שלום

נ ח ו ש

New member
משפחה

עד כמה משנה לבחורה המשפחה של הבחור? נניח שהבחור מתאים לה מכל הבחינות והיא רוצה אותו אבל יש לו אח או שניים חילונים או לא בדיוק בחורי ישיבות. עד כמה זה ישפיע על ההלטה אם ללכת על זה או לסגת?

נ ח ו ש

New member
שלום

התוכלנה בנות לומר לי, עד כמה משנה לכן האחים והאחיות של הבחור? נניח שיש לו אח או שניים חילוניים או לא ממש חרדים. עד כמה זה ישפיע על ההחלטה אם לסגור או לסגת במידה ובשאר המישורים התחברתן לבחור ואהבתן את הסגנון שלו?

אני לא באה מהעולם החרידי

אני חוזרת בתשובה ולא מגדירה את עצמי דתיה או חרידית לכן אתן תשובה מנקודת המבט שלי ( שבטוח היא שונה מנקודת מבט חרידית). את הולכת לחיות איתו, לא עם המשפחה שלו. מה הוא אשם שאחיו חזרו בשאלה? ( בדיוק כמו שאני לא אשמה שהורי חילונים). מצד שני אני מבינה שבציבור החרידי יש השפעה מאוד גדולה למשפחות המוצא, אישית אני לא מסכימה עם זה.

נ ח ו ש

New member
את חושבת?

אני בחור ישיבה מן המניין..אמנם חצי יום אבל חרדי רגיל שחור לבן וכו`..ובגלל שיש לי אח או שניים שיצאו חילונים מתוך כל המשפחה (שהיא גדולה) אני אקבל בחורה מקולקלת? זה מה שקורה תכלס????

נראלך?????????????

הבחורה שכתובה לך תגיע ואל תצפה לקבל משהו שהוא לא אתה תתפלל ובעזרת ה" תענה ... ומי שרוצה לבנות משהו טוב בונה וזה לא תלוי בכלום

למעלה