שלום!

Danielle15

New member
שלום!

שלום לכולם,קוראים לי דניאל,אני בת 15 וראיתי את השבט מהפרק הראשון! אני כל כך שמחה שנפתח פורום לסדרה הנפלאה הזאת! מיהי הדמות האהובה עליכם בסדרה?
דניאל

**פצצה**

New member
תשובה

עליי יש 3 דמויות אהובות כאשר בראשם זו היא אמבר ואז יש את טרודי וזאנדרה

דמות אהובה? וואייייייי

ללא ספק אבוני היא פשוט ענקית היא מסדרת את כולם כזה ולא נשארת חייבת אחריה יש את לקס וכמובן בריי ואמבר (איך לא?)

cHiKiNoNo

New member
דמויות אהובות?

אמבר, בריי, אבוני {וקצת לקס} - אלו היחידים שיודעים לשחק כמו שצריך בסידרה הזו
{אבל חולה על כל האחרים!!}

shlomit feehily

New member
אני חושבת שלקס ואמבר

בקשר לשאר, אין לי עוד דמויות אהובות, אבל לקס ואמבר בהחלט יודעים לשחק! (אמבר מזכירה לי באופן מוזר ביותר את בריטני ספירס! *למרות שאני שונאת את בריטני ומסמפטת את אמבר!!!* מוזר נכון??! אבל תסתכלו טוב, הם דיי דומות!

Gloria_Nathan

New member
ברייי? יודע לשחק??? האם...

מישהו יכול להיות יותר overacting??? לקס וא באמת שחקן טוב, גם אמבר, אבוני היא בסדר אבל לא בריי! ממש לא בריי! בכלל באופן כללי הסדרה הזאת סובלת מיותר מדי שחקנים שעושים overacting, או שהם סתם גרועים. טאי-סאן, דני, ריאן, טרודי...

סקסי לקסי !!!

הוא הכי שווה בגלל שהוא רשע מרושע והרעים הכי מעניינים פלוס הוא גם חתיך פלוס נוסף הוא מדבר בצורה יפה כזאת.... אחריו בריי כי הוא יפיוף ומצחיק וגם את ג´ק אני אוהבת בגלל שהוא מדבר בדרך יפה, אני מיתכוונץ, איך שהוא אומר את המילים... והוא חמוד

בריי עדין כזה וטיפה מעצבן

בגללו טרודי ובריידי הלכו עם הפריקים האלו. אבל הוא יפה

Gloria_Nathan

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif ג´ק!!!!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo99.gif

מהפרק הראשון אני חולה עליו! יש בו משהו שכל הזמן גורם לי לחייך, במיוחד בסטורי ליין שיש עכשיו- עם אלי. הוא *כזה* חמוד וסקסי כשהוא כועס. אני גם נורא אהבתי את זאנדרה, לקס הוא בסדר, אליז מעולה בעיני, גם קלואי... והיי הנה עוד שאלה: איזה דמות אתם הכי לא סובלים?

Tinkerblack

New member
הדמות האהובה עליי

1. כמובן ג´ק המדהים 2. אבוני דני ולקבי סקסי 3. לוק (הוא נראה מדהים עם שיער אדום ושיער בלונדיני) ומרטין מה זה נחמד וחמוד!!!

למעלה