שלום

ZILYON

New member
שלום

מקווה שהגעתי לפורום הנכון לאחרונה אני נתקל בקשיים גדולים להשיג את החטיף נשיקולדה שרק לאחרונה חזר למדפים הייתי בכמה סניפים של מגה ושופרסל ולא מצאתי שם (פרט לסניף אחד שבו ראיתי כמה בודדים של הטעם שוקולד לבן) בחלק מהסניפים כאמור לא מצאתי כלל ובחנות ממתקים הקרובה לביתי מצאתי בשני טעמים בלבד מתוך ארבעה - השוקולד הלבן והטעם של מריר עם נוגט האם עילית הפסיקה לייצר נשיקולדה? האם החטיף עתיד לרדת מהמדפים שוב? שאלה נוספת אתמול הייתי ליד היכל נוקיה בתל אביב ושנכנסתי לדוכן של הווינר שנמצא באיזור ראיתי שוקולד רוזמרי של עילית האם עלית חזרה לשווק את זה במהדורה מוגבלת? (לא ראיתי בסניפי הסופרים השונים)

djahiz

New member
מטעמים נוסטלגיים

טעים או לא - זוהי שאלה של טעם... החטיף הזה בגרסתו המקורית העביר לי בנעימות שעות ארוכות מאוד של שמירה ותצפיות, ולכן זכרתי לו חסד נעורים. לפני כמה שבועות טעמתי אותו שוב ו... איך נאמר בעדינות? לא בדיוק הטעם שזכרתי. אולי אני התבגרתי, אולי חוש הטעם שלי השתנה והתרגלתי לשוקולדים איכותיים, אולי המתכון של החטיף הוא לא כמו שהיה. אישית אני לא מוצא סתירה בין הנאה מפרלינים פריזאים משובחים לבין הנאה מטעמו הנוסטלגי של שוקולד פרה, או ממרח השחר, רחמנא לצלן. בפרפראזה על מה שנאמר על ירושלים - יש טעימים מהם, אבל אין טעימים כמוהם. לטעמה של הנוסטלגיה אין תחליף, כנראה.

זה לא ממש הפורום המתאים לזה

מה עוד שזו נראית הודעת פרסומת. באופן אישי לא מעניין אותי אם עלית משווקת חטיף כזה או אחר -- השוקולד שם הוא אותו השוקולד כמו בשאר המקומות והחטיפים רק בצורה אחרת, וגם הוא, בוא נאמר, לא ממש באיכות גבוהה (או טעים במיוחד) ובמקרה וזו לא פרסומת -- אני מנחש שלעלית יש מוקד שירות לקוחות, שם הם שמחים במיוחד לענות לשאלות כאלה.

djahiz

New member
גם נשיקולדה היא סוג של שוקולד

הפורום מוגדר כפורום שוקולד, ולכן לדעתי צריכה להיות כאן במה לכל אוהבי השוקולד באשר הם, ולא רק לשוקולטיירים ופרלינאים . יש מי שנהנה ממקס ברנר, יש מי שעבורו קינדר דליס הוא פסגת הקולינריה, ולעומתם יש כאלה שלא יכניסו לפיהם אף שוקולד שלא יוצר אי שם בארצות השפלה. מבחינתי, כל מי שמעלה הודעה שקשורה בשוקולד, ופועל בהתאם לכללי הפורום - ברוך הבא.

אין קשר

בהנחה וההודעה אינה הודעת פרסומת, למרות שהיא בהחלט נראית כך, אני לא חושב שזהו המקום המתאים לשאלות כמו "איפה אפשר למצוא חטיף כזה או אחר", בטח ובטח כשלחברה המייצרת יש קו שירות לקוחות שזהו תפקידו. הבעיה שיש לי היא לא ספציפית עם "נשיקולדה" או עם שוקולד של עלית, ולא מטעמי סנוביות שהשוקולד של עלית לא מספיק טוב, אלא שלא כל הודעה שכוללת את המילה "שוקולד" בתוכה מתאימה הנה. אם הוא היה שואל, למשל, איך אפשר לייצר שוקולד "נשיקולדה", אז מילא. אבל לפאר ולרומם את החטיף הזה ולספר סיפורים על מסעותיו בחיפוש אחרי החטיף רק כדי לגלות שיש שני טעמים מתוך ארבעה וכד' וכד' -- זו לא נשמעת לי שאלה רלוונטית לפורום, אלא כאמור פרסומת. אני, אגב, באופן אישי, אוכל גם שוקולד פרה פשוט, וגם ר"ל שוקולד לבן.

למעלה