שלום...

שלום...

לקח לי הרבה זמן להחליט שאני רוצה לרשום באיזשהו פורום.. אך לבסוף התגברתי על הפחד וכתבתי כאן (לאחר שכתבתי בפורום מוסיקה בפעם הראשונה...) אז... אני מושבעת של באפי. צפיתי בכל העונות, אני רואה גם אנג´ל. ואני מאוד מאוד אוהבת את הסדרות... ואני שונאת את באפי על מה שהיא אמרה לספייק היום ב-star world. לא מגיע לו שיתנהגו אליו ככה. רואים שהוא עשה את התפקיד שלו על הצד הטוב ביותר... שהוא באמת אוהב אותה... והיה נחמד עם היא הייתה מחזירה לו קצת אהבה...

Lizz

New member
וגם אם היא לא אוהבת אותו

*ספוילר*???? לפרק ששודר היום בסטאר ...אז תגידי לו, "אני לא מוכנה למערכת יחסים כרגע". תגידי, "מצטערת, אבל אתה לא הטיפוס שלי". תגידי אולי, "בוא נשאיר את היחסים בינינו על בסיס מקצועי בלבד". הקטע המרושע הזה של "בואו נדרוך על ספייק" פשוט מגעיל, ומעבר לזה, מטומטם - היא באמת חושבת שאנג´ל היה כזה ילד טוב ומתוק? כמה הדחקה בחורה אחת מסוגלת להפגין?

בדיוק!!

היה מגניב יותר עם היא הייתה אומרת לו משהו בסיגנון... זה מאוד מעליב.. וזה לא לעניין, באפי אמורה להיות נחמדה וקצת מרימה את האף (לפעמים), אבל לא עד כדי כך... חבל!

Lizz

New member
ההדחקות שלי...

לא פוגעות באף אחד :) ושלה... בואו נגיד, שאת אנג´ל היא הייתה צריכה לנקות מחיינו עם שואב אבק עוד בעונה ראשונה, או שנייה מקסימום... זה היה חוסך הרבה בעיות.

~*~gaL

New member
יאאא נכון!

אני פשוט גם אף פעם לא הבנתי מה היא מצאה בו. ובכלל - איך איתו היא יכולה להיות, וכשספייק אומר לה שהוא אוהב אותה, היא נגעלת. יש כאן מישהי ש*לא* הייתה רוצה שספייק יגיד לה שהוא אוהב אותה? יש? יש? כאילו שאנג´ל וריילי עדיפים.

ANGEL N

New member
אנג´ל שונה מספייק!

א. את אנג´ל באפי הכירה רק כטוב, ואפילו בהתחלה לא ידעה שהוא ערפד. ב.אנג´ל הגן עליה, וחלק מהתפקיד שלו והמטרות שלו בעולם היה לעזור לקוטלת! ג. אנג´ל, עזר לה להרוג את הרעים. אין מה להשוות בין אנג´ל לספייק!!!!!!!!!!!!!

~*~gaL

New member
אממ, ואתה יודע מה עוד?

אפשר להוסיף לכל זה, שההתבכיינות של אנג´ל במהלך עונות 1-3, כבר יצאו לכולם מהחורים. אפשר להוסיף לכל זה, שהבנאדם מירר לבאפי את החיים לא פחות. ספייק גם רוצה להגן על באפי, והוא השתנה. היא פשוט נשארת אטומה כמו שהיא ולא מוכנה לקבל את העניין. ספייק גם עוזר לה להרוג את "הרעים". בקשר לזה שהיא הכירה אותו כטוב, זה לא משנה. אחרי זה היא גילתה שהוא היה *רע*, ואפילו מאד רע, אם לא הכי. ספייק היה רע - ולפי מה שניתן להבין - רע פחות מאנג´ל. אני יכולה לראות את הסדרה ללא אנג´ל (כמו בעונות 4-6), אבל מצד שני, קשה לי לראות את הסדרה בלי ספייק (כל הפרקים בלעדיו יכולים להיות מעולים או פשוט פרקים בסדר, אבל עדיין ההומור שלו, והוא עצמו, חסרים). התבכיינות של דמויות זה דבר תמיד מעצבן, במיוחד שזה בא גם מהכיוון של באפי וגם מהכיוון של אנג´ל. העניין הוא, שבאפי התבכיינה *בגלל* אנג´ל. אני לא שונאת אותו הכי, אבל לדעתי, הוא לא היה משהו מיוחד. עובדה שאני גם לא צופה בסדרה שלו, כי פשוט.. זה לא זה. אולי אני אשתנה, לא יודעת. עם אי. אר. דברים השתנו גם. אולי אני עוד אצפה באנג´ל, אולי אני גם אוהב אותו, אבל בינתיים, ממש לא. אבל - כל אחד והדעות שלו.

mscooter

New member
אני מבקש... לא ללכלך ../images/Emo70.gif אנג´ל לא..

