שלום

• פותח הנושא gos
  • פורסם בתאריך

gos

New member
שלום

שלום, לאחרונה הייתי ברעננה וראיתי צעירים בני 16-17 מפרטרלים עם רובה (ואפילו לא הקרבין המצ´וקמק אלה גלילון) מאיזה גיל אפשר להתנדב עם נשק והכל ככה... ועם מי עושים את זה באיזור הרצליה? תודה

שלום30

New member
שלום גוס

גוס כתבתי את שמל נכון ? בקשר לצעירים רק חייל יכול לפטרל עם גלילון מהצבא אני חושב שראית את הקרבין החדש עם קת מתקפלת הוא מזכיר את הגלילון אפשר להתנדב על פי מה שידוע לי מגיל 16 ולפטרל עם נשק ברחוב רק לאחר שעשית מטווח וירית על מטרה מקרטון

gos

New member
חח אני בן 16 וחצי

עולה לכיתה י"א עכשיו יכול להיות קרבין עם קת מתקפלת זה היה דומה לגלילון ועברנו די מהר באוטו כך שאני לא יודע אבל יתנו לילד בן 16 17 לעשות מטווח (כאילו שאני רוצה להתנדב מה אני אומר שם ואיפה אני אומר את זה) והם יתנו לי ללכת לעשות מטווח איך זה עובד. ממש רוצה להתנדב גם קצת להיות מעורב ככה לפני הצבא וגם חלק מתרומתי כאזרח למצב הקשה שאנו נתונים בו ... את השם איית נכון (תודה על העזרה!!)

גש לתחנת המשטרה בעירך,

ובקש לדבר עם קצין המשא"ז בעיר. אני חושב שוהא יסביר לך את הכל. בהצלחה.

שלום30

New member
שלום גוס

גוס כתבתי את שמך נכון ? בקשר לצעירים ברעננה רק חייל יכול לפטרל עם גלילון שקיבל מהצבא אני חושב שראית את הקרבין החדש עם קת מתקפלת הוא מזכיר את הגלילון אפשר להתנדב על פי מה שידוע לי מגיל 16 ולפטרל עם נשק ברחוב רק לאחר שעשית מטווח וירית על מטרה מקרטון ועושים את זה בפניה לאחד מבסיסי משמר האזרחי שבאיזור שלך והם יכווינו אותך להמשך מילוי טפסים והלאה

gos

New member
מצאתי משהו

http://www.police.gov.il/al_hamishtara/hitztarfoo_elenu/04_abd_hitz.asp כתוב באתר של המשטרה שצריך להיות בן 17 כדי להתנדב...

gos

New member
אולי אני מקווה

נשמע לי נחמד ומחפשים או שיגידו לי שהם מלאים וזה כי יש הרבה שמתנדבים...

gos

New member
אני בוחר ?

אני בוחר אם אני רוצה לעשות משימות עם נשק או בלי נשק (כי ראיתי שבאתר יש בחירה) ואם אני רוצה להתנדב יחד עם חבר נוכל לבקש להיות ביחד כל הזמן (יש לו רכב יהיה לי יותר נוח)

navy81

New member
גלילון בידי בני 17-18

אתה טועה בגדול מדובר ברובי קרבין משופרים שיש להם קת מתקפלת והם בצבע שחור .........

gos

New member
תקרא את השרשור

העירו לי על טעותי אך גם צויין שהרובה דומה מאוד לגלילון ובהתחשב שהייתי בנסיעה באותו הזמן אפשר להבין אותי ... למה להתייחס לתפל ולא לעיקר??

למעלה