שלום

פרהשמנה

New member
שלום

ה'פנטזיה' שלי קצת קיצונית, ובגדול גם די ממומשת, ככה שאני לא בטוחה שאני בפורום הנכון. אני בת 47, אשת קריירה, גרושה עם ילדים. לא נראית טוב במיוחד, אבל יודעת למלא שמלה. בשנה האחרונה אני גרה עם בחור בן 22 שעושה בי כבשלו. בבית אני בדרך כלל מסתובבת עם קולר, ובמיטה בדרך כלל גם עם רצועה. אני נהנית מכל רגע ועושה את זה לגמרי מבחירה, למרות שלדעתי כבר מזמן התמכרתי.
בקיצור.. שלום.
אני ענת, ואני כנועה.

Maja the Naked

New member
ו...

מה אנחנו אמורים לעשות עם האינפורמציה הזו? שלום לך ענת הכנועה, וברוכה הבאה!
אנחנו פה מפנטזים, חולמים בהקיץ, ואחר כך באים לספר על זה. חולמים גם על דברים שקורים, או קרו, או דברים שיקרו. וגם על דברים ש-לא. אז את מוזמנת לחלום ולפנטז ולספר לנו על זה. שוב - גם על דברים "אמיתיים" דברים שהיו או יהיו, ממש אין הבדל!.

פרהשמנה

New member

תודה תודה. ומה אתם אמורים לעשות אם האינפורמציה? לא יודעת - את מה שעשית פחות או יותר. להגיד ברוכה הבאה, ולגרום לילדה החדשה בכיתה להרגיש בנוח.

כרגיל יאשימו אותי בתמימות

אבל חייבת לשאול.... איך את מסבירה לילדים בחור בן 22 שמסתובב בבית ? ו....איך את מסבירה לילדים את זה שאמא מסתובבת עם קולר ? וחוץ מזה, הרעיון של חיים כאלו מאוד מחרמן. וברוכה הבאה

פרהשמנה

New member
לא, הייתי צריכה לדייק יותר

כשהילדים אצלי אני כמובן לא עם קולר. אבל כשהם אצל אבא שלהם - מה שקורה פחות או יותר חצי מהזמן - אני מגיעה הביתה ושמה אותו. וכן, החיים האלה מאוד מחרמנים... להסתובב פחות או יותר ערומה בבית שלך, כשבחור שהוא (פחות מ)חצי מהגיל שלך מסתובב כאילו הוא קנה את המקום, ולדבר מעט ובשקט.... את זה שיש בחור צעיר בבית הם יודעים, ואין מה לעשות. הם בטח כבר שמעו ביקורת על זה מכל מיני מקומות, במיוחד מהמשפחה של אבא שלהם. והם בטח - לפחות הגדולים - גם שמים לב שהדינמיקה היא קצת חד צדדית. אנחנו מתנהגים יפה לידם, אבל הם בטח שמים לב שאמא שלהם בכיס הקטן של חבר שלה. אז שאנשים ירכלו שיש לי משבר גיל העמידה, ושאני מתבזה בהתאהבות פטתית בבחור שמנצל אותי. לא נורא.

Maja the Naked

New member
הו! תראו מי כאן!

ברוכה השבה!. אם הגעת לכאן, ענת בשביל להשיב את האובדות - תבורכי! ו- הולכת לאיבוד, הוצאת לי את השאלה מהפה!

למעלה