שלום! :)

foxi943

New member
שלום! :)

היי! קוראים לי עדן ואני בן 15 מהמרכז :)
אני דווקא מהאופטימים של האפילפסיה חחח
יש לי אפילפסיה מגיל 13 וחצי ואני כל הזמן אומר "האפי-לפסיה" וגם "הת-כיף" כי לדעתי צריך לקחת את זה בסוג של אופטימיות.
לצערי, אני מתמודד עם אפילפסיה שבחיים לא שמעתי עליה ואף פעם לא מצאתי משהו כתוב עליה. אני קורא לזה "אפילפסיה בשינה".
פשוט כל פעם שיש לי התקף, הוא איכשהו קשור לשינה, אבל אני לא מתכוון שהוא קורה כתוצאה מחוסר שינה או משהו, אלא שיש כמה סוגים:
1. או שההתקף קורה ואני נדרם, וזה קרה לי פעם אחת.
2. מה שקורה תמיד, שההתקף קורה מתוך שינה ואני לא מתעורר, אני פשוט חוזר לישון.
3. קורה ההתקף מתוך שינה ואני מתעורר, זה קרה לי גם פעם אחת. זה בעצם ההתקף הראשון שלי.
אני זוכר שאחרי ההתקף הזה, כשהגעתי לבית החולים כי ההורים שלי לא ידעו מה עובר עלי אז הם הזמינו אמבולנס, הייתי פשוט מחוק! אני נראתי כאילו אני על סמים במשך כל העשר שעות שהיינו שם.
ואני גם זוכר ממש טוב את ההתקף הראשון, כלומר, את מה שקרה אחריו.
טוב, אני אשמח לספר עוד על ה"אפילפסיה בשינה" שלי ועל האאורות שלי, ואם יש שאלות, בכיף :)

ותזכרו - "אני נופל וקם" :)

mori17

New member

אלף כל יש כמה סוגים שונים אחד מהשני, ואפילפסיה בשינה היא דווקא יחסית כן מוכרת(הכרתי עליה מכאן לי יש מגיל 9 ות'אמת עד שלא נכנסתי לפורום לא ידעתי כלום)
הכי חשוב להיות אופטימי זה רק עוזר =]
מורי

ענת71

New member
בוקר טוב לך עדן.

רציתי לשאול אותך איזה תרופות אתה לוקח?
יש הרבה סוגים של התקפים.
אם אתה רוצה מידע על מחלת האפילפסיה אתה יכול לקרוא את הספר: אפילפסיה מחלה עם תקווה.
שיהיה שבת שלום והמשך יום טוב
הנה קטע מהשיר של להקת משינה: "אני נופל וקם בראש מורם"

foxi943

New member
אני לוקח דפלפט כרונו

אחד בבוקר ואחד וחצי בערב, אבל אני חושב שאני צריך להחליף כדורים...
הבעיה הגדולה זה שאני לא מטופל בערך ארבעה חודשים, וזה מאוד מאוד גרוע! אנחנו פשוט לא מוצאים תורים קרובים!!!

museMe

New member
ברוך הבא!

אני רוצה להתייחס לעניין הרופא... אתה רשמת כי אתה גר באיזור השרון... יש אפילפטולוג מעולה, שמטפל במרכז רפואי שרון ברעננה בשם דר אילן בלאט. הייתי אצלו פעם אחת והוא היה הרבה יותר מקצועי מכל נוירולוג אחר שטיפל בי. ממליץ לך בחום אם אתה גר באיזור לגשת אליו לטיפול.

בהצלחה ותרגיש טוב!,

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא

אפילפסיה בשינה היא תופעה מוכרת. יש לך גם אאורות? מבחינה זאת מצבך טוב יותר משל כאלה שיש להם התקפים בעירות ואז הם נופלים ונפצעים. אצלך גם יש אאורה שמזהירה אותך מראש על התקף מתקרב וגם ההתקף הוא בשינה. לא שזה טוב כל כך
אבל לפחות אתה לא נפצע.

anati r

New member
התקפים מתוך שינה

לי יש התקפים מתוך שינה וקרה למשל שנרדמתי על הספה מול הטלוויזיה וקיבלתי מכה רצינית בראש מהשולחן. הייתה פעם שנפלתי מהמיטה, וכמובן ושבהתחלה לא הבנתי איך הגעתי לשם....
נכון שהסיכוי להיפצע נמוך יותר, אבל קורה לפעמים שמלבד המיגרנה הנוראית והסחרחורת, קמים גם עם איזה חתך/בליטה בראש.

דני1161

New member
שלום

לצערי גם אצלי ההתקפים בד"כ בשינה. ולצערי, כשהייתי גרוש, חייתי אצל מישהי שידעה על המחלה, וקבלתי התקף בשינה ומצאתי את עצמי על הרצפה, והראש נדפק במיטה. היא מאד נבהלה, הזמינה אמבולנס, ובדרך התאוששתי. בגלל תגובתה, אני לא חזרתי אליה. כיום נשוי שוב ובני כבר השתחרר מהצבא. סימן שצריך להמשיך איך שלא יהיה. אגב, יצאתי בטעות מהפורום, הייתי: דן116, ועכשיו נרשמתי שוב. שבוע טוב.

foxi943

New member
גמלי קרה...

ברך כלל כשקורה התקף כשאני עדיין ער (ואני נרדם אחריו) לפני שהוא מתחיל, אני מרגיש את זה, אז אני רץ מהר למיטה של אמא שלי (ההורים שלי גרושים) ונשכב שם, כדי שהיא תהיה לידי ותוודה שלא קורה כלום. פעם אחת היא לא הייתה שם, ונשכבתי על המיטה מאוחר מידי, שכבתי ממש על הקצה של המיטה, והתעוררתי מההתקף (זאת הייתה הפעם היחידה) כשאני על הרצפה מתחת למיטה, והרמתי את הראש וקיבלתי מכה מהמיטה ומהשידה שלידה.

דני1161

New member
עדן

עדן היקר. טוב שאתה לוקח בקלות. החיים ככלל לא קלים לטף אחד. אני חושב שלאן שתזרוק אבן, היא תיפול על מישהו עם בעייה כלשהי, אפילו אם הוא לא מודע. יש מחלות הרבה יותר קשות, שאני לא רוצה להזכיר. יש כאן תמיכה ועידוד טובים. אפילפטולוגים? הם יראו אותך פעם ב... ונמשיך הלאה. רק אנחנו נוכל להבין את המח שלנו, לצערנו. יצאתי ממכונת emg והכל היה בסדר שם?! אז אני כבר הבראתי???

למעלה