שלום.

ספר ריק

New member
ברוך הבא יונתן ../images/Emo24.gif

גם אנחנו נשמח מאד שתהיה חלק מאיתנו! אתה מוזמן בשמחה ובגיל , לספר ממתי אתה יודע על הנטייה, מאיזה גיל? האם אתה נשוי או רווק, מתכנן צאצאים, והאם מלבדך יש שיודעים? נשמח לשמוע איך אל הפורום הגעת, ואל תשכח מאין באמת. (-הייתי חייב בשביל החרוז, תסלח לי. גם אני משתדל שלא לשכוח..)
בקיצור-אתה מוזמן לספר על עצמך, ולשתף בפורום את תחושותיך ודעותיך. קח את הזמן...
ספר

יונתן 36

New member
שלום לכולם.

ספר אקדים ואומר לך תודה על קבלת הפנים החמה והלבבית. ישולם שכרך מן השמים. אני בן 36 רווק בארון די עמוק. אני יודע על נטייתי מגיל 9 אבל הדחקתי וזה התחדד יותר שעברתי התעללות מינית החל מגיל 12 ומסתבר שדווקא נהניתי מזה כמה שזה נשמע חולני. יש לי כמה חברים שיודעים.ואני חושב שאבא שלי שעכשיו נמצא בשמיים גם יודע. אני כן רוצה להתחתן וכן רוצה ילדים,אבל, אני מחפש הכי פחות כואבת למי שתהיה אשתי זוגתי ואם ילדיי. את הפורום אני מכיר די הרבה שנים.הייתי משתתף פעיל בחברותא ובהו"ד.עד שפשוט נמאס לי. יש לי ב"ה משפחה חמה ותומכת. אז למרות הקשיים והנפילות יש מי שיקים. תבורך משפחתי מפי עליון. ויבורך עם ישראל ע"י אבינו שבשמיים. אני מקווה שתמצתתי את עצמי. ואם זה לא מספיק אתם תמיד מוזמנים לשאול ואשמח לענות. רק טוב אנשים יקרים

ברוךהבא יונתן וברור שאת החלק מהאיתנו...

חלק קטן מפאזל גדול של הומואים דתיים. קבל אחינו היקר
אמיץ, חם ולבבי. אתה כמובן מוזמן לגור איתנו כאן פורום הכי מקסים בולם, של האנשים הכי מקסימים שיש. הצטרף אלינו וכתוב והגב והעלה רעיונות ונושאים לדיון. אוהבים אותך יונתן יקירינו מכל ה-

avitano

New member
ברוך הבא :]

נשמח אם תהיה חלק מאיתנו :] אתה מוזמן לשתף..! התאקלמות נעימה אופיר.

leopold5

New member
מקווה שהשכנים יהיו נאים בעיניך

הי, ברוך הבא לפורום. נשמח להכיר עוד
אני נתנאל. בוגר המגזר (אף שאיני נמנה על שורותיו עוד). בן 28. ושוב, ברוך הבא!

למעלה