שלום

כן ולא

אפשר לראות במפה פגיעות רגשיות כאלה ואחרות שהובילו לשם, או חוויות רגשיות הקשורות לדור קודם מבחינה רגשית שיתבטאו במפה הזו, אבל לא ידוע לי על אסטרולוג שהצליח בודאות לראות נטיות או סטיות במפה באופן גורף וחד משמעי ולקבוע כללים לכך.

או קיי, אז מתשובתך אני מסיק כך:

ואני כמובן מבין מדבריך שאסטרולוגיה הולכת בד בבד עם גלגול נשמות. אם כן, המסקנה היא שפצעים מסוימים יכולים להתרחש בגלגול מסוים וכך הם מובילים לסטיה מסוימת החל מאותו גלגול ואילך, אבל אתה בתור אסטרולוג מסוגל לראות אותם רק כשהם טריים, אם זה באותו גלגול או אחד אחריו. ואם לצורך העניין ישנו הומוסקסואל או טרנסג'נדר שהפצע שהוביל אותו לכך קרה לפני כמה וכמה גלגולים כשהפצע כבר הפך ליבלת וישנם פצעים טריים חדשים, אז אתה כבר לא תוכל לראות את הפצע העתיק אלא רק את החדשים. האם זה מדויק?

Y. Welis

New member
מבחינה מדעית, סביר שהסטיה היא גנטית

כלומר תצורה שונה של איזור מסויים במוח, שקובע את המשיכה המינית. מאחר שכך, אין משהו שאינו נורמלי מבחינה אישית אצל בעל המפה.

אבל אם אסטרולוגים מתיימרים לנתח כשרונות

(למשל במקרה שלי פעם אסטרולוג עלה על זה שיש לי כשרון מוזיקלי לפי ביטויים של מזל קשת - נפטון וונוס בקשת, נראה לי) שהם בודאי תוצאה של "תצורה שונה של אזור מסויים במוח" אז למה לא סטיות מיניות ? למשל במקרה של הומוסקסואליות, רבים מהם (גם אם לא כולם) נשיים לעומת גברים סטרייטים. אז למה לא ניתן לזהות את הסיסיות או הנשיות הזאת ? אני מנסה לראות מה הגבולות של האסטרולוגיה, קו המתאר שלה. מה ניתן לראות ומה לא.

לכל אחד במפת הלידה צד נשי וצד גברי

אבל מפת הלידה היא אוקיינוס של אפשרויות וכישורים. היכולת לאבחן מה יבחר האיש מכל האפשרויות האלה כזהותו המינית או כדרכו הספציפית לחיים לא תמיד אפשרית, ובודאי לא ודאית.

אז אם יש מנעד כזה גדול

שבתוכו האישיות האמיתית של האדם נופלת בין אוקיינוס של אפשרויות, אז מה הטעם בכלל לעסוק בזה ? מה התכלית ? זה כמו מה שהמתנגדים אומרים על מיסטיקנים בכלל, שהם אומרים דברים כלליים שכל אחד יכול להזדהות איתם ואז ממשיכים לפי התגובות של האדם המנותח.

ומי אמר שבאמת יש טעם לעסוק בזה?

אם הכוונה היא לעסוק במיניותו הסופית של האדם - העיסוק הוא מרתק כיון שמנעד הבחירות הוא גדול, אבל קשור להרבה מאוד ניואנסים אישיים שהם עצם הלימוד עצמו. השאלה היא בסופו של דבר מה אתה מחפש: אם אתה מחפש תשובות חד משמעיות - בכל מה שקשור לכל מדע או אישו שעוסק באנשים, לא תמצא. אם אתה מחפש הבנת תהליכים וניואנסים אישיים שמאפשרים בחירות רבות באופן אינטליגנטי - תמצא גם תמצא. האסטרולוגיה המודרנית עוסקת בתשתית האישית של האדם אותה קיבל, הבנת התהליכים שהוא עובר, ומתן בחירות אישיות לפי רצונו ויכולותיו. זה מעורפל למי שלא עוסק בתחום, עד שמגיע למפה אישית. שם הכל נפרש באופן מעמיק, אבל.. נושא הבחירה המינית הסופית של האדם תלוי כאמור אך ורק בו, כמו בכמה וכמה נושאים אחרים. אם אתה מחפש ודאויות כאלה ואחרות - אסטרולוגיה היא לא התחום שבו תמצא את זה, ואפשר גם לא להבין אותו בלי להצטרף למשמיצים אותו בגלל חוסר ידע או בגלל שהיא לא עונה על ציפיות אלה המבקשים סיפוק מיידי של כאן ועכשיו ותשובות של שחור לבן: מה לעשות, ובני האדם אינם שחור ולבן, וגם לא יהיו.

Y. Welis

New member
כי זה מאפיין שקיים מראש. כמו צבע עור

או צורה פיזית. משהו שנולדים איתו. מעבר לכך קיים מנעד של נטיות - לפחות 4 גווני ביניים בין הסטרייט המוחלט לגיי המוחלט.

למעלה