שלום!

edden7

New member
שלום!

היי! אני חדשה,הצטרפתי לתפוז ברגע זה ואני אשמח ליהיות חלק מהפורום הזה, אז אני לא ממש מבינה בזה אבל אני צריכה בשביל זה להרשם איפשהו או משהו כזה, כי פשוט לא הצלחתי לקורא את התקנון. אני עדן בת 15.5 מאוד עיניין אותי הפורום הזה ,כי החלום שלי הוא לדובב בסרט (עדיף של דיסני). אני אשמח לשאול כאן שאלות לגבי הקורסים והעבודה בדיבוב בתקווה שבעתיד הלא רחוק תשמעו את קולי על מסך הטלוויזיה(או עדיף על מסך הקולנוע בסרט של דיסני) נ.ב אני נורא אשמח אם תסבירו לי פה את מהלך העיניינים. תודה מראש -עדן-

porky169

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo134.gif

אז הדבר הראשון שכדאי לדעת זה שאומרים לדבב לדובב (עם ב' דגושה).

edden7

New member
תודה!

תודה על התיקון, האמת היא שגם אותי זה מעצבן כשאומרים לדובב, לא יודעת למה כתבתי את זה ככה, אבל תודה!

yotam2233

New member
ברוכה הבאה XP

תעשי כייף תהני תעשי חיים!!! זה באמת אחלה של פורום D: אני יותם, ועכשיו זה אחלה גיל להתחיל לדבב!!

edden7

New member
תודה רבה!

תודה רבה לכם על קבלת הפנים החמה! ויותם,אני יודעת שזה גיל טוב, אבל אחת ההתלבטויות שלי לגבי הליכה לאודישן לקורס זה העניין של הזמן, וגם מהלחץ של איך להתכונן אליו. אבל חוץ מזה (ומהגוקים) החיים שלי יפים! אז תודה רבה,חשבתי שבשעה כזאת אף אחד לא יענה לי, אבל מסתבר שטעיתי!

barak97

New member
לאודישן של קורס אין הרבה מה להתכונן ../images/Emo40.gif

נותנים לך קטע, את הטקסט שלו, ואת מדבבת. כן, זה קצת לא הוגן שישר זורקים אותך לעבודה, אבל בוחנים פוטנציאל לעבודה - ולא כישרון. בכל אופן, צריך להשתחרר ולא להילחץ. לא קשה לעבור אודישן לקורס

edden7

New member
תודה!

באמת?יופי! פשוט ניסיתי כמה פאנדאבים קטנים ואו שהקול שלי ממש לא מתאים לדמות, כי יש לי קול טיפה נמוך מכל אלה של דיסני,או שאני ממש גרועה. אבל אם אתה אומר שזה פשוט,אני אסמוך עליך, מקסימום אפשר לנסות שוב במועד מאוחר יותר לא?

barak97

New member
לא הבנת אותי נכון... ../images/Emo40.gif

האודישן לקורס הוא לא פשוט ולא אמרתי דבר כזה, אבל מנגד לא בודקים רק יכולות - אלא בעיקר פוטנציאל לדיבוב.

edden7

New member
בכל זאת זה מרגיע....

זה היה ברור לי שהם בודקים פוטנציאל, פשוט אמרתי שאם הם לא בודקים את היכולות שלי בדברים שלא לימדו, במו קולות נשימות,ודברים כאלה,אז זה פחות מלחיץ. נ.ב המשתמש שלך ביוטיוב barak1997?

razop90

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo3.gif

אני רז בן 17 השתלבות נעימה! :]

Hawkgirl

New member
ברוכה הבאה!

אני רותם בת 22. בעיקרון הרבה מהשאלות נענו בעבר, אז מומלץ להריץ חיפוש או לעבור על הודעות נבחרות/מאמרים. תמיד כיף לקבל פנים חדשות! ונוספו לנו לפורום כמה חדשים לאחרונה, לאט לאט אנשים, אני לא קולטת שמות כל כך מהר $##%$#$&%

amityosovich

New member
ברוכה הבאה!

אני עמית, בן 17 וחצי, מדבב כבר בערך שלוש שנים. כל מה שצריך כדי להשתלב בפורום זה לדעת איך לשרשר נכון, ואת זה אפשר ללמוד די בקלות אם תסתכלי קצת בפורום... מעבר לזה בקטע של דיבוב, כדאי מאוד ללכת לאודישן לקורס, בתור חוויה. בלי לחץ יותר מידי גדול והכל יהיה בסדר :)

edden7

New member
תודה רבה!

היי עמית, האמת שגלשתי הרבה בפורום הזה לפני שנרשמתי, ואפילו ראיתי את הסרטון על המפגש שהעלתם ליוטיוב, אני נורא רוצה ללכת לאודישן לקורס, הבעיה היא שאחרי החופש לא יהיה לי זמן לקורס ולהכל , בגלל זה אני משקיע את כל המרץ הנדרש עכשיו, מנסה בבית לעשות כל מני פאנדאבים חובבבניים (והם נשמעים לא משהו, אבל היי,בגלל זה מתאמנים לא?). -מצטערת על החפירות,מקווה שזה שרשור נכון
.

edden7

New member
תודה

רק חבל שלי אין מסנג'ר, אבל אולי אני אפתח

TAPUtiki

New member
ברוכה הבאה עדן! :)

ניאמניאמ.. אני תיקי, ואני פה קוסמת לענייני דרקונים ומפלצות פיסטוק. *מושיטה כרטיס ביקור* ^_^

למעלה