הסתבכות רגע לפני החתונה
שלום,
אני וחברתי יוצאים כבר קרוב ל 3 שנים ,
אני בן 35 והחברה 23 .
סה"כ זוגיות טובה אם כי לא גרים עדין ביחד , יש תכנונים לעתיד משותף.
בקיצור הסיפור הוא כזה :
לפני שבועיים עמדתי בתור בבנק שהיה לא ארוך אבל גברת אחת נתקע בדלפק יותר מ 10 דקות
והתחלתי להיות חסר סבלנות.
ברגע של שטות התחלתי לדבר עם הבחורה שעמדה לפני , סתם זרקתי לה " יש מצב שנתייבש כאן עוד חצי שעה..." והיא ענתה לי בציניות
" חצי שעה זה עוד טוב.." וככה המשכנו לשוחח שיחה קלה עוד מספר דקות .
רגע לפני שהגיעה טורה לבנקאית החלטתי במעשה שטות לבחון "יכולת" שמזמן לא בחנתי ושאלתי "יש מצב לקבל את הנייד שלך ?"
"תן לי את שלך אמרה בחיוך" ואני בלי לחשוב פעמים מסרתי לה תוך שהיא כותבת אותו על פנקס הצ'קים שלה.
בזה זה נגמר -לא שמעתי ממנה בימים לאחר הפגישה המקרית הזאת ולמעשה ברגע שיצאתי מהבנק שכחתי ממנה וחזרתי לשגרת יומי.
ככה עברו שבועיים , אתמול אני והחברה יושבים בסלון בבית ההורים שלה רואים חדשות ואוכלים ארוחת ערב,
לפתע דפיקה בדלת,אחותה יוצאת מהחדר פותחת את הדלת ו....בום!!! היא נכנסת - כלומר ההיא מהבנק!
היא העיפה מבט חטוף ואמרה להורים היי [ מסתבר שהיא חברה טובה של האחות של החברה שלי אבל אף פעם לא פגשתי בה בבית שלהם] ואז קלטה אותי
ניתן היה להבחין בזה מיד על פרצופה היא פשוט נדהמה בדיוק כמוני וישר טסה לחדר עם אחות של החברה שלי .
בקיצור ממש אין לי כוח לפרט מה עברתי ומה הרגשתי ,כל הלילה לא ישנתי,
לא יודע עם עשיתי טוב ,הרמתי טלפון בבוקר לאחות של החברה שלי וזה רק החמיר את מצבי הנפשי
מסתבר שהחברה סיפרה לה "שהתחלתי אייתה בבנק" ולראיה הראתה לה את פנקס הצ'קים ועליו הנייד שלי ...
הדרישה שלה הייתה שאני אספר לאחותה ולו היא תספר , נתנה לי יום לא יותר לספר,
אמרה שלא תשמור בבטן ובבוא היום תתחרט שלא סיפרה .
אז מה עושים חברים ?
איך יוצאים מהמצב הזה ?
לדעתי החברה שלי תיפרד ממני, היא יותר חזקה ממני באופי וכבר עברתי אייתה קטע בעבר
שרק בגלל חשד שלה שהתחלתי עם משהי [מה שבאמת לא היה ,פשוט החניתי את הרכב ליד הבית שלה ופתאום משהי נכנסה לי לרכב, מסתבר שהמתינה לפגישה עוורת וחשבה שאני הבחור שבה לאסוף אותה ,החברה שלי ירדה בדיוק שהגברת ההיא הבינה שטעתה ויצאה בחופזה מרכב ואני ניסיתי להסביר...בקיצור אכלתי סרטים ממנה שבוע שלם כדי שתאמין לי שזה הסיפור ]