שלום.

שלום.

היי, קודם כל, אני ממש מודה לך שמש, קראתי קטעים מהפורום ופשוט ענית לי על כל השאלות. הייתי ביום ראשון בקינן שפי, תגידו, איך צריך לצייר את העץ, הבית ואת הדמות? ומה כל ציור ו/או פרט בציור אומר על האישיות? ועוד משהו, תספרו לי על שנאת העתודאים בטכניון שהזכיר זה שנשרף... לא נרשמתי לטכניון אבל מעניין אותי לדעת מה קורה שם. ועוד דבר, מתי בערך מגיע אישור קבלה סופי? אני מקווה להיות שייך לפורום גם בשנה הבאה...

אבשי ג

New member
איך אני צריך לצייר?

מה כל המבחן שווה אם תצייר משהו שאמרו לך לצייר? אתה רוצה כל כך בכח לעבור את זה גם אם אתה לא מתאים?

אמרתי שכבר הייתי בקינן שפי

אני לא הולך לצייר מה שתגידו לי , כבר מאוחר מידי לזה. וכן, הרבה אנשים ירצו בכח לעבור גם אם אינם מתאימים. (לא אני) אני רק רוצה לדעת מה הם יודעים עלי מהציורים שלי.

rockbit

New member
מי נשרף??

מישהו הזכיר שנאת עתודאים ונכשל בקינן שפי?

rockbit

New member
חחחח......./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טעות שלי אנשים! לא קראתי טוב את ההודעה, וחשבתי שהכוונה ב"נשרף" זה נכשל...ועוד חשבתי שהמשפט היה קשור למבחנים.... הטעות נבעה כי נלחצתי בגלל שבראיון היה איזה קטע שהזכרתי שנאת עתודאים....

שמש27

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif

שלום עופר - הבאתי לך מתנות... קודם כל תודה שוב - שמח שהייתי לעזר. אם תצטרך עוד מידע, בכל נושא - אני כאן תמיד. עכשיו, ישבתי בשבילך כמה שעות (טוב, גם שיגעתי את האנשים בחדר טריוויה בין לבין...) ומצאתי לך שלושה שירשורים חבל"ז על קינן-שפי. הנה זה בא: הראשון השני השלישי חיפשתי ממש המון (הלכתי עמוד עמוד אחורה עד עמוד 19 בארכיון !) לגבי השאלה על "שנאת העתודאים" בטכניון - כי היו על זה אחלה שירשורים - אבל זה ברח לי משום מה. אולי אבשי מחק את זה ? חחחח.. סתם. אם אתה שואל אותי - זאת תופעה שולית, ואם אתה יצור חברתי - אז אתה מסתדר. נקודה. אם אתה סתם יצור - אז זה בעיה... זהו. מה עוד חסר לך ? אישור קבלה סופי - ממש על הקסקס - בסביבות ספטמבר - אז גם נודע לך האם אתה מיועד לחורף או לאביב. תהנה בפורום !
שמש

אוי ואבוי!!

תודה רבה על ההשקעה, קראתי את כל השירשורים. עכשיו, בקשר לכותרת... 1, הדמות שציירתי, חוץ מזה שהיא יצאה לי מכוערת, שכחתי לצייר אוזניים. מי מצייר אוזניים לעזאזל??? אבל לפחות הוא נראה שמח עם ידיים למעלה. ואמנם לא ציירתי את הקרקע שעליה הוא עומד אבל ציירתי נעליים (מהסוג היציב) 2, לבית שציירתי לא היה שביל, אבל היה גג וארובה... אגב, שמעתי פעם שוילונות בחלונות מסמלים בן אדם סגור. 3, בקשר לעץ, איך לעזאזל מציירים קן? 4, בציור של הנתיחה, כתבתי שהוא (שמינו לא ברור) דקר את זה ששכב וזה משמאל הזעיק רופא שהוציא לו את הסכין מהמותן (יש נימה אופטימית ,הוא בכל זאת לא מת), אגב הוא דקר אותו בגלל סכסוך סתמי. (מקווה שזה לא אומר על אישיותי, זה ממש לא אני) לפחות בקטע של הקבוצות היה לי ממש טוב, בכל קבוצה שהייתי כולם היו נחמדים. את ה´סי´ עשינו שיא (ציירנו הר ואיש עומד עליו, אני הייתי פסגת ההר) אבל משום מה, יש לי הרגשה רעה, עד שיוכח לי אחרת אני פסימי. לא נורא. גם בקרבי אפשר להתפתח...

Aphophis

New member
לא נראה לי שזה מה שיפיל ואותך

לפי זה כבר היו צריכים לאשפז אותי מזמן ובטח שלהעיף אותי מהמועמדות למודיעין... קודם כל ציירתי ילד בלי פרופורציות ובלי קרקע. ציירתי בית קומות עם אנטנטות, פיר מעלית, צלחת לויין ואוטו ליד. לעץ שציירתי לא היו שורשים, והוא נראה כמו עץ מתוכנית לילדים משנות ה-50. בתמונות זיבלתי את השכל כלכך שגם אני האמנתי שאני משתגע. (מישהו קיבל פעם דף לבן? אני אמרתי שזה קיר של חדר צבוע בלבן וסיפרתי את סיפורו של החדר ולמה הוא צבוע בלבן...) אז אם אני עדיין מועמד (זה היה לפני הרבה חודשים) אז כנראה שמבחנים כאלה לא ממש משפיעים. אם אתה לא משוגע/פסיכופט עם נטיות רצחניות/כל בעיה אחרת, אז אתה תעבור.

פלטרון

New member
למה ... למה ...

למה לפתוח את הסוגייה הזו שוב ...
תראה - בקשר לשנאת עתודאים - שנאה היא ללא ספק מילה חזקה . תחשוב איך יש אנשים ששונאים ערבים . תחשוב איך אנשים שונאים את עראפאת... או את בין-לאדן . "שנאה" היא בהחלט לא המילה המתאימה - אבל זה תפס כביטוי . לשאלתך - לא הייתי אומר שישנאו אותך בגלל שאתה עתודאי . אהיה כן והוגן איתך : זה לא כמו מבטא ערבי , שכל-פעם שתפתח את הפה , ידעו , ויסתכלו עליך אחרת ( בבר-אילן ..
) , אבל זה בהחלט "יעלה ויבוא" עם קונוטציות לא חיוביות, יותר מפעם-פעמיים ב-4 שנים . זה לא אות קין על המצח , אבל גם לא משהו נדיר שלא יקרה אף-פעם . ואהיה הוגן ואציין , שהדיעה שלי לא כל-כך פופולרית בפורום , והרוב מציינים כי אין להם מושג על מה אני מדבר.

למעלה