שלום

שלום

שלום שמי איציק בכר ואני צייר קירות מקצועי מזה 18 שנים.אני מצייר על מבני ציבור,בתי ספר גני ילדים חדרי ילדים בתי עסק ועוד... אני מעונין להרחיב את עיסוקי לחו"ל,אגיע הזמן לפרוש כנפיים גם לשם.אני מעונין לדעת אם תוכלו לעזור לי ביצירת קשר עם מנהלי בתי ספר ישראלים בחו,"ל,עיריות למינהן או אנשי קשר ישראלים בחו"ל אשר יוכלו לקשר ביני לבין גורמים שאולי יתענינו בשירותי. מאוד אשמח לתשובות עם פרטים. תודה לכם איציק בכר

Mottek

New member
מדהים!

ציורים ממש יפים. אהבתי מאוד. לצערי אין לי לאן או למי להפנות אותך, אך ברשותך נקודה למחשבה: אם אתה באמת רציני לגבי עבודה עם גורמים בחו"ל (איזה חו"ל אגב?) כדאי שתשקיע בהפקת אתר באנגלית (או בשפת היעד של אותה מדינה). גם אם מצאת מנהל בית ספר ישראלי, אין זה מן ההכרח ששאר הצוות בקיא בעברית כך שלהעביר את האתר שלך הלאה לשיקול אפילו בתוך אותו ממסד יהווה מכשול לא קטן. בהצלחה

TrigATUSA

New member
כמובן שכמו שאמרו

אתר באנגלית חייב להיות צעד מספר אחד כמו כן, נדמה לי מעיון קצר שאתה משתמש בדמויות שיש עליהן זכויות יוצרים לפני שאתה ״פורש כנפיים״, ועושה אתר באנגלית תוודא שלא תסתבך בתביעה מדיסני, גם נגדך וגם נגד הלקוחות שלך אם אתה לא בטוח עדיף להשמיט את התמונות הללו מהאתר

LionInDesert

New member
לצערי אין לי עיצה ממש טובה לתת לך,

אבל רציתי לציין שהציורים שלך ממש מרשימים. כל הכבוד. בהצלחה בכל מקרה.

destiny23

New member
ואוו! איזה מוכשר אתה

אין לי איך לעזור לך אבל רציתי להגיד שאתה מאוד כישרוני :)

למעלה