מתבכיין. אני חושב שהחוקים הם דיי ברורים. את לא אוהבת את אנג´ל, הוא מתבכיין? באמת, צולע ולא מספיק
תני דוגמאות, פירוט מדויק, או חצי מדוייק, ועל תרדי על דמות סתם ככה
ובקשר לספייק VS אנג´ל. נו באמת, ספייק לא בכיין
כבר שכחת את הפרק שהוא חזר לסאנידייל ובכה לכולם שדרוסילה עזבה אותו
הא
אנג´ל לא מתבכיין, הוא מתמודד עם המציאות, הוא החליט לעזור לקוטלת, כערפד, זה לא ממש פשוט, במיוחד אם הוא מאוהב בה. וגם אני לא אהבתי איך שבאף התנהגה לספייקי. כישוף שמבטל הזמנה
מרשעת

ANGEL N

New member
הפסד שלך

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל ברור שלא הבנת את הדמות של אנג´ל. ספייק ואנג´ל שונים בטירוף. ספייק יכול לשמוח לצחוק אבל אנג´ל לא בגלל הקללה. קיללו אותו להיות אומלל והיות עצוב (אחרי הכל אם יהיה לו רגע של אושר הוא יאבד את הנשמה שלו). כל היופי בדמות שלו היא העצב שבו. אין להשוות בין ספייק לאנג´ל, אחרי הכל אנג´ל קיבל סדרה משלו (לא נראה לי שספייק יקבל סידרה!) ולגבי הסדרה של אנג´ל, זו סדרה מצויינת ואפילו עולה על באפי. מי שרואה את באפי בלי אנג´ל מפסיד המון, זה לא שאי אפשר לראות באפי בלי אנג´ל אבל ההנאה היא הרבה יותר טוב, דברים יותר ברורים ומובנים. העונה הראשונה של אנג´ל היתה טובה מאוד (במיוחד הקרוסים), אבל העונה השניה פשוט מצויינת, וכמו שאמרתי אפילו עולה על באפי. אז כל מה שיש לי להגיד זה ההפסד הוא כולה שלך

~*~gaL

New member
יו יו יו! איזו התקפה! :)

טוב, ידעתי שזה יקרה :) קודם כל - תדעו שהכל ברוח טובה, וזה שאני לא אוהבת את הדמות זה לא אומר שאני שונאת גם את השחקן. (רק רציתי שזה יהיה ברור) מתן - אם עושים את ספייק בכיין, עושים את זה בצורה קומית. זה מבדר. לרוב. וגם אם לא, זה לא בכמויות. אצל אנג´ל.. זה.. ההפך. טוב, אז בסדר, הרבה דברים לא הולכים לו בחיים, אבל לא צריכים להזכיר את זה כל הזמן, ואותי, אישית, זה עצבן קצת. אנג´ל (לא הדמות
) - למרות שאני חושבת שכבר הבנת, אני בת :). בסדר, כל היופי בדמות שלו זה העצב.. אוקיי. אבל זה היה יותר מדי לדעתי. אבי מאי. אר. למשל, גם בה יש המון עצב. אבל הצלחו לעשות אותה לאחת מהדמויות האהובות עלי. זה שאנג´ל קיבל סדרה משלו, זה לא עושה אותו לטוב יותר משאר השחקנים בסדרה. פשוט היה מתאים לעשות לו סדרה משלו. אתה מצליח לחשוב על סדרה שמבוססת על זאנדר? גם אני לא. זה עושה את אנג´ל ליותר טוב מזאנדר? ממש לא. אנג´ל לא עולה על באפי. לא לפי דעתי. ניסיתי לצפות באנג´ל ולא אהבתי כ"כ. מה אני יכולה לעשות? אמרתי כבר, אולי אני אשנה את דעתי. פעם חשבתי שבאפי זו סדרה גרועה, ותראה איפה אני עכשיו :) בשביל להבין דברים שקרו באנג´ל וחשובים בבאפי אפשר גם לקרוא הסברים. מקסימום, אני רואה פרק אחד של אנג´ל. רק בשביל להבין מה קורה. ובקשר לחוק של העלבת דמויות - זה לא שבאתי ואמרתי שאני שונאת אנג´ל, הוא כזה דפוק/אדיוט וכו´. נכון, לא הבאתי מס´ פרק מסויים, תאריך שידור שלו ושעת שידור שלו, אבל אני חושבת שהדעה שלי הייתה בסדר גמור. אני מצטערת אם לא.

