שלום

Cool Boy 18

New member
שיבולת

ממצב? מה איתך? שניייים! /tapuzforum/images/Emo178.gif אגב, לא הבנתי מה פשר האות i בין כל הנקודות... (אשמח להסבר) ואגב, אני לא רואה אמוטיקונים בנושא כי אני גולש מפון.

אני בסיידר

השבח לאל. ה! ההפוך היה סתם סלטה שעשיתי לכבודך/tapuzforum/images/Emo9.gif, וכבר שכחתי איך אתה נראה/tapuzforum/images/Emo4.gif והאמוטיקון בנושא היה-/tapuzforum/images/Emo268.gif אזזזז מה נישמע? איך בישיבעע?

Cool Boy 18

New member
חח סבבה

אני גם בסיידר.. ב"ה. וגם אני שכחתי כבר איך את נראית, אני רק זוכר שאת מזכירה לי קצת את שירי.. חחח ופה בירושלים נייס. נהנה מכל רגע... /tapuzforum/images/Emo13.gif מה איתך? כבר לא מאוהבת? /tapuzforum/images/Emo8.gif

אני---שירי???

לא ראיתי דימיון........... אממ, השבת הייתי בי-ם. חיכיתי לך חיכיתי ולא באת/tapuzforum/images/Emo4.gif.... עכשו תישתוק. אה, בעצם הסתיים סדר ג`. אה?

Cool Boy 18

New member
חחחחחח...

השבת וכל שבוע שעבר הייתי בחופש, בבית. על תקן חולה.. איפה היית בשבת? באיזה שכונה? וכן, את מזכירה לי קצת את שירי. ולגבי סדר ג`, בישיבה שלי הסדר מסתיים די מוקדם.. עוד לפני עשר.

מי

לא?

Cool Boy 18

New member
חחח

עדיין לא נמאס לך מהאמוטיקון הזה/tapuzforum/images/Emo27.gif/tapuzforum/images/Emo67.gif/tapuzforum/images/Emo37.gif

Cool Boy 18

New member
נהה

ממה שזכור לי, אני לא היחיד שאת מקדישה לו את האמוטיקון הזה.

למעלה