שלום!!!!

LIRAZ CHARHI

New member
שלום!!!!

זה קורה! מה שלומכם? השבוע יוצא הסינגל הראשון מהאלבום החדש, עדכונים בהמשך אוהבת לירז.

יאאאא סופסוף כמה חיכיתי

לירזוש מזל טוב ! מחכה בקוצר רוח לשמוע אותו כבר אני בטוחה שהוא יצא מדהים ! המון המון בהצלחחחחחה !

יאאאא סופסוף כמה חיכיתי

לירזוש מזל טוב ! מחכה בקוצר רוח לשמוע אותו כבר אני בטוחה שהוא יצא מדהים ! המון המון בהצלחחחחחה !

מה עבר על שניכם ?

יולי127

New member
ללאא נכוון ?! אני לא מאמינה למה שאני קוראת !!

אני כל כך מחכה כבר לשמוווווע אותתתוווו !
שיהיה לך המון בהצלחחחה לירזז
אין לךך מושג כמה חיכינו לשמוע אותך אומרת את זה

אה לא ידעתי שאת נכנסת לפורום!והללויה :)

WOW אני ממש מחכה לשמוע כבר את הסינגל אני בטוחה שהוא ממש יצליח ! כמה חיכו לזה כאן בפורום! מהזמן המועט שאני כאן הם לא הפסיקו לדבר על הדיסק. עכשיו סופסוף יהיה ניתן לשמוע על מה כל המהומה ( ואני בטוחה שיש על מה). כמה ומצפה בהצלחה לירז

סינגל !!

סופסוף כמה זמן חיכינו שיצא האלבום שלך !! אני בטוחה שאחרי 6 שנים שאנחנו מחכים הוא הולך לצאת רסיסים לריסים
!!!!!!!!! המון בהצלחה ליייירזזז

מה לירז לאן את ממהרת ?

רק לא מזמן הוצאת את הדיסק הראשון ב2005 כבררר עוד אחחד ?
ביום שאני אשמע את הסינגל אני האמין לך (אני חושב) !!!
תודה רבה באמת שהחלטת להוציא אותו *-* אנשים נולדו,התחתנו,התגרשו,הביאו ילדים,רבו,מתו,קמו להתחייה,נהיו רוחות רפאים אפילו בתור רוחות רפאים הם כבר הזדקנו ואת עדיין עובדת על הדיסק !!!!!! איןןןן לייירזז אני מערייייייץ אוווווווותך !!!!!!!!!! אבל סתם שיהיה בהצלחה !
ואל תשימי לב אלי אני קצת ליצן

אליסה13

New member
אהובתי סיגל!!!!!!!

אני עדין לא מאמינה לירז צ'רכי הוציאה סיגל זה אמיתי??????? חחחח אייזה כייף!!!!!!!! ממש ריגשת ושמחתי אותי!!!
שיהיה לך המון המון המון בהצלחה אני בטוחה ללא ספק הוא יהיה מדהים!!!!! אני מתה מתה עליייך!!!!!

למעלה