שלום,

roni93

New member
שלום,

חזרתי לשחק בשרת סקניה, וגם פתחתי שחקן חדש. רציתי לשאול אם יש פה שחקנים בסקניה שמוכנים לעזור לי מבחינה כספית. אין לי דמויות אחרות בשרת הזה להעביר כסף, ואני ממש צריך כסף לבגדים והכל. תודה רבה :)

כשאני התחלתי לשחק

גם לי לא היתה אף דמות להעביר אליה דברים ופשוט אספתי כסף וחפצים שזרקו המפלצות......

roni93

New member
לפי מה שראיתי,

יש פה אנשים ברמות 100+ ואני בטוח שלא היה מפריע להם לתת לי איזה סכום להתחלה שיעזור לי. אני הייתי עוזר בכיף, הרי בשביל מה יש קהילות?

miss_t

New member
כל אחד עובד מאוד קשה כדי להרוויח את כספו

גם אם יש לי סכומים עצומים של כסף.... אני מרוויחה אותם בשביל שימוש עצמי... אני כן אשמח לעזור במידה ותגיד מה העבודה שלך ואם אתה צריך ציוד- כי זה דבר שנופל הרבה / אפשר לקנות בחנות ולתת לך, כנל לגבי שיקויים כן אשמח להמליץ לך על קווסטים שניתן להשיג מהם מגילות ששוות כמה מיליונים והכל במידה ותספר קצת על הדמות שלך עבודה ורמה... ודברים שאתה צריך...

roni93

New member
תודה רבה :)

אני רמה 25. ויש לי את העבודה החדשה שיצאה אתמול, שכחתי את שמה. אשמח לדעת על קווסטים על מגילות טובות.

yonVata

New member
פרט שולי,

אתם לא באותו שרת ליאת
אבל הנה לך משהו שיעזור לך לעשות קצת כסף... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1694&a=101749&c=8310&sc=0&ssc=0

miss_t

New member
הפרט השולי הזה לא רלוונטי

מה שאמרתי הוא רלוונטי לכל אדם שמבקש כסף במקום פשוט לבקש עזרה והדרכה... זו דעתי

אני לא מכירה אותך בכלל

למה שאני אתן לך כסף שעבדתי קשה כדי לחסוך? ומי אמר לך שלדרגות 100 + יש כסף? לי כרגע אין בכלל בכלל כסף. נדה. יש לי רק כסף לקנות לעצמי משקאות.... ובכלל, אחד הדברים שממש קיויתי שלא יקרו לי עקב כתיבה כאן בפורום זה שאנשים יצרו איתי כסף במשחק כדי לבקש כספים. אני נשבעת לך שבחיים שלי לא קיבלתי מאף אחד אפילו 100 מזו. ובכל זאת הסתדרתי. אפילו כשנשארתי עם 10K מזו ואנשים הציעו לי עזרה זמנית כדי להסתדר לא לקחתי ולאט לאט אספתי כסף שמפילות המפלצות. ואני ממש לא קמצנית. אני עוזרת הרבה במשחק. אבל משהו בגישה שלך קצת מרגיז אותי.

מצבניק

New member
אני מסכים...

קהילות קיימות כדי להעביר את הזמן ולהנות ביחד ממשחק משותף... לא כדי לחלק כסף. לי אין איך לעזור במיוחד... אני בברה.

מ י ל ר

New member
אני מסכים איתך, אבל יש לי בעיה

הבעיה היא, שהייתי חדש דנדש עידן הביא לי 2 מיל בשביל ההתחלה, ככה שאני לא יכול להגיד שאני שרדתי לבד בהתחלה. אבל עידן חבר מה״מציאות״, לא ניגשתי לפורומים והתחלתי לבקש כסף ברנדומליות מאנשים, וגם לא זילזלתי בהם כמו שפותח השירשור עשה.

Guid

New member
../images/Emo45.gif

אבל כמו שאמרת, המקרה שלך באמת היה שונה.

שריתושי

New member
אני חייבת להוסיף שאחרי ה-BB זה בכלל לא בעיה

שיקויים נופלים ממפלצות כמו מים, כך שאין צורך בכלל לקנות שיקויים. בגדים מקבלים מקווסטים ברמות נמוכות. אם אוספים את כל הכסף ואת כל הדרופים של המפלצות ומוכרים אותם לחנות אפשר לעשות אחלה כסף להתחלה. ה BATTLE MAGE שלי עשתה כמה מיליונים טובים בלי מסו אחד אפילו מבחוץ...

yonVata

New member
וואו עפתם עליו... ../images/Emo46.gif

תרגיעו קצת, מה נסגר איתכם?!.... אז בנאדם בא ושאל אם אפשר קצת כסף, בערך חצי מהקהילה פה (כולל אותי) ביקשה ממישהו מתישהו כסף (אצלי זה היה אחרי שעברתי לברה, אבל זו לא הנקודה...) לא רוצים לתת? לא צריך... אבל מי אתם שתשפטו אותו אם זה בסדר לא בקש או לא בסדר לבקש?! סמדר אני מתנצל שאני משרשר אתזה אליך, זה מכוון לכל תגובה ותגובה פה.... מה שכן אני מסכים עם מה ששרית אמרה שבנוגע לשיקויים ברמות נמוכות אין צורך עכשיו בכסף...

יונתן

לא עפנו עליו בכלל. בא מישהו, וההודעה הראשונה שלו בפורום זה: שלום אני בסקניה ואני צריך כסף. ולא רק זה, הוא גם "ראה שיש כאן דרגות מעל 100" אז זה מובן מאליו שיש לנו מלא כסף ואנחנו יכולים לנדב. אני רוצה להגיד לך שלאחרונה אני נתקלת בהמון !!! סקאמרים והאקרים מישראל בסקניה. אין לי מושג מי הבחור / בחורה / אדון / גברת. אני לא נגד לעזור, ובטח לא נגד לעזור למישהו שכותב קבוע בפורום והוא חלק מקהילה. אתה יכול לשאול את רוזי, מיקי ורותם אייך אני איתם במשחק..... אני לא חושבת שאי פעם מישהו מהחברים שלי ביקש ממני עזרה במשהו ולא קיבל ומידה והיה ביכולתי לעזור. ואין לי שום כוונה לעוף עליך
אני סתם עונה לדיון ומסבירה את עמדתי.

yonVata

New member
כמו שאמרתי...

אומנם שרשרתי אליך אבל זה היה מופנה לכולם.. אני מסכים עםזה שיש המון סקאמרים ישראלים אבל זה לא אומר שכולם כאלה... אני אסיים כאן כי אין לי כח לרשום באייפון יותר

roni93

New member
זאת בכלל לא הודעה ראשונה שלי פה

הייתי פה פעיל פעם, והייתי משחק בברואה. עכשיו ראיתי שיצא עבודה חדשה, ונורא עיניין אותי. אז רציתי לפתוח שחקן בסקניה. אשכרה כולם עפו עליי, לא רוצים לתת אל תיתנו. אבל שבו בשקט כנראה שהאנשים במשחק והסטיגמה, נשארה אותה סטיגמה (כמובן לא לכל האנשים)

Hasselblad

New member
אין צורך להתרגש

כנראה שיש חברי פורום שנושא הבקשות כסף זה נושא רגיש אצלהם, כמו שכתבתי לך בהודעה למטה, יש פה המון חברי פורום שיעזרו לך וימליצו לך על דרכים מעולות להרוויח כסף. אז כמו שכבר אמרתי: ברוך השב

למעלה