שלום

ויצו 2012

New member
שלום

הלכתי ליעוץ אצל רב, בקשר לזוגיות שלא מגיעה אליי כבר כל החיים שלי
אני בת 36 ומעולם לא היה לי קשר, כל ה"קשרים" שהיו לי עם בחורים היו לא אמיתיים, ומשפילים.
אל הרב הגעתי כשחשבתי שאני מכירה בחור שבאמת מעוניין בי סוף סוף. הבחור לא ישראלי ולא יהודי ולא מהארץ.
הרב אמר לי בפירוש שזה לא האחד, והוא אמר שהוא כן רואה אותי בזוגיות ומתחתנת ומביאה ילדים!!! הוא רואה מישהו מקרוב מהסביבה,
ועלתה לי במחשבה תמונה של בחור מהעבודה.
עכשיו אני מאוד מנסה להתקרב אל הבחור הנ"ל - ושוב התקשרתי עם הרב ליעוץ.
סיפרתי לו על הבחור מהעבודה, הוא שאל לשמו - והוא אמר: אפשרי.
סיפרתי לו שאני כתבתי לו מסרים בפייסבוק והוא לא הגיב. ולמרות זאת בעבודה הוא נורא נחמד אליי.
הרב אמר לי להמשיך ככה - ולא לפנות אליו יותר במסרים. לפנות אליו רק פנים אל פנים.
עכשיו אני מאוד מתלבטת ומתחבטת ובעצם - מענה את עצמי, במחשבות -
הבחור לא ממש עושה משהו מעבר - וכבר היו לו האפשרויות, והרמזים ממני, ואני ממש מיואשת...........
אני לא יודעת מה לעשות!!! זה ממש מדכא לחשוב שאני "התביייתתי על הבחור הזה, אבל במציאות - הוא לא מעוניין בי....................
ואני סתם מבזה את עצמי ועושה צחוק מעצמי......
מה עליי לחשוב?
זה בכל זאת - מילותיו של הרב - הן לא סתם - מה עליי לחשוב? או לעשות ?

golan heights

New member
רבנים

הם לא חוזים דברים לפי שמות ומפות וכוכבים.
יש לך כמה זיווגים אפשריים, תמצאי את האדם שאת חושבת שמתאים לך לפי דעתך, ותלכי על זה (אם גם הוא מעוניין כמובן).
רב לא יכול לחוות דעה בלי להכיר את הבן אדם או לפחות לדעת על האופי שלו דברים בסיסיים.
תמיד צריך לקחת דוגמא מגדולי הדור. גדולי דורנו שיודעים את הש"ס ישר והפוך והם אינם אומרים אם זוג מתאים או לא בגלל השמות שלהם(ואגב, מה יהיה אם הבחור פתאום יחליף שם? ואז הוא כן יתאים לך? ואם הוא אדם נוראי בעל מידות גרועות,?...). לכן אנחנו צריכים לקחת מהם דוגמא ולא מכל אחד שקורא לעצמו "רב".

תחשבי עם עצמך אם את רוצה את הבחור הזה, אם כן - לכי על זה.
את לא יודעת איך לעשות את זה? יש ספרים, מדריכים, וגם חומר באינטרנט כיצד יוצרים קשר עם המין השני.
שיהיה במזל טוב.

או שאת שומעת לרב ב-100%

או שבכלל לא..

אם התיעצת ואת מחשיבה את מילותיו של הרב - תעשי ב ד י ו ק כפי שהוא מורה לך...

איזה מוסר

אופירA

New member
מנהל
למה את מענה את עצמך?

הדברים הרבה יותר פשוטים ממה שאת עושה מהם.

הרב אמר לך על הבחור הגוי שהיה מעוניין בך, שהוא לא בשבילך.
תעשי בדיוק מה שהוא אמר לך.

הרב אמר לך שהבחור מהעבודה אפשרי.
אז הוא אפשרי. זה לא חייב להיות הוא, אבל זה אפשרי.

הרב אמר לך להפסיק עם מסרים, ולדבר איתו רק פנים אל פנים.
אז תעשי בדקיו מה שהוא אמר לך. אל תשלחי מסרים, ותדברי איתו פנים אל פנים.
אם הוא ירצה, יופי. אם לא, גם טוב.

אין שום סיבה להתביית עליו. פני לשדכנים וחפשי בן זוג מתאים שרוצה להתחתן.
תתחתני עם מי שימצא חן בעינייך וגם ירצה להתחתן איתך כי מצאת חן בעיניו.
אם בינתיים תמצאי מישהו נחמד ומתאים, והבחור מהעבודה לא יציע לך להתחתן, אז תשכחי אותו וגמרנו.
מותר לך להראות לבחור מהעבודה שאת מעוניינת בו, ומרגע זה תחכי לתוצאות בלי לדחוק ובלי להתייאש. ותמשיכי בחיפוש אחר בן זוג במקביל.

הרב לא דיבר סתם. הוא אמר שזה אפשרי, אז זה אפשרי. לא מוכרח המציאות. גם גבר אחר אפשרי.

למעלה