שלום

שלום

שלום שמי גל ואני בן 39 ואני סובל מי השמנת יתר רצינית ולאחרונה היתחלתי בתהליך של הבדיקות בקשר לניתוך קיצור קיבה וגם האיתי אצל רופה שנתן לי איבחון והמלצה עיזה ניתך מתעים לי הו הבימליץ על ניתוך בשם מעקף קיבה אבל לצארי הרופה הזה דורש עבור הניתך 15 אלף שקל לניתוך בבית חולים פרטי ואיפו שהו עובד בבית חולים ציבורי המתנה לניתוך הי מעל שנה השעלה שלי הי עים מישהו יחול לעזור לי או ליעץ לי איפו אני יחול לעבור ניתוך בבית חולים ציבורי בעזור חיפה ששם ההמתנה לניתוך הי יותר קצה מי שנה ואיזה פרוצדורה צריך לעשות בישבילזה אודה לחם על העזרה אני מתנצל מי רוש על שגיות הקטיב זה ביגלל שאני דיסלקט בתודה גל

dubit1234

New member
היי גל, ברוך הבא../images/Emo140.gif

גל, אני אמנם מאיזור המרכז, אבל קראתי פה בפורום על הרבה שנותחו באסותא חיפה, אמנם מדובר בבית חולים פרטי, אבל אם אתה עומד בקריטריונים יש לך החזרים של קופות החולים וההשתתפת שלך לא תהיה כל כך גבוהה. תעשה חיפוש בפורום "אסותא חיפה" ותמצא גם שמות של רופאים וכינויים של מנותחים שאליהם תוכל לפנות גם במסרים פרטיים. בשבת הפורום הזה פחות פעיל, במשך השבוע אני מניחה שתקבל תשובות נוספות
ברוך הבא לפורום

תודה על המידה

תודה על המידה אבל לצערי אני ביררתי באסותה חיפה וגם עיםזה שיש להם מנתחים בלי הרבה כסף זה עלות גבועה עדיין בישבילי

dubit1234

New member
גל, יש את בית חולים רמבם בחיפה

כדאי לך להתקשר לשם או להגיע לשם ולקבל פרטים. תקבל שמות של רופאים שמנתחים שם, תקרא קצת המלצות על הרופאים פה בפורום וברחבי האינטרנט. לאחר מכן תבדוק דרך קופת החולים את הזכאות שלך. אני יודעת לתת פרטים על קופת חולים מכבי.

dubit1234

New member
גל, דבר נוסף

יש סדרת בדיקות שיש לבצע לפני הניתוח, לי לקח לבצע אותן 3 חודשים ויש גם ועדה שיש לעבור של דיאטנית ופסיכולוג. ממליצה לך במקביל לקבל הפנייה לביצוע כל הבדיקות מרופא משפחה בקופת החולים.

קובי d1

New member
ברוכים הבאים לפורום

הקרטיריון לכל ניתוח הוא BMI 40 או BMI 35 עם מחלות נילוות שקשורות להשמנת יתר מה שאני מציע זה ללכת לרופא שעושה את כל סוגי הניתוחים ולראות מה הכי טוב בשבילך במידה ואתה בקריטריונים קופת חולים משתתפת בחלק גדול מעלות הניתוח, גם אם הוא נעשה בבית חולים פרטי תברר בקופת חולים במחלקה לזכויות חברים מה מגיע לך אל תוותר להם. תבדוק באם יש לך ביטוח פרטי ואז תוכל לעשות הכל על חשבונם ,אולי יש לך ביטוח כזה דרך מקום העבודה אני לא יודע כמה אתה שוקל וכמה עליך להוריד ,ואיזה דיאטות ניסית בעבר ,דע לך שהשמנת יתר גורמת לבעיות קשות בהצלחה קובי

תודה

אני אברתי כבר את קול הבדיקות וקול מה שצריך ויש לי אישור אבל גם עים קול זה זה עלות כספית גבעה בישבילי

חמ סה

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אתה מוזמן לנסות את : ד"ר עסליה בביה"ח רמב"ם חיפה ד"ר גירון בביה"ח פוריה טבריה וד"ר ירון מינץ בביה"ח השרון (קצת יותר לאיזור המרכז ובכ"ז שווה כי התורים הרבה יותר קצרים מהרגיל). המחיר שציינת הוא המחיר למעקף קיבה בביה"ח פרטי, אכן יקר אבל...פרטי (המועד קצר יותר, המנתח הוא זה שאתה בוחר ועוד כל מיני הטבות שיש בשל האופי הפרטי). שיהיה בהצלחה

gal55gal

New member
האם יש לך מכבי כסף או מכבי זהב?

במידה וכן, אתה יכול לבחור מנתח המופיע ברשימת המנתחים של מכבי, ולעבור את הניתוח באסותא, עם השתתפות עצמית. אני עברתי ניתוח טבעת באסותא ושילמתי 1,500 ש"ח בלבד כהשתתפות עצמית. בהצלחה.

dubit1234

New member
גל כמו שכתבו לך, אם המנתח בהסדר עם מכבי

ואתה עומד בקרטריונים, השתתפות עצמית לניתוח 1500 ש"ח והשתתפות על אביזרים מושתלים (סטמפלרים=סיכות על הקיבה) השתתפות עצמית של 17% , יוצא בערך 2500-2700 ש"ח. הששתתפות בערך 5000 ש"ח שאם תלחץ תוכל לתת בדחוי או לפרוס לכמה תשלומים. שיהיה בהצלחה!

שמחה37

New member
הי גל וברוך הבא

כמו שאמרו לך החברים פה בכל מצב אם אתה בוחר להתנתח בפרטי זה עולה כסף ולעיתים הרבה. תבדוק אם יש לך מכבי מגן או מגן זהב אז העלות יורדת. בכל מקרה תקבע קודם פגישה עם מנתח, תתחיל לעשות את הבדיקות לעיתים גם בציבורי מקדימים בגלל ביטולים. בהצלחה שמחה

מֵירַב

New member
שלום, גל וברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

אני נותחתי ניתוח שרוול בספטמבר שעבר, ע"י ד"ר אחמד מחאג'נה - ברמב"ם. ממליצה בחום. אם תהיה מעוניין, אחרי מבול העונים פה - אשמח לתת לך את מספר הסלולרי שלו במסר. בהצלחה!

למעלה