שלום..

tamroarn

New member
שלום..

אחד החתולים שלי עושה פיפי על כל דבר שנופל על הריצפה גם אם זה התיק שלי ,מגבת,מעיל,עיתון הכללל שמתי שטיח וזה בלתי אפשרי כי הוא עושה פיפי בכל מקום בשטיח וקשה לכבס שטיח אז התייאשתי והוצאתי את השטיח וזה מבאס לגמרי. יש לו ארגז חול משלו ואני מנקה לו באופן קבוע כל יום.קקי הוא עושה בארגז וגם פיפי אבל שיש משהו על הריצפה הוא מעדיף עליו. עיצה?מישהו? תודה.

tamroarn

New member
ועוד שאלה.

מישהו ניסה לגדל חולדה וחתול יחד? תודה

dimitrygo

Active member
מנהל
איזה ארגז חול יש לו? איזה חול? איפה הארגז

נמצא?

tamroarn

New member
יש לו ארגז חול סגור בלי דלת..

הוא לא יודע להכנס עם הדלת אז הוצאתי אותה .אני משתמשת בחול אוורקלין הכתום. והארגז נמצא מאז ומתמיד במקלחת הוא חתול טיפה מוזר מפונק כזה ומתנהג כמו תינוק... לפני שהוא עושה פיפי וקקי הוא עושה טקס קולות משמיע קולות כמו זכר שמריח נקבה מיוחמת(הוא מסורס מגיל 7 חודשים וכלהנקבות מעוקרות ,גם בבית וגם בחצר) מפריע לי רק שהוא עושה פיפי על דברים.

dimitrygo

Active member
מנהל
תנסי להוריד את המכסה בכלל ותראי אם זה יעזור

ממש מעצבן

ראשית, הייתי מתייעצת עם יועץ או יועצת מקצועית להתנהגות חתולים. כמה חתולים יש עוד בדירה שלכם? זה נראה כמו שילוב של סימון טריטוריה, או מצוקה כל שהיא. האם נבדק לאחרונה ע"י וטרינר? האם התייעצתם עם וטרינר? דרך אגב, וטרינר הוא לא תחליף לייעוץ התנהגותי, שאני דרך אגב קיבלתי, לצורך פתירת בעיית השתנה שהייתה למקס שלי והייעוץ עזר והבעייה נפטרה. במקרה שלו, הוא היה שמן מאוד והשומן לחץ לו ולכן עשה פיפי על המיטה ועל הספות בסלון וזה היה סיוט. זה נפטר עם אוכל רטוב ועם שעת משחק בערב (לא ממש שעה שלמה כמובן, אבל לפחות 20 דקות), עם חכות משחק שהיו מוחזקות בארון. כדאי גם להתייעץ עם יותר מוטרינר אחד לפעמים, שהוא יכול לפתור את הבעייה.

tamroarn

New member
התייעצתי עם וטרינר

עשה לו בדיקת שתן והבדיקה יצאה תקינה הוא אמר שהבעיה נראית לו בעיית התנהגות. אני לא חושבת לרגע למסור אותו אבל האמת היא שזה ממש קשה אני צריכה לנקות את הבית רגע לפני שאני הולכת לעבודה..לא פשוט בכלל.והריח.. אולי כדאי לעשות לו בדיקת דם?זה קשור? מכירים יועץ התנהגות לחתולים מהצפון? תודה..

אני הייתי הולכת לקבל חוות דעת נוספת -

הכוונה לוטרינר אחר. כי את תיארת שהוא מילל כמו בזמן ייחום - ייתכן והוא "בוכה" כי כואב לו משהו. אתם עשיתם בדיקת שתן - אבל אולי הסיבה לכאב אחרת לגמרי ופיפי זה רק התוצאה של סבל/פחד. נכון,זה יעלה כסף,הרבה כסף אבל תקבלי בסוף את התשובה לשאלה "למה?" ואולי גם פתרון לבעית פיפי בכל מקום ועל כל דבר.

tamroarn

New member
כשזה מגיע לבריאות של בעלי החיים שלי,

אני לא מסתכלת על כסף. העיניין הוא, איזה בדיקות צריך לעשות? אני צריכה לקבל כיוון לגבי הבדיקות כדי שהוטרינר לא "ידחוף"סתם בדיקות לא קשורות.

כדאי בדיקת דם וכדאי ייעוץ התנהגותי

עם ריבי מאיר או קמליה נרקיס. פשוט לחפש בגוגל יועצים להתנהגות חתולים.

למעלה