שלום!

שלום!

אני רוצה ללמוד את התחום אבל אומרים לי שהשכר והתנאים לא מכובדים, לעומת זאת נתקלתי במטפל והוא סיפר לי על שכר שמתחיל ב-45 לשעה ומגיע לעיתים למעל 100. מה אתם אומרים ומה אתם ממליצים, איזה מסלול לקחת, קורסים מסוימים וכדומה. תודה :) דניאל.

0 אור 0

New member
כן ולא

בספא אתה באמת מקבל סכום של נניח כ35% מעלות הטיפול למטופל, אבל מצד שני אתה יכול גם לשבת כל היום בשביל טיפול אחד או שניים, אז בשעה שעבדת קיבלת 100 - אבל כשכר יומי זה לאמשהו שאפשר לחיות ממנו. יש מטפלים שמצליחים להתקיים יפה עם רשימת מטופלים נאה, ויש לא מעט שמשלבים עם מקצועות נוספים וגם כאלה שלמדו את התחום ובדיעבד לא עוסקים בו. אם אתה רוצה ללמוד כי זה מה שאתה אוהב, אז בכיף, אבל אם אתה מחפש "פרנסה מסודרת" אז עדיף ללמוד תחום אחר, שיש בו מסלול תעסוקתי מובנה. ולגבי המה: אני מציעה שתתנסה כמטיפולים ותהליכים שונים בשיטות שונות, תקרא על השיטות השונות, תראה למה אתה מתחבר ורוצה ללמוד, ואז אפשר יהיה לדבר על מסלולים ספציפיים.

הבנתי

אז נגיד ולמדתי עיסוי שבדי, תאילנדי ורפלקסולוגיה.. מה יש על פני השטח שיתאים לזה? כמה זמן לוקח טיפול ומה מחירו הממוצע? ואם את יכולה לפרט במה בדיוק את עוסקת וכמה זמן זה יהיה נחמד :) דניאל.

יעל ND

New member
הייתי ממליצה לך

(וזאת, כמובן, אם אין לך העדפה) לפנות ללימודי עיסוי. טיפולי מגע הם טיפולים הכי פופולריים, ובעדן שלנו, בו לאנשים כל-כך חסרה מגע, פופולריות שלהם רק תגדל. כך שאם יש סיכוי לבטחון כלכלי - אז זה בטיפולי מגע. בהצלחה

TheGreatNut

New member
לדעתי כדאי לך לבדוק כל מני שיטות...

ולמצוא את האחת שאתה מתחבר אליה. אין קשר ישיר בין שיטה מסויימת לשכר כזה או אחר (אלא אם אתה מראש חושב לעבוד אך ורק כשכיר, כמו בקופות חולים למשל).

למעלה