שלום...

שלום...

רק רציתי להגיד שהגלים הענקיים (הם ענקיים יחסית לישראל...) הם יותר קללה מברכה... הייתי אתמול בחופי הרצליה מכיוון שלא נתנו כמעט להתקדם במים (סיכון של טביעה...) מותר להכנס בערך עד גובה הברכיים ומאז יש דגל שחור ומציל ששורק... אז אני נכנסתי הכי עמוק שמותר והתיישבתי, פתאום התחלתי להחליק לאט ואמרתי בטח גל קטן של קצף ופתאום טסתי אחורה במהירות של איזה 70 ומשהו קמ"ש (לא מגזים!) או יותר... נכנסתי ישר לתוך גל ענק של 2 מטר נבלעתי בו ואז נזרקתי החוצה 3 מטר באוויר לא קרה לי כלום חוץ מזה שחטפתי שוק... ואז המציל חטף קריזה כי הוא חשב אני משחק ואמר לי לצאת ואז שניה לפני שהמים הגיעו לי לקצת מתחת לברך שוב החלקתי אחורה אבל הפעם קפצתי החוצה מהמים וזה היה גל אדיייייייייייר חלום של כל גולש (בעיקר בישראל) גל בגובה של לפחות 2.20 מטר וזה לא שקר כי אתמול הגלים הגיעו עד ל ל2 וחצי מטר בת"א... והוא נשבר לפייפ שגולש יכול לעבור בו אבל אף גולש שהיה בים לא הספיק לתפוס את הגל הזה כי הוא היה מהיר כמו מכונית... זה מפחיד... היה יכול לצאת מזה משהו רע עם גולש היה מחליק או רוחץ היה נסחף... תעשו טובה אל תסכנו את חייכם בשביל גל מסכן... התרגלתם כבר לגלים קטנים זה הרבה יותר בטוח..... ביייייי

flitzer

New member
יש כאלה שחושבים שאתה צודק ויש גם

כאלה שחושבים שאתה טועה

TTRI

New member
אתה לא ידוע כמה אתה טועה וכמה אתה

צודק. בהילטון ... חוף הילטון בתל אביב הלגים נשברים משהו משהו גם כשיש ים סוער כי יש מזח משני הצדדים של החוף שמכניס גלים בצורה מסודרת . עכשיו בכלל בחוף הצוק בתל אביב היה גלים יפים כו בשאר הארץ רק חבל שהרוב נשברים בבת אחת ולא חלק חלק ואז יותר קשה לתפוס את הגל ... אפשר להכינס כמה שרוצים כי המצילים על הגולשים לא ממש שמים ... אני הייתי ליד תחום מתרחצים והלכנו עם הגלשן כמה שרצינו ... והיה ים סוער אבל כיפי.

zvikel

New member
רק לידע כללי

הגלים ב jaws שבמאווי (hawaii למי שלא יודע) הם הגלים המהירים בעולם (וככל הנראה גם הגבוההים בעולם) ובגלל זה ניתן לגלוש שם רק בעזרת גלישת גרירה שנותנת לך מספיק מהירות לתפוס את הגל מהירות הגלים שם היא עד 24 קשר (יש לי עותק בוידאו של תוכנית שנקראת high5) על הגלים שם ככה שלא ממש נראה לי שנשברו גלים בהרצליה ב 70 קמש ואם זה קללה בשבילך אז פשוט אל תיכנס לים מי שלא מסוגל לעבור ים גבוהה שלא יכנס לגלוש בזמן האחרון יש יותר מדדי גולשים שיושבים במים ולא זזים וכל התקפה שעולה הם זורקים את הגלשן או נכנסים לפאניקה היה סוף שבוע בן זונה! אחלה גלים גם בחופים פתוחים ורק יום חמישי הגל היה באמת גבוהה....

סבבה אני רק אומר

שעם הים מסוכן ולמישהו קשה להיכנס אז שלא יכנס ושלא יקח את הסיכון מבין אח שלי?

למעלה