שלום =)

SparkleH

New member
שלום =)

יאא איזה פורום מעורר קנאה! D: אני הילה, בת 18 וחצי מהצפון יש לי חלום כזה לדובב ואני ממש בקטע של להגשים אותו.. רציתי לשאול, איפה אתם ממליצים לעשות קורס? מבחינת המקצועיות, האווירה, היחס, והפרקטיקה במציאת עבודה אח"כ (בדיבוב כמובן) וגם, איך משתלבים אחר כך בדיבוב בפועל?
תודה רבה!

Tu Lus

New member
הי הילה

קודם כל בתור התחלה אומרים לדבב אלא אם כן החלום שלך זה לעבוד במשטרה
אנחנו באופן כללי ממליצים על כל הקורסים כולם מעולים ומועברים ע"י מיטב המדבבים ובמאי הדיבוב בארץ. כדאי לצלצל לשאול מתי יש אודישן ומתי עתיד להיפתח קורס חדש ולהחליט לפי מחיר, זמן או שיקולי נוחות מבחינת הגעה (לא שלך זה כל כך משנה כי גם ככה את באה מרחוק) דיבוב אצל רוב חברי הפורום כרגע נחשבת עבודה כתחביב ולא כמקצוע. קשה לומר אם זה משתלם כיוון שזו לא עבודה שמחתימים בה כרטיס. אי אפשר לדעת מה תדבבי היום ומה בעוד שנה אם בכלל. ברוכה הבאה

SparkleH

New member
אופס,

תודה על התיקון :) בהחלט כוונתי לדיבוב ולא לעבודה במשטרה חח ואם נגיד אני אשאל על קורס מסויים- באולפני נ.ל.ס ע"י טליה, מישהו עשה אותו? כדאי? כן.. הבנתי שדיבוב זה באמת לא מחייב שאשיג עבודה אחרי זה, אבל יש דרך לאלץ את זה לקרות? או רק לשים את הקול שלי במאגרים של אולפנים.? (אין לי אפילו מושג איך זה עובד^^) תודה רבה, טו לוז (?)

amityosovich

New member
רובינו כאן עשינו את הקורס הזה...

נראה לי שזה בגלל שכל מי שמגיע לקורס של טליה שומע על הפורום ונכנס...יש פה גם כאלה שלא.... בכל מקרה, הקורס בנלס מאוד מקצועי, ומומלץ בחום. טליה מדבבת ובמאית מקצועית ומנוסה מאוד וגם צעירה מצחיקה וכיפית. היא מוסיפה המון לחווית הקורס. וגם מבחינת התכנים שמדבבים בקורס, הם מאוד טובים וכיפיים, וכמובן מלמדים כמעט את כל הסוגים של הסדרות... דרך לאלץ את זה לקרות? אין ממש דרך פעולה מסויימת שאני יכול להגיד לך "תעשי ככה וככה ותדבבי". אם זה היה ככה כולם היו מדבבים. בדרך כלל זה קורה כשמתחבבים על הבמאי שעורך את הקורס, הוא חושב שאת טובה ולוקח אותך לסדרות שלו, ולאט לאט זה מתפתח. מפה לאוזן הכל עובד. במאי אחד ממליץ לשני, את משווקת את עצמך...כל אחד והסיפור שלו...מאוד אינדיווידואלי. מקווה שעזרתי :) אגב, אני עמית, בן 17, מדבב כבר שלוש שנים D:

SparkleH

New member
הי עמית :)

נראה לי שבאמת אלך על זה בע"ה:) איזה כיף! בא לי כבר ^^ אני מניחה שאין דרך אחרת להכנס לזה, אבל אעשה את מירב מאמציי להיות טובה דיו! תודה על המענה, ואיזה כיף לך שאתה מדבב

barak97

New member
שמה טובל ../images/Emo13.gif../images/Emo40.gif

בכל אופן.. אני עשיתי קורס בנלס, חוויה כיפית ביותר וטליה היא אחד האנשים המצחיקים שהכרתי אבל שוב - כל קורס נותן את אותם הכלים, ולומדים את אותו החומר. קשה למצוא עבודה אחרי הקורס, זה מאוד לא קל. כמוך יש עוד הרבה אנשים שרוצים להיכנס לתחום, ומתוכם כאלו שעברו קורס. מה שאומר שיש כמה עשרות (אולי אפילו מאות אם אני קצת אגזים) אנשים שמנסים את מזלם, והאולפנים כבר לא מתייחסים לכל הבקשות, כי יש כמה שיחות כל יום מאנשים שונים ששואלים על אודישנים... ככה שהסיכוי להכנס הוא לא גדול - אבל עוד יש סיכוי

SparkleH

New member
תודה

עכשיו אני יודעת.. שם מיוחד :) וואי.. נחמד שאתם ממליצים, באמת.. אני מבינה שזה באמת לא פשוט..נקווה לטוב ונאמין בו :) תודה ברק!

Hawkgirl

New member
ברוכה הבאה~

ו... אחרים כבר ענו לך
(למרות שבטח לא הייתי עונה כי אני עצלניייייייייייית T_T ) היי, אני רותם בת 22.

למעלה