ANGEL N

New member
כל אחד ודעתו

תראי ממש לא אכפת לי אם תאהבי את אנג´ל או תשנאי אותו. מצידי תקללי אותו כמה שאת רוצה- אבל מה הטעם? תראי אני מבין שאת צעירהמידי בשביל "אנג´ל" (הסדרה), אומרים שהסדרה מיועדת לקהל בוגר יותר. בכל מקרה לדעתי לא הבנת מה היא הדמות של אנג´ל. זו דמות מאוד מורכבת, ולדעתי הרבה אנשים לא ממש מבינים את הדמות גם אם הם אוהבים אותה. זכותך לחשוב ככה!!!!

~*~gaL

New member
אמממ, זה לא שאני לא מבינה אותו

והגיל זה עניין מאד לא קשור. אני בכלל לא חושבת שאנג´ל מיועדת לקהל בוגר, היא מיועדת לכל הקהלים שרוצים להנות מהסדרה. זה כמו שאומרים שבאפי מיועדת לקהל צעיר. אז אנשים שהם לא בני נוער לא יכולים לצפות בה? אני לא *מקללת* דמויות. ואני באמת לא חושבת שיש טעם בזה.. במיוחד את אנג´ל. וזהו :)

mscooter

New member
אוקיי.... אצלי יצאת באלגנטיות ../images/Emo22.gif

ו... חשבת שבאפי סדרה גרועה
|דגש| ל מ ה ל ע ז א ז ל

~*~gaL

New member
זו תקופה שאני מתביישת בה!

ואני לא גאה בזה! הייתי טיפשה! טיפשה!! :))

Ronron21

New member
נכון!!

הוא אפילו היה מוכן להרוג את אהובתו המיתולוגית--דרו!!!--- כדי להוכיח את אהבתו!! מה היא צריכה יותר מזה?? לפחות שתיתן לו קצת יחס!! ממש מרושע מצידה... ובמיוחד הקטע בסוף, שהיא ביטלה את ההזמנה לבית שלה... וכמובן אני חייבת לציין שספייק היה כל כך מתוק בפרק הזה!!!!!!!! ושג´ימס שחקן מעולה!! שבוע הבא יש איזה פרק קומי, לא?

Der-Albert

New member
רואים, זה מה שאהבתי בפרק של היום

צריך היה להקשיב, שמתם לב על מה ווילו וטארה דיברו בהתחלה? בגיבן מנוטרדאם בסוף קוויזימודו לא משיג את הבחורה בגלל שהמניעים שלו אנוכיים לחלוטין, כל מה שהוא עושה הוא עושה בגלל שהוא מאוהב בבחורה שהוא לעולם לא יוכל להשיג, מן הסתם הן לא סתם דיברו על זה, רואים את ההקבלה הלא לגמרי לא ברורה?

star lili

New member
חוצמיזה...

את יודעת שזה לא יכול להסתיים בטוב כשהמאהב כולו גבשושוי... ...lol כן, תרגום צולע i know

bigbadjoe

New member
איזה פרק טוב !!!!

איזה מסכן הוא נראה כשהיא ברחה לו.... אבל מה? סתם הביאו את דרוסילה ? רק לקטע הזה ?

Schnickelfritz

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif חבל....

אני מתה על דרו, חבל שהביאו אותה לחלק כזה קטן. אבל ממש צחקתי כשהראו את מיס אידית´ קשורה
ודון הייתה ממש חמודה בפרק הזה, סוף סוף מישהו אומר לבאפי משהו (טוב
) על ספייק- הגיע הזמן. בכלל, הוא היה ממש חמוד בפרק היום, במיוחד כשהוא חישמל את דרו (לא שזה טוב.... רק מבחינת באפי...) והעובדה שהוא מתייחס לדון בצורה נורמלית ולא כמו ילדה בת שלוש כמו כל השאר.

למעלה