שלום
הלכתי ליעוץ אצל רב, בקשר לזוגיות שלא מגיעה אליי כבר כל החיים שלי
אני בת 36 ומעולם לא היה לי קשר, כל ה"קשרים" שהיו לי עם בחורים היו לא אמיתיים, ומשפילים.
אל הרב הגעתי כשחשבתי שאני מכירה בחור שבאמת מעוניין בי סוף סוף. הבחור לא ישראלי ולא יהודי ולא מהארץ.
הרב אמר לי בפירוש שזה לא האחד, והוא אמר שהוא כן רואה אותי בזוגיות ומתחתנת ומביאה ילדים!!! הוא רואה מישהו מקרוב מהסביבה,
ועלתה לי במחשבה תמונה של בחור מהעבודה.
עכשיו אני מאוד מנסה להתקרב אל הבחור הנ"ל - ושוב התקשרתי עם הרב ליעוץ.
סיפרתי לו על הבחור מהעבודה, הוא שאל לשמו - והוא אמר: אפשרי.
סיפרתי לו שאני כתבתי לו מסרים בפייסבוק והוא לא הגיב. ולמרות זאת בעבודה הוא נורא נחמד אליי.
הרב אמר לי להמשיך ככה - ולא לפנות אליו יותר במסרים. לפנות אליו רק פנים אל פנים.
עכשיו אני מאוד מתלבטת ומתחבטת ובעצם - מענה את עצמי, במחשבות -
הבחור לא ממש עושה משהו מעבר - וכבר היו לו האפשרויות, והרמזים ממני, ואני ממש מיואשת...........
אני לא יודעת מה לעשות!!! זה ממש מדכא לחשוב שאני "התביייתתי על הבחור הזה, אבל במציאות - הוא לא מעוניין בי....................
ואני סתם מבזה את עצמי ועושה צחוק מעצמי......
מה עליי לחשוב?
זה בכל זאת - מילותיו של הרב - הן לא סתם - מה עליי לחשוב? או לעשות ?
הלכתי ליעוץ אצל רב, בקשר לזוגיות שלא מגיעה אליי כבר כל החיים שלי
אני בת 36 ומעולם לא היה לי קשר, כל ה"קשרים" שהיו לי עם בחורים היו לא אמיתיים, ומשפילים.
אל הרב הגעתי כשחשבתי שאני מכירה בחור שבאמת מעוניין בי סוף סוף. הבחור לא ישראלי ולא יהודי ולא מהארץ.
הרב אמר לי בפירוש שזה לא האחד, והוא אמר שהוא כן רואה אותי בזוגיות ומתחתנת ומביאה ילדים!!! הוא רואה מישהו מקרוב מהסביבה,
ועלתה לי במחשבה תמונה של בחור מהעבודה.
עכשיו אני מאוד מנסה להתקרב אל הבחור הנ"ל - ושוב התקשרתי עם הרב ליעוץ.
סיפרתי לו על הבחור מהעבודה, הוא שאל לשמו - והוא אמר: אפשרי.
סיפרתי לו שאני כתבתי לו מסרים בפייסבוק והוא לא הגיב. ולמרות זאת בעבודה הוא נורא נחמד אליי.
הרב אמר לי להמשיך ככה - ולא לפנות אליו יותר במסרים. לפנות אליו רק פנים אל פנים.
עכשיו אני מאוד מתלבטת ומתחבטת ובעצם - מענה את עצמי, במחשבות -
הבחור לא ממש עושה משהו מעבר - וכבר היו לו האפשרויות, והרמזים ממני, ואני ממש מיואשת...........
אני לא יודעת מה לעשות!!! זה ממש מדכא לחשוב שאני "התביייתתי על הבחור הזה, אבל במציאות - הוא לא מעוניין בי....................
ואני סתם מבזה את עצמי ועושה צחוק מעצמי......
מה עליי לחשוב?
זה בכל זאת - מילותיו של הרב - הן לא סתם - מה עליי לחשוב? או לעשות ?