שלום

De-Panther

New member
אמא שלה חברה טובה של אמא שלי ואח של

אמא שלה הוא וטרינר והשאירו את הכלב שלי לפני כמה שנים לייד הדלת של הבית שלו ואז הוא מצא אותו ונתן לאמא שלה ואמא שלה ששמעה מאמא שלי שאני רוצה כלב הביאה לה אותו ומאז יש לי תכלב השחור והקטן הזה שלא מוכן להצתלם למרות שפעם הצלחתי לעשות עליו סרט יפה בשם המפלצת מרמנס ומאז בעצם הוא לא מוכן להצתלם רק רואה תמצלמה ובורח ואני שיניתי אותה לחתימה הזו בגלל איזשהו מישהו מפורום אחר שסתם מציק לי עם החתימה שלו ועד שהוא לא ישנה אני לא ישנה ושכולם יכעסו עליו לא עלי

Mekhasheife1.

New member
אוף ... איזה מבאסים אתם!

עכשיו אני מרגישה ממש לא קשורה ... יופי! כולם מכירים את לי ורק אני לא! טוף נו ...

cleave

New member
baby !

dont be sad ! מחשושה שלי זה קורה ! אבל לא כולם מכירים אותי ! שלום אני לי ! now את מכירה אותי.

Mekhasheife1.

New member
טוף נו ... ../images/Emo13.gif

עכשיו גם אני מכירה אותך! איזה יופי לי! אמממ ... יקירתי המתוקה את באה למפגש פורום נכון??

Skate is Back

New member
מצטער להגיד

אבל השירשור הזה,ועוד הרבה שהתפתחו כאן הם שירשורים סתומים כאלה ויש כאן מלא... אנשים שבאמת מבינים ואוהבים את נירוונה,בלי לזלזל באף אחד ממכם,נכנסים,רואים מלא שירשורים שלא קשורים בכלל לנירוונה,ועוזבים. אני עוד נשאר,אבל זה ממש התדרדרות מה שקורה בפורום הזה............

Mekhasheife1.

New member
טוף יקירי דיברנו על זה הרבה אבל

בכל זאת ... תראה אי אפשר לדבר אך ורק על נירוונה! אז אני מודה שלפעמים אנחנו מגזימים ... במיוחד אני עם ההודעות הלא קשורות שלי! ואני מצטערת אבל אין מה לעשות! אין כבר כ"כ מה להגיד עליהם ואם יש אז אומרים ... אא ... ואתה בא למפגש פורום??? (איך בכל שירשור אני חייבת להכניס את השאלה הזאת ... חחח ...) עכשיו רציני אתה בא??

Skate is Back

New member
אני מסכים שאי אפשר לדבר

בכל השירשורים על נירוונה,אבל בכל ההודעות שנמצאות כרגע למעלה,יש אולי רק הודעה אחת,שיש לה איזה קשר קלוש לנירוונה...אז קצת להתאמץ,ולא לתת רק לשטויות להשתלט כאן,כי זה מבריח אנשים אפשר לדבר על שטויות,אבל בזמן האחרון הגזמתם. בקשר למפגש פורום,אני לא מבין למה את כל כך לחוצה? או שיבואו חבר´ה,ואז יהיה מסיבה בסבבה או שלא יבואו,ותשארי עם האוכל והשתייה לעצמך וגם זה משהו...לכן,אני עוד פעם יאמר שבינתיים אני לא יודע אם אני יבוא

Mekhasheife1.

New member
אני לא לחוצה יקירי ...

אבל אני צריכה לדעת מי בא ומי לא ...
בכל מקרה אני מודה שבזמן האחרון הגזמנו עם השטויות ואני במיוחד אז קבל את התנצלותי!
אשתדל שההדועות הבאות יהיו יותר קשורות לנירוונה ... ותבוא לפגישת פורום! מקסימום אם לא יהיה לך נחמד אז תלך ... אבל לפחות תבוא!

למעלה