שלום

ספר יקר

New member
איש יקר

הדלת פתוחה בשבילך, וממש לא התפרצת. הפורום הוא בדיוק המקום להתייעצויות מסוג זה. ברור לי שהדבר גדול בהרבה מכמה מילים שאוכל לכתוב לך, אבל את המעט שאני יכול...: ראשית, אשמח אם תבהיר האם המשפחה שהקמת מנהל אורח חיים חרדי כיום? זה יכול להיות משמעותי. חשוב שתשאל את עצמך מה אתה רוצה. אבל מה עם האישה שלך? לא הזכרת את תגובתה לדברים? האם היא דיברה איתך בכלל על זה? כי מה שאתה מתכנן ומתלבט זה טוב ויפה, אבל יש צד נוסף... אתה רוצה להמשיך לחיות כמו שחיית עד עכשיו? נוח לך עם זה? זה יחזיק מעמד? אישתך רתומה למשימה ולאתגר הזה? אם התשובה היא: כן, כן, כן, כן. אז לעניות דעתי תמשיך באורח החיים שלך, כמו שהוא. אם אין 4 "כנים", אז חבל על הזמן שלך, על עוגמת הנפש שלך ושל אישתך ושל ילדיך, שבשלב כזה או אחר תגיע. תחתוך את זה עכשיו, תסיימו את זה בצורה מכובדת, ושכל אחד מכם יחיה את חייו באושר אם אדם שיחזיר לו אהבה, וכשהילדים יגדלו אצל הורים שחיים חיי אמת משוחררים. מעבר לזה, אני ממליץ לך על קבוצות התמיכה של הומואים דתיים נשואים. אני יודע שלארגון הו"ד יש, ואולי גם לארגון כמוך (?). הקבוצות הן דיסקרטיות, אבל אם אתה בכל זאת חושש, תוכל להתייעץ עם חברי הארגון רוויי הניסיון בתחום בשיחה טלפונית וכד'. איש מקצוע תמיד יכול לעזור, גם אם לא יהיה לו ניסיון עשיר בתחום המאד רגיש הזה. אני רק מקווה שתגיע להחלטה שתהיה שלם איתה לאורך כל חייך.

שלום ג'קיל-הייד יקר

מגיעים לך חיים טובים, לא עשית רע לאיש. אתה לא ג'קיל ואתה לא הייד. אתה איש ישר וטוב. מצד אחד אתה עכשיו בעל אחריות לגידול ילדים, ולכן אתה צריך לסיים את משימתך. מצד שני, אתה רשאי לחיות חיים של אהבת אמת ומיצוי הרצונות שלך. אתה צריך להושיב את אשתך ולהסביר לה מה קרה, איך הגעתם למצב זה. היא צריכה איכשהו לאפשר לך להמשיך בבעלות על ה"קרקע הזעומה" או אפילו על יותר מכך. אתה יכול להגיע עימה להסכם מה מותר לך ומה אסור לך, עד כמה היא מוכנה לשאת בעול המצב שנוצר. אם תגיעו להסכמה, תוכלו להמשיך להתקיים כמשפחה, והאתה לא תיאלץ לחסוך מעצמך את רצונותיך וצרכיך. אם לא תגיעו להסכמה, אנא שוב לכאן ונשוחח עוד.

gov5

New member
מחזק את ידיך

שלום לך, אני כל כך מבין מה שעובר עליך ומזדהה עם התחושות. זה הרי הסיוט הקולקטיבי של הנשואים שבינינו, שמא לא נסתיר מספיק והכל יתגלה. מקווה שתצליחו לגשר על הפער ולהמשיך יחד, למרות הכל. הרבה הצלחה!

swr1

New member
בקשר להודעתך

קראתי בשקיקה.ליבי ליבי אליך זה לא נשמע נעים אני מאמין שכולנו (הנשואים) חוששים מהרגע הלא נעים הזה מקווה בשבילך שאיכשהו זה יסתדר לך בהצלחה ((-:

טיףטף2

New member
הפיתרון היחיד שיועיל לך

זה לפנות לרב רון יוסף יו"ר ארגון הו"ד.

נורא עצוב. אני מקווה שאחרים ילמדו ממה שאתה

כותב. יש כאן המון כאב. שלך ושל אשתך שמגיעה לה אהבה אמיתית. כמובן יש את האופציה שתתעלם מהכל ואולי היא תיזום שיחה ואז תצטרכו להתמודד. אם היא לא תיזום שיחה, אז היא יודעת והחיים ימשכו מקרטעים. ואתה יכול ליזום, החל משיחה וכלה ביוזמה לפירוק הקשר שכמובן אינו קל אבל אולי התוצאה הטובה לשניכם. בשלב של שיחה הייתי שם כל העת לנגד עיני את הצורך והרצון שהיא תהיה חברה ושותפה, על אף הקושי, התסכול שלה, וניגוד האינטרסים.

רעביש

New member
עיני זלגו דמעות

עיני לא זלגו דמעות, כי אני עברתי את השלב הזה. אבל אם הייתי קורא את ההודעה הזו בתקופת משבר שלי, זה מה שהיה קורה. אין מה לעשות גם אני חרדי (מאמין ואינו מאמין) שיש לו אותה בעיה. דבר אחד אומר לך. תזהר מטיפוסים שמנסים לשנות לך את הנטייה בכח. טיפולי המרה יכולים להיות מסוכנים. עדיף לקחת טיפולי השלמה, מאשר טיפולי המרה. גם אם אתה לא מעוניין בכלל לקיים אפלו לא נשיקה עם גבר. בהצלחה מחזיק לך אצבעות ידים רגליים וכל מה שתרצה.

למעלה