שלום

שלום

אני ירון, ואני טס לארה"ב ב-12 לספטמבר. אני הולך להתנדב חודשיים במקלט לקופים ואז מעוניין להתחיל לעבוד. אשמח מאוד לשמוע כל מה שיש לכם להגיד, המלצות, טיפים, רעיונות, מקומות עבודה וכו´. יש לי אזרחות אמריקאית (חשוב לציין). הטיסה בחזרה עוצרת בלונדון, ואת הדרך מלונדון לארץ אני רוצה לעשות דרך היבשה (והים) עם אפשרות לעבוד גם באירופה. אשמח לקבל תגובות. ירון.

אני מקפיצה

חבר´ה. יש פה בקשה לעזרה. קדימה - אירופאים, אמריקאים - להתעורר. ירון - מנהלי הפורום כרגע מחוץ לפעילות ממשית. תופס עוגב ביפן ועדי קצת מנוטרלת בגלל עניינים אחרים. שניהם יחזרו במהרה בימינו אמן. אבל - תסמוך על החבר´ה כאן. שדים אחד אחד.

למה לנסוע עד לשם...

יש לי פה שניים שזקוקים לעזרה.....
קבל!

ndtola

New member
NICE!../images/Emo9.gif

היכן נמצא מקלט הקופים? האם מיד לאחר הקופים אתה נוסע לאירופה? מה טווח הזמן עליו אתה מדבר? איזו עבודה מענינת אותך?

המקלט

נמצא בטקסס, שעה וחצי מסן אנטוניו (או משהו כזה). אחרי הקופים אני רוצה לעבוד כמה חודשים בארה"ב. שמעתי על מכירת גלידות, ואני חושב שזה יכול להיות נחמד. הייתי שמח לשמוע כל הצעה או רעיון. אני די פתוח. אני מחפש עבודה נעימה, לא קשה במיוחד (לא סבלות), שאני אהנה ממנה וארוויח הרבה כסף. הבנתי שאפשר למצוא עבודות כאלה (במיוחד עם אזרחות אמריקאית). אני מוכן לעבוד קשה, אבל אני רוצה לעבוד מספר חודשים ולא להשחק. באיזשהו שלב אני אעזוב את ארה"ב, ואטוס מסן פרנסיסקו ללונדון. עלה הרעיון לעשות את הדרך מלונדון לארץ דרך אירופה. המסלול נכון לעכשיו הוא לרדת לצרפת, משם לספרד, אולי למרוקו, חזרה לספרד, צרפת, איטליה. אם הטיול באירופה יכול לממן את עצמו עם עבודה קצרה, זה יכול להיות מעניין. בגלל שהכל מאוד רחוק, ויש הרבה שלבים באמצע, הדברים לא סגורים עדיין אלא בגדר תוכניות כלליות ורעיונות. מה שבטוח בינתיים, זה המקלט. טס לשם לחודשיים, ואחרי זה לעבוד. במה? זו השאלה שלי אליכם... תודה על התגובה. ירון.

ndtola

New member
Archives../images/Emo63.gif

Hi Yaron,
I wrote it all in Hebrew and it got deleted... If you are interested in the ice cream thing
, guy there was one in the forum saying he did it and got aroun 150 bucks per day. He sounded pretty happy. If you would like to make money from your experience with animals, you can certainly walk the dogs of rich new yourkers.
I saw even 7-8 dogs being walked at a time. As you might know, in New York there are several Doggy/Pet´s gyms. The one in Tribeka is definately recommended, in addition to the fact that the dog of Bobby De Niro is going there 5 times a week, each dog paying over $60 per day and there are dozens of them... I don´t know much about the west coast
, I am in LA for less than one week, but the ambience alludes that here the potential for pet care money making is even higher, and especially with less conventional pets
.

אתה יכול לשאול את מרמלד

הוא עוסק בזה בארה"ב...
הוא נמצא כאן פעם ב......תנסה לתפוס אותו

למעלה