באופן כללי, שאלתי אותה,
מה דעתך על גבר שנמשך לגבר, ועשיתי את זה בלילה כשאנחנו ביחד במיטה,
ובמצב הכי אינטימי שיכול להיות, (כדי שלא יעלו לה רעיונות) היא לא היתה מוכנה לקבל את זה.
אני ניסיתי להסביר לה, בערך כך, ומה אשם אותו גבר שנולד כך? ותשובתה, שילך לרופא.
לכן אני מעדיף לעשות הכל בהסתר, ולדעתי זו אינה בגידה מושלמת, אני לא אוהב אשה אחרת.

בין הפטיש והסדן

או נכון יותר, בין סכילה וכריבדיס, שתי המפלצות אגדתיותשאסור היה להתקרב אליהן, אחרת בא חורבן. אתה חייב לנווט בין השתיים, כדי להינצל.
מצאת פתרון, תמשיך בו בינתיים. אבל לכל תקופה בחיים ישנו פיתרון אחר. בשנות נישואיך הראשונות הסתפקת באשתך, לפני 15 שנים התחלת לפעול בכיוון המשיכה לגבר, ועכשיו אתה כאן, איתנו. מקווה שתמשיך להיות מרוצה בתקופות הבאות בחייך.
אשתך נמצאת במצב מיגננה. בתת ההכרה אולי היא כבר כן יודעת עליך, ולכן תגובותיה לשאלותיך בנושא הן כל כך נחרצות ושליליות. אולי בשיחה הבאה תוכל להרחיב ולומר לה ששמעתי שרופאים לא קשורים כלל לנושא, ושגבר כזה אינו יכול להשתנות.

Nחמן

New member
מתלבט קשות בדבריך

אינני מספיק חכם או משכיל וכל מה שלא אומר יהיה לכל היותר עצת הדיוט.
משום מה דבריך מהווים חיזוק לדברי השוללים את "עצת נפש". הנה אתה נשוי קרוב לשלושים שנה, זכית לשנים עשר שבטי י-ה ובכל זאת מעולם לא נגמלת מהנטייה כלפי בני מינך. מה עושים? לי אישית ברור, שלא שייך "לרקוד בשתי חתונות", אבל מצד שני "כל המגרש את אשתו אפילו מזבח מוריד עליו דמעות".
לעניות דעתי אתה צריך להילחם נגד הנטייה שלך. היא לא תעבור לך מן העולם אבל מלפחות תצמצם את תדירות המפגשים המיניים שלך עם גברים (בהנחה, שאינך חוטא במשכב זכר, שאיסורו חמור ביותר כפי שהבאתי בתגובה קודמת). איך עושים זאת? לידידי היקר והנפלא מצפה לגאולה יש ניסיון עשיר יותר משלי ו"אין חכם כבעל הניסיון". לי הקטן יש עצה אחת לומר לך: "אפ פגע בך מנוול זה, מושכהו לבית המדרש". אני מניח, שלבטח אתה אדם שיודע ספר. לפיכך השתדל למצוא לך זמן נוסף ללימוד גמרא - אולי עם ילדיך, אולי בחברותא אחרת. זה לא ירפא את הנטייה אבל זה יעסיק אותך באופן זה, שכמעט לא יישאר לך זמן להתעסק עם גברים. עליך להיות כן עם עצמך ולהבין, שאינך צעיר, ושכל תקלה או מעידה ולו הקטנה ביותר עלולה להביא ל"חורבן" ולהינתקות מילדיך ומנכדיך.
למצפה לגאולה בוודאי יש הרבה יותר מה לומר ואני לא התכוונתי אלא להשיא עצה כ"עזרה ראשונה". אם יעזור ה' ובעיקר תעזור את לעצמך, לא יהיה מאושר ממך בחיים

למעלה