שלום

גיל152

New member
שלום

אני וחברה שלי החלטנו לשכב לפני שלושה שבועות בערך. בפעם הראשונה שניסינו היא לא הצליחה להרטיב וכאב לה מידי אז כמובן שהפסקנו (נכנסתי רק עם הקצה לא יותר מזה).
אחר כך עבר כמה זמן בלי שניסינו ובנתיים קניתי חומר סיכה למקרה שנצטרך. בפעם השניה שניסינו, השתמשנו בחומר,
אבל פשוט לא הצלחתי להכנס אליה, כאילו משהו שם חסום. אותו דבר קרה גם פעם שלישית. ניסינו גם כשאני מעליה וגם כשהיא מעלי וזה פשוט לא עובד.
בהתחלה זה היה מביך, מכעיס, או אפילו מצחיק (העדפנו לנסות לצחוק על זה לפעמים) אבל עכשיו, אחרי שלוש פעמים זה פשוט מדכא,
התסכול הוא אדיר ואני לא יודע אם מישהו מאיתנו יכל לעמוד בעוד ניסיון כושל.
חשוב לי להסביר שאנחנו עושים הרבה דברים אחרים שאנחנו מאוד נהנים מהם וגם מעולם לא הייתה לה בעיה להרטיב בדברים האלה, אבל מאז הפעם הראשונה זה פשוט לא מצליח.
מבחינה טכנית אני באמת לא מבין מה הבעיה שם, או שאני לא מצליח למצוא את המקום, או שהיא לא מצליחה להשתחרר, אני באמת לא יודע.
מאוד קשה לי לכתוב את זה ואני לא יודע לאיזה תשובה אני בכלל מצפה, אבל העניין הוא שהגענו למצב שאנחנו לא רוצים לנסות שוב מהפחד שזה לא יצליח.
תודה

Sharoman

New member
חשוב שתדע שאתם לא לבד

אתם גם לא הראשונים ולא האחרונים שנמצאים במצב הזה.
מה שבעצם קורה זה ששרירי הנרתיק שלה מתכווצים בגלל הלחץ שהיא מרגישה ולכן אתה מרגיש שמשהוא חוסם אותך.
טוב לדעת שאתם כן עושים דברים אחרים וכן מנסים ונהנים אחד עם השניה, אבל אני דיי בטוח שגם כשרק התחלתם להתנסות באותם דברים זה לא בא מיד אלא שהייתם צריכים להתרגל קצת קודם. אותו הדבר גם פה. קודם כל תתחילו בנגיעות, משחקי אצבעות, מין אוראלי ואפילו חיבוקים, ליטופים ונשיקות. ככל שתרגישו יותר בנח (ואני מתכוון לשניכם, כי אם אתה לחוץ גם היא תהיה) יהיה לכם קל יותר להיפתח ולהשתחרר.
חשוב גם להזכיר שזה לא תמיד כ"כ פשוט ושיש מקרים שבהם זה לוקחהרבה זמן ושצריך לנסות יותר מפעם אחת בלילה.
גם אם זה לא הולך בפעם הראשונה תנוחו קצת, תעברו לדברים שאתם כבר רגילים אליהם ואז תנסו שוב.
בכל מקרה, דיבורים תמיד עוזרים, וכדאי מאוד ששניכם תדעו איך השני/ה מרגיש/ה לגבי זה ולפי זה תדעו איך להתקדם.
הכי חשוב זה לא להיות מתוסכלים ולא להאיץ בזה, זה יבוא כששניכם תרגישו מספיק בנח.

YoungFreedom

New member
כמה עצות

דרך ראשון והכי חשוב! בלי פחד! חשוב מאוד להיות רגועים! גם לפני וגם אחרי!
אני לא כל כך מבין בדברים האלה, מה שאני כן יודע (קראתי את זה ב-"סקס עכשיו" שאני ממש ממליץ עליו בלי שום קשר) זה שבסקס
חשוב להרגיש בנוח עם המצב ולא לצפות ליותר מידי, בערך כמו הג'וינט הראשון.
אם באמת הרגשתם בנוח, ובאמת הייתם רגועים ולא מפוחדים שזה לא ילך - כנראה שלא המשכתם את המשחק המקדים מספיק...
הפעם הראשון שלי הייתה עם מישהי בת 21 ככה שאני לא אומר את זה בטוטאל הבנה, אבל אם הבנתי נכון לבנות בתולות קשה יותר להירטב
ולהיפתח אל המין הגברי.

אני אומר, נסו עוד כמה פעמים והפעם תאריכו את המשחק המקדים כמה שיותר... עוד משהו ממש כיף, גיליתי לא מזמן שלכל בנאדם יש נקודות
רגישות שונות בגוף שלו, ושללטף בעדינות את הנקודות האלו מחרפן את הבנאדם לחלוטין (סביר להניח שזה אמור לגרום לה להיות רטובה).
תנסו את זה, אל פה מה להפסיד, תחקרו את הגוף של השני ותחפשו את הנקודות האלו.

למעלה