שלום

eldarsh

New member
שלום

ברצוני ללמוד אימון אישי. מה הן דרישות הסף בבתי הספר השונים וממה שונים הם זה מזה.
אודה לתשובתכם המהירה

קדר גל

New member
לכל בית ספר דרישות שונות

יש מסלולים שדורשים תארים, יש שפחות מתעקשים.
צור קשר עם כמה בתי ספר לאימון אישי, ותוכל להבין מה התמונה.
בהצלחה!

רחל כגן1

New member
לימודי אימון

שלום, ישנם לא מעט בתי-ספר לאימון בארץ, כל אחד שיטת ואופי לימוד משלו, ולכל אחד הדרישות שלו, אני ממליצה לך ללכת לימי חשיפה שלהם ולהתרשם מה הכי מתאים לך.
יום קסום
רחל

כל בית ספר בתנאים שלו

שלום,

** גילוי נאות, אני מייצג את בית הספר להכשרת מאמנים של קבוצת יוזמות

דבר ראשון, אני מבקש לברך אותך על ההתעניינות האימון.

דבר שני, לכל בית ספר כמו שנאמר הדרישות שלו.
שים לב שהדרישות של חלק מבתי הספר לרוב תואמות את הדרישות של לשכת המאמנים בישראל.
לרוב הדרישות סף הן גיל, רקע וניסיון במהלך החיים.
מכיוון שאימון הוא תחום הנוגע לנפשות, צריך עוד לפני התחלת האימון זה חשוב להיות עם ניסיון חיים מסוים.

בתי הספר שונים זה מזה בדרך בה הם מעבירים את תהליך ההכשרה, בשירותים שהם מעניקים לסטודנטים ולבוגרים, באפשרויות להתמחויות שהם מאפשרים, בהכרה ע"י ארגוני המאמנים השונים ובסוג התעודה שמתקבלת.

אני מציע שתעיין באתרים של בתי הספר, עמודי הפייסבוק שלהם, נסה לדבר עם סטודנטים ובוגרים.
הכי חשוב, נסה להגיע פיסית ולפגוש את הנפשות הפועלות.
לך עם הלב, לך למקום שבו תרגיש הכי בבית.

eldarsh

New member
תודה רבה על תשובתך, הסתובבתי באתרים

וגם שוחחתי בטלפון עם בית ספר אחד (מה שלא ממש היה לי לעזר) אשמח אם מישהו יכול אולי להסביר מה הכוונה ב"נסיון חיים מסויים"? קראתי ושמעתי את זה כבר מכמה מקורות, האם זה קשור לגיל (רק מעל גיל מסויים?) כמו שצויין לפני? איזה מהלך חיים "דרוש" למעשה? הבנתי שיש למשל, כאלה שמבקשים תואר אקדמאי. מה הקשר של תואר אקדמאי כלשהו ללימודי אימון, נאמר שיש לי תואר ראשון בארכיאולוגיה ושפות, איך זה מקרב אותי להבנה של אימון וטיפול באנשים? (אולי הכוונה לתארים במדעים ובמדעי ההתנהגות?)
תודה רבה

וחג פורים שמח לכולם

תואר ראשון עם כיוון לדוקטורט (לא באמת...)

הרצון בסך הכל של בתי הספר הוא להוציא מהסטודנטים להיות המאמנים הטובים ביותר.
זאת מכיוון שמאמן עוסק בנפש האדם של המתאמן, אין לזלזל בכך!
בתי הספר להכשרת מאמנים מעוניינים שהסטודנטים ייקחו ברצינות את הלימודים באימון וישקיעו.

מכאן באה הדרישה לגיל, לעיתים לתואר ולניסיון, לראות שהסטודנט שמתחיל את הכשרת מאמנים יודע את הצורך בהשקעה בלימודים. שהסטודנט יהיה מחויב ללמידה כמו שירצה שבעתיד המתאמן שלו יהיה מחויב לתהליך.

הצלחתי לחדד עבורך את הנקודה?

חג פורים מאוד שמח!

למעלה