שלום.

yarden41

New member
שלום.

לפני כמה שנים הייתי בפורום הזה על בסיס קבוע, אך לאחר שהתחלתי לחצלל וזה נהיה קשה בשבילי (חוסר מוטיבציה לאחר התעצלות מבחינת כתיבת יומן והתאמנות), סוג של הפסקתי עם הנושא. בשנה האחרונה, התחלתי לחלום חלומות צלולים אפילו בלי להתכוון לעשות את זה וללא שום התאמנות לאחרונה. עקב כך החלטתי לחזור לחצלל. בעיקר בחופשים, כשהיה זמן, הצלחתי לעשות זאת, (עם WILD ו-MILD שדורשים שינה ארוכה, לאחר מכן להתעורר ואז לחזור לישון שוב), וגם לפני כמה דקות כשניסיתי WILD, הצלחתי. אני לא יודע למה, אבל WILD זו שיטה ממש קלה בשבילי, ו-80% שהיא תצליח לי כשאני אנסה. לאחרונה חלמתי חצלול ממש קצר אז ברור וצלול לגמרי, כשאני שולט במה שאני עושה שם. יכול להיות שההתרגשות מכך העירה אותי מהר. החלום הזה פשוט הראה לי מה אני מפספס וכמה שזה אדיר שהחלום ממש צלול, אז החלטתי לחזור לזה רישמית. נעים לחזור ואני אשמח לשתף, לדבר, להצטרף וכו' וכו'.

ravehor

New member
ברוך השב ../images/Emo24.gif

מרשים שאתה מצליח WILD וMILD בכזו קלות, אלה שיטות שלא כולם מצליחים בהן. גם אצלי הרבה מאוד מהחצלולים היו בהפתעה וללא התאמנות מוקדמת. ההתאיישות מהעניין גם היא הזדמנות לחלימה צלולה, כי אין כבר את הלחץ והציפיה לחצלל, והאכזבה בכל לילה כשלא. ככה החצלולים הגיעו אלייך כשהיית מוכן. נשמח שתחזור כחבר קבוע ותעזור להחיות את הפורום

ravehor

New member
בשמחה

WILD- יצירת חלום צלול מתוך מודעות. בתהליך זה את נותנת לגוף שלך להירדם, אך למודעות שלך להישאר ערה. את חווה את כל תהליך ההירדמות הכרוך בשיתוק שינה, ובסוף מגיעה לחלום כשאת עדיין מודעת. MILD- יצירת חלום צלול באמצעות זיכרון מתעוררים אחרי כמה שעות שינה, עושים כל מיני דברים כדי להיות עירניים, ולאחר חצי שעה חוזרים לישון כשמשננים בפירוט את החלום האחרון שהיה לנו. אם התהליך מצליח, נמצא את עצמנו באותו חלום - אבל הפעם נדע שזה חלום. את מוזמנת לקרוא עוד באתר הבא: http://www.planetnana.co.il/Lucidity/Sub5.htm

למעלה