שלום

שלום

הי, אני כאן ממזמן אבל לא כתבתי עד היום מכל מיני סיבות. אנחנו כבר שנתיים חלק ממשפחת טורט המקסימה, בזכות הבן השני שהיום בן 10. ילד נפלא במיוחד ואנחנו גאים בו מאוד. יש לנו ימים עם קשיים, אבל בסך הכל אנחנו מקרה "קל", גם לפי פרופסור אפטר. הילד לא צריך תרופות. אני נכנסת אחת לכמה שבועות וקוראת ומתרגשת עד דמעות בעיקר מהודעות של הורים שרק מתחילים בטורט, וגם מהתגובות של הותיקים היקרים. רציתי להגיד שאני מתגעגעת למפגשים של חברי העמותה (היינו בחלק), כי חלק ממה שהכי עזר לנו, זה לדבר עם עוד הורים וביחוד עם החבר'ה הצעירים שגדלו עם טורט. הילדים נהנו גם במפגשים המשפחתיים שהיו פעם בדשא ברעננה.

מי בעד חידוש מפגשי משפחות

שלום לך, "מאמא"
אני שמחה שאת שואבת אנרגיות ועידוד מהמתרחש בפורום. את מוזמנת להמשיך ולהשתתף - אם באופן גלוי או סמוי. לגבי מפגשי עמותה - הרי, שהיקף ההשתתפות במפגשים האחרונים ירד מאד. לכן, לא קויימו מפגשים במהלך השנה האחרונה. עם זאת - לאחרונה הועלו מספר בקשות לחידוש המפגשים ולכן, אנו שוקלים לקיים מפגש משפחות במהלך פורים. כל מי שמעוניין לקיים מפגש במהלך "שושן פורים" (יום שישי) - אנא לשרשר
בהמשך להודעה זו. בתקווה להיפגש בקרוב

טורטית8

New member
קודם זה היה טורט...בוודאי שנרצה להיות במפגש

זה חשוב גם לילדים, הן לילד שיבין שיש עוד אנשים שהיו כמוהו ועשו כברת דרך ויתנו לו כח ואמונה ביכולות שלו. אבל יותר מכל, אני רואה חשיבות רבה לאחים, שמתמודדים עם הצקות וצחוקים עליהם בפניהם ושלא בפניהם על האח ה״משונה״, החריג. חשוב שידברו עם עוד אחים, ילמדו מהם איך מתמודדים ולומדים להצמיח משהו טוב מהזכות הזאת. ולנו ההורים, אין כמו אחוות רעים וכשכולנו נוגעים באותו הקושי (פחות או יותר) מתוך המפגש יצמחו עוד תובנות ועוד כיוונים לעשייה. נשמח לעזור באירוח, בכיבוד, ובמה שצריך מעבר נשמח שנכיר גם מעבר למילים. את כל ההורים הכל כך מדהימים שאנחנו מכירים פה. ואת הילדים שרבים מהם כבר בוגרים ומתמודדים יום יום בכוחות נפש אדירים! אני כבר מצפה לכך. הלוואי!

אנחנו בעד. תודה

כמו שכתבתי, המפגשים המשפחתיים נתנו כוחות לנו ולילדים, גם לטורטניק המתוק וגם לאחיו. להתראות!

הלנה

New member
גם אני בעד!

המפגשים האלה מאד תרמו לנו בעבר וןאני אשמח לתרום מניסיוני גם להורים אחרים

למעלה